Mad og drikkevarerOpskrifter

Alles favorit karper - opskrifter

En lang tid siden, tilbage i det 12. århundrede, fra Kina til Europa bragte en fisk kaldet karper. Men europæerne har taget ud af sit "hjem" karpe, som vi alle kender. Nu i vore damme og floder svømme flere arter af fisk. Denne skællet karpe, spejl, nøgen og ramchaty. Fælles karper har en vægt på op til 2,5 kg, men der er større eksemplarer. Kødet af denne fisk indeholdt stoffer, såsom fedt, vand, protein og aske. Og hvis det blev dyrket under normale forhold, vil dens kød positivt handle på stofskiftet i den menneskelige krop.

Og for alle de århundreder har folk kommer op med tusindvis af måder at forberede denne fisk. De mest populære blandt de mennesker sandsynligvis tror stegt karpe. Opskrift på denne parabol er så enkel, og forberede det så hurtigt, at mange kun bruger det. Opnåede lækker stegt karpe, som forud gennemvædet i 20 minutter i mælken og salt og peber. For at gøre dette, er du nødt til at tage kun en fjerdedel af et glas mælk, lidt peber og en halv teskefuld salt. Efter iblødsætning fiskene skal drysses med citronsaft eller hvidvin og rulle i mel. Hvis karper yngel sammen med skind, vil det smager endnu bedre. Og madlavning er bedst at tage en jern gryde, og olien skal hældes i det så meget, at karper halvt nedsænket i det.

Men der er opskrifter og mere raffineret. Et eksempel er karper i creme fraiche. Til denne parabol brug for disse ingredienser:

 • Frisk karper - 800 gr;.
 • røget bacon - 40 gr;.
 • kartofler - 1,1 kg;
 • salt;
 • fløde sauce med løg;
 • persille;
 • jorden sort peber.

At udarbejde en sådan karpe, er det nødvendigt først at rengøre, skåret på langs i to halvdele, derefter skæres halvdelene i stykker. Disse stykker af fisk skal svinefedt svinefedt, salt og peber. Og kartoflerne nødt til at pre-koge, skære det i cirkler. Så er det placeret i en gryde første lag. Det andet lag falder fisk, kartofler og den tredje igen og igen karpe. Opskrifter til sådanne retter osv kan være meget forskellige. Men i denne udførelsesform er alle fyldt med sauce af creme fraiche og løg, og bages i ovnen. Efter madlavning, kan fadet drys med persille.

Nu bage kokke begyndte at bruge mere og oftere. Efter alt, når processen anvender et minimum af fedt. Og der er værdsat af de mennesker, der ser deres vægt. Denne madlavning proces er også ofte brugt til fisk som karper. Opskrifter af det tillade brug af enkle ingredienser, og således opnået en lækker og sunde retter. For eksempel kan karper bages i en særlig bøsning. Heldigvis er de nu solgt i hvert supermarked.

For at gøre dette, børstet karper behov for at skære det i stykker svarende til en portion. Så solyatsya de, peber og drysses med citronsaft. Og ti minutter senere, da fisken lidt gennemblødt, brikkerne er placeret i ærmet. Der tilsættes også creme fraiche med forventning om 250 gram pr kg fisk. Muffen spændes ved hjælp af tråde. I dette tilfælde har de fedtstoffer ikke forurene ovnen og fisken bevarer sin naturlige smag og lugt. Til fisk og creme fraiche blandet i hullet, er det nødvendigt at forsigtigt ryste. Så muffen er placeret på en bakke og sættes i ovnen, således at dens overflade ikke rører væggene i ovnen. Og efter 25-30 minutter ved 200 grader til at blive klar bagt karpe. Opskrifter madlavning, eller rettere deres muligheder, kan du prøve at sprede. For eksempel kan osten anvendes i stedet for creme fraiche. Det passer også ind i ærmet. Der per kg fisk er 150 gram ost. Karpe i dette tilfælde opnås med den krydrede smag.

Det kan også være rart at få stegt karpe i creme fraiche. Der er opskrifter på helt anderledes, så enhver kvinde kan vælge at din smag. Og her er en af dem. For det har brug for sådanne produkter:

 • karper - 4 stykker;
 • creme fraiche - 1 kop;
 • løg - 2 stk;
 • laurbærblad - 1;
 • gulerødder - 1;
 • sort peber - 8 ærter.

Karpov bør renses, skæres på tværs og peber indeni. Så skal steges disse stykker af fisk. Løg og gulerødder først makulere, og derefter stegt indtil den er gylden. En fjerdedel kop creme fraiche fortyndet med varmt vand. Så fiskestykkerne er placeret i en gryde eller i en høj utyatnitsu. Top placeret gulerødder, løg, peberfrugter og tilføjede laurbærblad. Og alt dette er fyldt med creme fraiche. Så en gryde dækket med et låg og sættes i en varm ovn. Stew er en parabol bør ikke være mere end 20 minutter. Serveres på bordet en karpe med urter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.