Af teknologiLink

Sådan deaktiveres strubehovedet på Velcom: alle de måder

Til deres abonnenter Hviderussisk teleoperatør tilbyder en række nyttige og brugervenlige service. En af disse er telefonsvarer. Tilslutning det, det cellulære selskab kunden kan være sikker på, vil ikke gå glip af et vigtigt opkald, selv om den mobile enhed vil stoppe med at arbejde (fx sidde ned batteri), eller at registrere på netværket. Hvis du allerede har værdsat alle fordelene ved denne service, men en eller anden grund ønsker at give det op, vil oplysningerne i denne artikel være nyttige for dig: Vi vil beskrive i detaljer, hvordan at slukke for telefonsvareren på Velcom.

Beskrivelse af ydelser

Muligheden "Voicemail" er tilgængelig for tilslutning til alle told-planer. Samtidig for brugen af det behøver ikke at betale, når det kommer til den standard tjeneste (ingen forbindelse "Plus" -pakken). Princippet om driften af denne tjeneste er at sætte viderestilling til abonnentens nummer til tjenesten nummer "VELCOM". Se omdirigerer kunden kan vælge at kalde deres eget: nummeret er optaget, bliver SIM-kortet ikke registreret på et netværk, behøver du ikke svare. For at aflede sted, når alle betingelser er opfyldt, kan du vælge den type - en fælles viderestilling. Sådan deaktiveres strubehovedet på Velcom og hvornår det kan være nødvendig?

Videresendelse: når at opgive det?

Vi minder dig om, at indstillingen "Voicemail" funktion på grundlag af viderestilling. I nogle tilfælde, selv om tjenesten bruges på en regelmæssig basis, skal du slukke for den. Det er nødvendigt at præcisere, hvad der er på spil, før snak om, hvordan du annullerer tjenesten "telefonsvareren" på Velcom. Mens i hjemmet området gebyr faktum viderestilling er udført. Men under roaming i tilstedeværelse af betingede viderestilling bliver nødt til at betale to gange - både indgående og udgående opkald. Så hvis du planlægger en tur uden for regionen, bør være på tide at deaktivere tjenesten. Sådan deaktiveres strubehovedet på Velcom?

option ledelse

At opgive strubehovedet (uanset om tjenesten er slukket i et stykke tid eller for altid), bør den annullere alle videresendelse til rummet. Hvad er nogle måder, du kan gøre dette?

  1. Har adgang til abonnenten informationstjeneste "Welkom" operatøren kan justere listen over tilgængelige tjenester i rummet.
  2. For at skrive din gadget anmodning * 441 * 1 #. Ved en vellykket gennemførelse af operationen operatøren vil informere gennem en tekst meddelelse.
  3. I stemmen indstillinger, der kan findes i de grundlæggende indstillinger for den mobile enhed, er der også en mulighed for at deaktivere viderestilling.

Sådan deaktiveres strubehovedet på Velcom (Hviderusland), og tilslut det igen, for eksempel på sin hjemkomst fra roaming? For at genoprette brugen af strubehovedet, kan du bruge nogen af de tidligere nævnte metoder. I dette tilfælde skal du omdirigere til nummeret +375296000210, vælge en situation, hvor det vil køre. Bemærk, at hvis du er en ny abonnent, og du har aktiveret tjenesten "Voice Mail", fremsendelsen er standard, hvis antallet ikke er til rådighed eller ikke reagerer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.