Mad og drikkevarerOpskrifter

Borsch med roer læne: opskriften med et foto

Borscht med roer meatless forbereder meget hurtigere, hvor der anvendes kødproduktet. Det skal bemærkes, at denne suppe kan koges, ikke kun på plade, men også i multivarka. Under alle omstændigheder, når ordentligt forberedt, får du en meget velsmagende og hjertelig første måltid.

Meatless suppe: opskrift med et foto

Normalt rød suppe oksekød kogt på knoglen. Men hvis du er vegetar eller praksis i fasten, bør kødet blive slettet. I stedet bør måltidet tilføjes grøntsager, hvis det ønskes, og stegte svampe.

Så, hvordan man forbereder grøntsagssuppe? Opskrift med et foto vil blive forelagt for din opmærksomhed nu.

Så for den skål, vi har brug for:

 • sukkerroer gennemsnit - 2 stk;.
 • kål frisk kål - 200 g;
 • løg krydret - et par store hoveder;
 • Lavrushka - par foldere;
 • stor gulerod - 1 stk;.
 • havsalt og sort peber - bruges på skøn;
 • Kartofler - et par små knolde;
 • citronsyre - pinch;
 • vegetabilsk olie med nogen smag - omkring 6 store skeer.

Forbered ingredienser

Lækker grøntsagssuppe forberedes ret hurtigt. Men før udsat for varme behandle alle ingredienserne skal være forberedt på forhånd. Til at begynde med grøntsagerne har brug for at vaske og rengøre (om nødvendigt). Endvidere anbefales det at starte deres knusning. Knolde roer og gulerødder nødt til at gnide på en stor rivejern, en kartoffel og løg - hakke i tern. Som for kål, skal det renses for fast stængler og skæres i lange tynde stave.

Ristning del af komponenterne

Enhver opskrift på grøntsagssuppe med roer kræver duftende stege. Dette er nødvendigt for at sikre, at suppen uden kød ikke synes frisk, og var rige og meget velsmagende. Som det anbefales at ristning til at bruge de brunet grøntsager. Til deres forberedelse følger på den sædvanlige gryde opvarme vegetabilsk olie, og derefter sætte hakket løg (bitter) og revne gulerødder. Komponenterne omrøres, de har brug for til at stege indtil klar. Endelig petersfisk krydderier bør smag og citronsyre. I fremtiden er det nødvendigt at afsætte og bruges kun, når suppen er næsten klar.

Madlavning de første retter på komfuret

Efter sauter grøntsager bør fortsætte til den umiddelbare tilberedning af røde suppe. For at gøre dette, tage gryden og fyld 2/3 af sit drikkevand. Endvidere er det nødvendigt at levere den maksimale brand og hurtigt bring i kog. I dette tilfælde bør væsken sænkes et par blade lavrushki og frisk kål.

Efter kogning, skal du skrue ned for ilden og gryden - dæksel. Kog indholdet af retterne, er det ønskeligt, at ¼ time. I fremtiden bør føjes til de kål revet rødbeder og salt smag. En halv time senere i bouillon skal sættes strimlet kartoffelknolde. Madlavning i denne sammensætning suppe ønskeligt ca. 20 minutter. I løbet af denne tid, bør alle komponenter være blød og parabol - blush.

Den sidste etape

Efter suppen med roer lean vil være praktisk klar, er det nødvendigt at lægge alle tidligere fremstillet ved stegning. Omrør ingredienserne med en ske, bør de kogt i 3 minutter og derefter stramt lukke låget og slukke ilden. Som sådan er det første måltid anbefales at træde til side omkring ¼ time.

Hvordan skal jeg anvende første skål til middagsbordet?

Forberedelse suppe med roer meatless og holde det under låget i et stykke tid, kan vi roligt anvende den første skål til bordet. Til denne suppe skal hælde skeet (dyb) og eventuelt tilsætning dertil en frisk hakket purløg og persille. Ud over urter, til denne ret, skal du sørge for at indsende et stykke mørk eller hvidt brød og tyk creme fraiche eller mayonnaise. Hvis du øver dig fasten, bør derefter fra disse ingredienser opgives.

Lav en grøntsagssuppe til multivarka med svampe

I dag er næsten alle de husmødre der er sådan et køkken helper som multivarka. Ved hjælp af det, kan du forberede ikke kun alle mulige bagværk hurtigt og nemt, hovedretter og korn, men også lækker nærende suppe. Ganske lækker i suppe multivarka opnået. For sin ordentlig forberedelse du behøver stegning og stewing tilstand.

Så, hvordan man kan koge suppe lean med svampe? Til dette har vi brug for følgende komponenter:

 • sukkerroer er små - 2 stk.;
 • Sauerkraut - et fuldt glas;
 • løg skarpe - 1 hoved;
 • Lavrushka - par foldere;
 • gennemsnitlig gulerod - 1 stk;.
 • Hvidløg - 2 fed;
 • havsalt og sort peber - bruges på skøn;
 • Kartofler - et par små knolde;
 • eddike 6% - et par små skeer;
 • friske svampe (svampe kan tages) - ca. 200 g;
 • vegetabilsk olie med nogen smag - omkring 6 store skeer.

Forbered ingredienser

Meatless suppe med svampe forberedes i meget på samme måde som en lignende skål, men med hjælp fra komfuret. Til at begynde at behandle alle komponenterne. Grøntsager bør vaskes grundigt og skrællet. Gulerod og roer knolde nødt til at gnide på en stor rivejern. Som for løg og kartofler, bør de hakke i tern.

Ud over behandling af grøntsager, er du nødt til at forberede og friske svampe. Vi besluttede at bruge en lille knap svampe. De bør vaske og hak sticks på eller terninger. Det er også nødvendigt at forberede og sauerkraut. Hvis det er meget sur, så må det være forud skyllet i koldt vand og kraftigt rystet i en sigte.

ristning svampe

Meatless suppe i multivarka et særligt flavorful, stor og lækker, hvis du koge det med sauteed svampe. Til dette formål i skålen enheden skal opvarme vegetabilsk olie deodoriseres og derefter sætte friske svampe. Efter skålene med alle fugten er fordampet, bør produktet steges (i samme tilstand), så længe det er lidt rød. I fremtiden er det nødvendigt at tilføje den revet gulerod og hakket løg. Alle ingredienser skal koge sammen i 17-20 minutter (under låget lukket). Dermed deres anbefalede salt og peber smag. I fremtiden er det nødvendigt at lægge stegning i en separat skål og afkøles.

Proces quenching sukkerroer

Til suppe med roer magert vendt lysere og mere mættede røde vegetabilske knolde bør først sat ud. For at gøre dette, de har brug for at blive sat i samme beholder, hvor de nyligt stegte svampe. Indstilling slukning tilstand, revet roer skal lave mad i en halv time. I dette tilfælde anbefales det at jævne forstyrre en stor ske. Ved afslutningen af produktet bør tilføje en spiseskefuld 6% eddike. Udlægning en grøntsag i en separat skål, skal du vente på, at køle ned.

Fremstilling af røde suppe multivarka

Mens roer køler, bør det gøre resten af madlavning ingredienser. Til denne Multivarki bæger til at blive fyldt med vand (op til mærket), og derefter lægge det efterlader lavrushki og sauerkraut. I denne sammensætning bør ingredienserne koges i slukningen mode for ¼ time. Ved siden af dem, skal du tilføje kartoffel terninger og den tidligere fremstillede roer. Ingredienser er også forpligtet til at give smag krydderier efter smag.

Madlavning suppe med grøntsager bør være i en halv time. I løbet af denne tid, bør alle komponenter være blød.

Efter dette tidspunkt er nødvendigt bouillon til at lægge ud de tidligere stegte svampe og løg og gulerødder. Også i suppen bør tilføje de knuste hvidløgsfed. Komponenterne omrøres, opfordres de til at stå under de samme betingelser, selv i 3-4 minutter. Multivarku slukke, det bør ikke åbne låget selv ¼ timer.

Korrekt levering af rød suppe til bordet

Som du kan se, er det en leg at tilberede grøntsagssuppe derhjemme. I dette tilfælde, i henhold til deres smag, han er ikke ringere end den ret, som er lavet med kød.

Serveres hjemmelavet suppe til bordet anbefales, sammen med masser af friske krydderurter. Hvis du ikke øve fasten, så det kan være desuden præsentere en frisk mayonnaise eller creme fraiche.

For at opsummere

Nu ved du, hvordan man kokken grøntsagssuppe på komfuret og multivarka. Det skal bemærkes, at nogle husmødre gør denne suppe er ikke en recept, og efter eget skøn. Nogle tilsat og sauerkraut og frisk kål, andre ikke bruger kartofler, mens andre ikke gnide gulerødder og roer på et rivejern og sønderdele det i form af halm. Men under alle omstændigheder, uanset indstillingen forberedelse rødt suppe, du vælger, vil det stadig få en meget velsmagende, sunde og nærende. Nyd dit måltid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.