Mad og drikkevarerOpskrifter

Adzhika klassiske opskrift - lækker opskrift adzhika

Måske, i ethvert køkken i verden er der et krydderi, der anses universel, egnet til enhver krydrede mad, populær hos alle i stand til meget klart understrege og fremhæve bestemte smag motiver af visse produkter. Nogle mener sådanne adjika - både krydret og salt, kogte med urter og krydderier adjika tomat eller adjika klassiker har længe været en international krydderier.

Opskrifter, som du kan forberede denne parabol, der er mange. Der er en klassisk opskrift, på grundlag af hvilke mange år kokke rundt om i verden eksperimenterer, skabe nye og nye muligheder. Brug denne krydderier kan være helt enhver parabol kogt kød og fjerkræ, grøntsager og korn, såsom ris. Desuden i nogle nationale køkkener adjika sætte selv i supper. Dette er meget nyttigt, da adjika ikke blot forbedrer smag og fremhæver bredt udvalg af retter, men også bidrager til at forbedre fordøjelsen, stimulerende og fremskynde de metaboliske processer i kroppen.

Ønsker du at vide, hvordan man kokken adjika højre? Til en start bliver nødt til at finde ud af, hvilken slags krydderier anses korrekt. I dagens verden er lige "legitime" der adjika tomat, gulerod, med chili og forskellige krydderier. Fortæl hvilken version er mere korrekt forberedelse er ikke muligt - hver madlavning nødt til at prøve et par opskrifter til at vælge, hvad der er perfekt til ham. Selv, skal det bemærkes, at i tilfælde af klassiske krydderier tomater ikke skal være. I denne opskrift adzhika formodes kun at sætte en skarp rød peber (1 kg.), Hvidløg (300 g.), Krydderier "Khmeli Suneli" (100 g.), Koriander (50 g.) Og dild (70 g.). Derudover kan man tage kanel (10 g.) Og valnødder (200 gr.) For at øge smagen.

Først skal du lægges i blød i vand varm rød peber i mindst en time. I, kan du tilføje "humle-suneli" i denne tid, koriander, kanel, jordnødder og hvidløg. Ved afslutningen af den angivne periode af blandingen kan være grundigt med salt og male flere gange med en kværn eller slibe gennem en finmasket. Efter 3-4 sådan gnide færdig forbinding kan forskydes i en krukke med en stram skruelåg. Ideelt denne opskrift adzhika passende at anvende det som en marinovochnoy blanding at smøre kødet før bagning i ovnen.

Mere "letvægts" version af denne skål - adjika med æbler, som er egnet til brug med færdigretter. Til fremstilling af sådanne bandager skal tage tomater (1 kg.), Pepper - (. 900 gr) akut rød (. 7 stk) Og klokken. Også behov æbler (950 g.) Og gulerødder (1 kg.), Hvidløg og løg (500 gr.). Erfarne kokke, der bruger denne opskrift adzhika, anbefaler brug af tomater kødfulde sorter, såsom "cremen". De skal vaskes grundigt og skæres i flere stykker, samt peber, som tidligere var blevet skrubbede fra frø, bliver akut slippe af stilken. Efterfulgt chop gulerødder, skåret i kvarte æbler og løg, Hak hvidløg. Efter dette, uden undtagelse fremstillet bestanddele passeres gennem en kødhakkemaskine, blandet med salt og krydderier, og sendes ind i en emalje gryde, hvor kogt i fyrre minutter i en vegetabilsk olie (600 ml.). Naturligvis skal hele blandingen omrøres godt under hele tilberedningen, og efter en smule roen og bevare. Denne opskrift adzhika ordentligt forberedt og til stede i et par dage, meget velsmagende - en aroma kan bruges absolut ethvert fad, men bedst af alt det vil "lege" med stegt kød og fjerkræ.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.