Mad og drikkevarerOpskrifter

Fem måder, hvordan du kan tilberede suppe "hurtig"

Suppe - stor skålen i hver person menuen. Efter alt, for nogen ikke en hemmelighed, at du skal spise flydende mad tilberedt ved at hjælpe deres fordøjelsessystem arbejde bedre. Men ofte forberedelsen af retterne kan være tidskrævende. I denne artikel vil vi tale om, hvordan man kan lave mad "hurtig" suppe fra et lille antal produkter.

Mulighed 1: Fra æg nudler og

Dette er en meget enkel, men ganske lækker suppe, der er kogt meget hurtigt. Du skal først forberede ingredienserne til retterne. Først og fremmest skal du koge 4 hårdkogte æg, køle dem og skæres i tern. Næste forberedt løg, to temmelig store løg har brug for at gå i den ønskede tilstand, og steges i smør, indtil pænt gyldent. Så begynder den vigtigste del af arbejdet - forbereder suppe "hurtig". I første omgang, som sædvanlig, er det nødvendigt at koge vand i en gryde (proportioner data beregnet den 3. liter suppe), og derefter sætte tilbage til kokken pasta og næsten til fuld beredskab. Nu skal du droppe i vandet ristede løg, lidt Dowar suppe. På dette stadium, er alt saltet smag, kan du tilføje krydderier. Den sidste fase - i en skål placeret æg, er suppe slukket og tilladt at afkøle på en plade under låget lukket. Det er alt det ønskede parabol er klar!

Mulighed 2: Cheese

En anden mulighed, hvordan man koge suppe "hurtig", så det var meget velsmagende. Først skal du forberede alle de nødvendige ingredienser: kartofler skåret i tern, løg - halve ringe eller blot knuste, gulerødder rist, og gnides på et fint rivejern og smelteost med en hastighed på 50 gram per portion. Først lidt stegte løg i en pande, tilsæt derefter gulerødder der, alt kommer til beredskab (dette trin kan springes - i suppen sætte en rå løg og en gulerod - og suppen vil simpelthen magert, dvs. mindre fedtet og nærende ..). Nu er du nødt til at koge vand, sætte kartoflerne, bringe det i kog, fjern skummet. Ved siden af suppen tilsættes løg og gulerod zazharki alle lidt kog indtil komplet madlavning kartofler. På dette stadium i suppen add revet smelteost, og alle klar til indtil osten er smeltet. Og først efter, at en parabol er saltet eller krydret (efter osten selv salt, så dette bør ske, så for ikke at overdrive fødevarer). Det er det, suppen er klar.

Option 3. crabsticks

En anden måde at lave mad suppe "hurtig" fra en meget lille antal produkter. Så er det nødvendigt at skære kuber kartofler, gulerødder rist, hakke løg. Også skære mellemstore tern crab sticks. Alt er forberedt for alle de velkendte princip: først i kogende vand sætte kartoflerne, igen, alt er bragt i kog, skummet er fjernet. Næste skridt: vandet anbringes løg og gulerod, som eventuelt kan være pre-fried. Når suppen er næsten klar, er der tilføjet crab stick, alle saltet og krydret smag. Harmonisk passer ind i suppe en teskefuld dild - tørrede urter. Suppen er klar til at forbruge!

Udførelsesform 4. Fisk (s dåse)

En anden måde, hvordan man laver suppe "hurtig". Dette vil være fiskesuppe, men ikke fra fisk og fra fisk konserves. For at gøre dette, hakkede kartofler, gulerødder rist, hakke løg. Du skal også bruge to dåser dåsemad (bedre at vælge sardiner) for fremstillingen af 3-4 liter suppe. Kartoflen anbringes i kogende vand efter kogning trukket skum sættes til suppen løg og gulerødder (valgfrit - stegt i smør i en pande). Alle kogte næsten til fuld beredskab kartofler, nu bare tilføje lidt hakkede dåse gaffel med dens indhold (nogle vand). På dette stadium er det vigtigt ikke at glemme den salt-peber suppe, kog i yderligere 4-5 minutter og slukke. Suppen er klar til brug.

Option 5. Pea

Ært suppe - meget velsmagende ret, men at koge det - hele problemet, fordi den vigtigste ingrediens - ærter - så længe skal du lave mad! Et flertal af husmødre er ikke villige til at hænge i en halv dag på komfuret. Nu fortæller vi dig om, hvor hurtigt at tilberede ærtesuppe takket være en særlig forberedelse af den vigtigste ingrediens. Således er fremstillingen af en ært. For det første skal det skylles ordentligt (det skal knuses poleret), derefter fyldt med koldt vand rundt tykkelse fingeren og kogt indtil vandet koger væk næsten fuldstændigt. Yderligere, ærter, igen, koldt vand sættes til en finger, alt koger. Dermed får brug for tre gange, så den vigtigste ingrediens vil være klar! Og det tog kun en halv snes minutter. Yderligere tolchetsya ærter og anbringes i kogende vand. Der er skiftevis tilsættes til de pre-forberedt kartofler, løg og gulerødder, alle saltede og krydret smag. Suppen er kogt op til en fuld kogte kartofler, så alle off, dækket med et låg, og insisterer. Suppen er klar til at spise!

enkle hemmeligheder

Nogle damer vil være interessant at vide, hvor hurtigt at koge suppe. At det var mere nærende, kan du på forhånd koge suppe, ikke nødvendigvis at gøre det hele på én gang. Så i forberedelsen af suppen bouillon til den endelige vil tage meget mindre tid. Salt og krydderier første kurser bedre mod slutningen af tilberedningen, så de vil være mere smag. Rådgivning om hvordan du hurtigt koge suppe af tomater: de skal føjes til fadet er næsten i slutningen. Efter alt, hvis tomaterne tilføjes før de væsentligt bremse processen med madlavning, og alt det kan tage meget længere tid. Nå, det vigtigste: altid efter kogning kartofler, der er nødvendige for at fjerne skummet, fordi den er fordøjet affaldsprodukter, der er bedre præ-ren af fødevarer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.