Mad og drikkevarerOpskrifter

Som kantareller lage til vinteren? Opskrifter og råd

Kantareller ... smukke, duftende og lyse ... De tiltrækker svampe plukkere. Hvis din kurv og en spand fuld af dem, tilbyde ikke at miste tid og sylte dem til vinteren. Brug opskrifterne er givet i denne artikel, og du vil snart være i stand til fest på en lækker snack.

To måder at saltning

Til at begynde, skal det bemærkes, at der er to måder at lave mad som kantareller lage til vinteren - koldt og varmt. Nedenfor vil vi overveje i detaljer hver af dem. Den væsentligste forskel mellem det kolde fra varmt, at i løbet af den første ikke ønskede at bruge saltlage som de solyatsya i egen saft under pres. Hvis du beslutter at bruge hot metode, skal du udfylde i saltlage med det samme.

Saltning chantarelle vinteren (varm proces)

Nødvendige ingredienser:

 1. Chanterelles - pund.
 2. Salt.
 3. Laurbærblad.
 4. Sort peber.
 5. Allehånde.
 6. Adskillige hvidløg tænder.
 7. Carnation.

Første vask ræve, rene sand og snavs. Tager potten, hælde vand ind i det, smide 1 tsk salt og bringe væsken til at koge. Når det kommer til en byld, kaste tilbage skrællet svampe. Glem ikke at smide alle disse krydderier, hvidløg, men orlov til senere.

Kog ved svag varme i ca 20 minutter. Efter dette, trække sig ud svampe, vi flytte ind en stor container. Kantareller brug salt, og tilsæt knust hvidløg til det tidligere. Vandet, hvor de er kogt, hæld det er ikke nødvendigt, fyld den igen, svampe og læg dem på en lille belastning. Derefter placeres i køleskabet i 2-3 dage.

Metoden med åget passer i, hvis du beslutter at bruge kantareller næsten umiddelbart efter saltning, hvis du ønsker at gemme dem til vinteren, så efter kogning de bør udvides i steriliserede glas og rulle op.

Syltede kantareller: opskrift (koldt)

Sådan lage for vinteren kantareller kolde måde? For at gøre dette skal bruge disse ingredienser:

 1. Kantareller - omkring 2 kg.
 2. Hvidløg - 5-6 fed.
 3. Salt.
 4. Dill.
 5. Krydderier som ønsket.

Lad os først kantareller. Omhyggeligt køkkenaffald dem renset. Smide i en gryde med vand og koges i 20-25 minutter, derefter igen, skal rengøres. Foldet nu svampe i et dørslag, at de havde tørret.

Yderligere ren hvidløg og skåret i tynde plader.

Nu forberede den egenskab, der skal saltning, - en cylinder, en stor gryde eller spand. Nederst hælde salt, sætte flere ræve, hvidløg, hæld salt. Svampe kan placeres i flere lag. Glem ikke at sætte hvidløg. En vigtig pointe: Det er nødvendigt at sætte svampe hætter bund.

Når du kommer til det øverste lag, sætte dild og laurbærblade. Derefter svampe sat plade, en mindre diameter end beholderen og sætte det på en belastning. Gemmer sig i et køligt mørkt sted for omkring en måned. I løbet af denne tid, om ønsket i beholderen kan omslutte svampe.

Her er hvordan saltning om vinteren kantareller. Det er en enkel proces, der er den magt selv håbefulde værtinde, men resultatet i den videre glæde og hjem, og gæsterne.

Vi eksperimenterer med krydderier

Nu tilbyder vi dig opskriften på krydret som kantareller lage til vinteren. Det vil appellere til gourmeter.

Materiel på bestanddelene anført nedenfor:

 1. 300-350 gram kantareller.
 2. Løg - 1-2 stk.
 3. Hvidløg - et par fed.
 4. Sort peber.
 5. Selleri rod.
 6. Hvidvinseddike.
 7. Laurbærblad.
 8. enebær.
 9. Sukker.
 10. chili peber pod.
 11. Salt.

I første omgang, som sædvanlig, mine ræve, så rense dem. Tag gryden, hæld det i vand, sat i brand, bring i kog, og derefter at smide ræve i 1-2 minutter. Efter det, vi tager ud, give afløb og cool.

Nu til krydderier. Ren løg og derefter skåret i 4 dele. Hvidløg er også ren, tænder skåret i to halvdele. Dernæst skæres peberfrugterne, fjern den indefra.

Kom turen af saltlagen. Vi er nødt til at tage omkring 250 ml vand, tilsæt eddike ind i det, de ovennævnte krydderier samt løg og hvidløg. Vi sætter saltlage på komfuret, bringe det i kog, må du ikke slukke selv 5-7 minutter.

Det næste skridt - steriliserede glas. Efter at de skal udvide kantareller og hæld den resulterende saltopløsning. Dernæst skal du rulle op bankerne og sætte i nogen tid dækslet ned, indtil indholdet afkøles. Disse kan så omarrangeret i køleskabet, en kælder eller kælder for yderligere opbevaring.

Madlavning lækker salat

Kantareller saltet - meget velsmagende ret, som kan serveres uden tvivl og på den festlige bordet. Og nu, endelig, vi vil vise dig hvordan man laver en salat af svampe. Kantareller saltes om vinteren, kan du ikke udskyde, vil de være en vidunderlig ingrediens.

Komponenter i mad:

 1. Ca. 100 g af saltvand chantarelle.
 2. Et par kartofler.
 3. Agurk.
 4. Løg.
 5. salat.
 6. Et par skefulde creme fraiche.
 7. Grønne løg.

Kog kartoflerne, skåret i terninger. Ryd agurk skræl og hak også. Løg skal skæres, også.

Fold ingredienserne i en skål, tilsæt kantareller. Vi klædt med creme fraiche, salt, dekorere med salatblade. Du kan lægge alle de ingredienser på dem, og derefter drys med hakket dild og tilsæt mere fløde.

Som konklusion

Salat klar. Vi forsøger, nyde udsøgt smag. Saltede kantareller kan være en komponent i mange lækre retter: salater, tærter, gryderet. Vær ikke bange for at eksperimentere, vil du lykkes! Det skal også bemærkes, at disse svampe er gavnligt for kroppen, da de indeholder D-vitamin, som hjælper til at opbygge knogler og muskler. Regelmæssig indtagelse kantarel reducerer risikoen for kræft. De hjælper også til at rense kroppen for giftstoffer. Spise svampe har også en gavnlig effekt på den hormonelle system af hele organismen.

Nu hvor du ved, hvordan man lage kantareller om vinteren, de spiser for dit helbred!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.