SundhedMedicin

Sådan reducere blodtrykket i hypertension

Højt blodtryk - vigtigste symptom af hypertension. Patienter bekymrede svær hovedpine, svimmelhed, smerter i hjertet. Lokalisering af smerte kan være anderledes: i nakken, templer, frontal eller parietale område af hovedet. Ofte får karakter af migræne kan være paroxysmal, og dermed fortsætter i mange timer, efterfulgt af opkastning. Vertigo er forårsaget af forstyrrelser i tonen i hjernens kar, og lidelser i cerebral cirkulation. Patienterne føler, at jorden var ved at glide væk under hans fødder, og alting kredser ligesom en karrusel. Smerter i hjertet, kan være den type falsk angina, og når de er forbundet med aterosklerose, manifesteret angina.

Specielt farligt er den hurtige stigning i blodtrykket med udviklingen af den kliniske hypertensiv krise. I dette tilfælde muligheden for alvorlige komplikationer - hjerteanfald, slagtilfælde, truer ikke blot vedrører sundhed, men også livet af patienten.

Enhver person, der er fundet forhøjet blodtryk, bør vide, hvordan man kan reducere blodtrykket. Fra rettidig udpegning af passende behandling af hypertension afhænger i høj grad om den videre prognose af sygdommen. I denne artikel ser vi på, hvordan man kan reducere blodtrykket i ukompliceret hypertension og i løbet af en hypertensiv krise.

Hvordan man kan reducere blodtrykket

Ved periodisk forøgelse i blodtrykket behandling bør begynde med ikke-medicinske metoder, som bør fortolkes som en ændring i livsstil. Disse omfatter:

- vægttab;

- begrænse brugen af salt;

- begrænsning af anvendelsen af alkohol og tobak kontrol;

- stigning i fysisk aktivitet;

Vær sikker på at normalisere nattesøvn, bruge rekreative gymnastik, balneoterapi og fysioterapi. Hvis flere måneder blodtrykket vender tilbage til normal, bør det være udnævnelsen af antihypertensiva. Behandling af antihypertensive lægemidler i de tidlige stadier af sygdommen kan være Student periodisk. Sammen med den medicin ikke mister deres relevans og ikke-medicinsk behandling. i alvorlig hypertension behandling af lægemidler bør udføres kontinuerligt.

Hvordan du hurtigt sænke blodtrykket

Behovet for et hurtigt fald i blodtrykket sker i udviklingen af hypertensiv krise, som ikke blot i høj grad forbedre den generelle tilstand af patienten, men også for at forhindre mulige komplikationer.

Hypertensiv krise kræver tilvejebringelse af god omsorg. Når krisen symptomer, bør ringe til ambulancen. For at lette patientens tilstand før ankomsten af maskinen til patienten har brug for at yde den nødvendige førstehjælp.

Før reducere blodtrykket, er det nødvendigt at måle dens ydelse med tonometeret. Først og fremmest skal patienten beroliget, for det er muligt at anvende en dråbe korvalola, valokordin, Barboval og lignende. På occipital regionen kan sætte gule kort, vil det fjerne krampe i blodkar og forbedre blodcirkulationen. Inde du kan tage en pille antihypertensiv medicin. I alvorlige smerter i hjertet viste nitroglycerin tablet under tungen.

Kvalificeret medicinsk pleje for hypertensiv krise er parenteral indgivelse af antihypertensiva, overvågning af patienten. Kompliceret krise kræver obligatorisk hospitalsindlæggelse.

Før hurtigt reducere blodtrykket skal være opmærksom på, at dens hurtige fald kan føre til hypotension, vaskulær insufficiens op til udviklingen af sammenbrud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.