Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan at lave mad shawarma i hjemmet: en trin for trin opskrift

Hvordan at lave mad shawarma derhjemme, så det viste sig saftig, stor og lækker? Dette spørgsmål er ofte interesseret i dem, der nogle gange lader sig svaghed i form af fastfood og andre produkter, der sælges i en fastfood-restaurant. Det skal bemærkes, at med den opskrift, du ikke længere behøver at købe en tvivlsom mad i restauranter eller gadeboder. Efter alt, kan du gøre det selv ved hjælp af enkle og let tilgængelige ingredienser.

Hvordan til at lave mad Shawarma: opskrift på en lækker og store måltider

Nødvendige produkter:

 • klar armenske lavash (tynd) - 3 stk.;
 • kylling fløde - 500 g;
 • nye kartofler aflang - 3 knolde;
 • vegetabilsk olie lugtfri - 200 ml (til stegning og ristning bryst);
 • modne tomater rød - 3-5 stk;.
 • frisk salat blade - 6-8 stykker. (Afhængig af antallet af portioner);
 • fedt mayonnaise - 230 g;
 • hvidløg big - 2 fed;
 • hård ost - 50 g;
 • akutte koreanske gulerødder - 90 g;
 • salt, rød piment, eventuelle krydderier - efter smag og diskretion.

Behandling kød

Før madlavning shawarma derhjemme, bør alle de essentielle ingredienser omhyggeligt håndteres. Dette kræver køb kylling, vaske det godt, at frigøre fra huden og knoglen, og derefter skåret i stykker og stegt i vegetabilsk olie med salt og peber (til dannelse af en brunlig brun). Madlavning kødprodukt anbefales, så længe han ikke mister helt deres egen bouillon.

kartoffel Behandling

For at forstå, hvordan man tilbereder shawarma derhjemme, skal vi huske, hvad fadet omfatter ikke kun kød ingredienser og friske grøntsager, men også dybt stegte kartofler. Dette kræver at tage flere aflange knolde, godt vaske dem, skræl og skæres i lange og flade halm. Dernæst skal du til at stege kartoflerne i olie og krydr med salt og peber.

Behandling af friske grøntsager

Hvordan at lave mad shawarma derhjemme stor og lækker? Til udførelsen af dette ønske er forpligtet til at vaske de grønne blade af salat og modne røde tomater. Tomater har brug for at hakkes fint og greens er bedst brugt på en holistisk måde.

madlavning sauce

Før du opretter en ret fra østlige armenske lavash, skal du sørge for at forberede hvidløg sauce. For at gøre dette, skal du tilslutte den revne ost, hvidløg, mayonnaise og omhyggeligt blandes.

Hvordan til at lave mad Shawarma: processen med dannelse

Det er en middag som følger: tynd pita skal opdeles i to lige store dele, og derefter overfladen deraf er god udsmøring hvidløg sauce. Endvidere midt i et must at sætte bladene af salat, strimlet friske tomater, stegte kartofler, kylling og krydret koreansk gulerod. Alle ingredienser havde brug tæt pakket kuvert, og derefter stegt på begge sider i smør.

Hvordan at bringe til bordet

Denne hurtigt måltid anbefales at drikke med sød te eller andre drikkevarer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.