Af teknologiLink

Som i "Vaybere" for at finde en person via telefon nummer

Viber, alias "Viber", alias "Vibe" - den mest populære på tværs af platforme messenger. миллионов пользователей по всему миру . Til denne dag, er det en af de foretrukne anvendelser af millioner af brugere over hele verden. Viber dens popularitet har opnået ikke kun gennem de gratis rapporter, opkald og mangel på reklame. . Convenience og enkelhed - det er dens vigtigste trumfkort. что-то, что было бы суперлегко использовать. "Vi ønskede at gøre noget, der ville være super brug. один из создателей проекта Марко Тальмон популярному блогу об Интернете и стартапах The Next Web . At din bedstefar ville være i stand til at bruge uden din hjælp, "- sagde en af grundlæggerne af projektet Marko Talmon populær blog om Internet nystartede og The Next Web.

Viber er intuitiv og nem hele. Fra tilladelse til at sende et billede, som brugeren kan oprette på skærmen af gadget. Viber er designet til at kommunikere, og meget ofte folk spekulerer på, hvordan at "Vaybere" for at finde den person. messenger interface er meget let at bruge. Find den ønskede kontakt i ansøgningen vil ikke være svært.

Kontakter i Viber, eller som i "Vaybere" finde en mand

Gør det nemt. синхронизируется с вашим списком контактов автоматически. Messenger synkroniseres med din kontaktliste automatisk. Når programmet er installeret og aktiveret, ser brugeren i "Kontakt" alle detaljerne i din notesbog. Du kan også se, at nogle kontakter har Viber ikon, og nogle - ikke.
Kontakt med ikonet allerede bruger den app, og du kan kommunikere direkte. Hvis på den anden side er det ikke en kontakt, så brugeren har ikke installeret messenger, og du kan sende ham en invitation. For brugeren skyld har applikationsudviklere bragt alle de mennesker, der bruger instant messenger, Viber i en separat fane, for at forbedre klarhed og lethed af ansøgningen.

Måder at finde nogen til at Viber

Find en person i "Vaybere" nemmeste efter telefonnummer. Hvis du ved det, kan du nemt finde en bruger i Viber. For at gøre dette, skal du gå til menuen "Tilføj kontakt", indtast nummeret og klikke på "Fortsæt". Hvis kontakten er registreret i Viber, vil du se hans profil. Blot tilføje kontakter og begynde at chatte. Hvis kontakten ikke er registreret i Viber, vil programmet tilbyde at give ham et navn og sende invitationen. "Vayber" understøtter også en interessant feature - tilføje en kontakt på QR-koden. Du kan bede en ven til at gå i menuen "QR-kode" og åbne "My QR-kode." Du scanne det - og tilføje en ny kontakt! Dette er et eksempel på, hvordan man "Vaybere" for at finde den person.

Den vidundere synkronisering

Alle de kontakter, du føjer til "Vayber", synkroniseret med kontaktlisten på enheden. Hvis du opdager, at dette ikke sker, skal du kontrollere versionen af opdateringen af messenger og hastigheden på din internetforbindelse. Hvis det er nødvendigt, genstarte programmet og genstarte enheden. Som regel det løser problemet.

найти человека "Вайбере" по имени, фамилии. Kunne ikke finde en mand "Vaybere" ved navn, efternavn. Viber er ikke et socialt netværk, og har positioneret sig som en vedhæftet fil uden at være bundet til din konto. Bare log ind gennem dit telefonnummer og kommunikere uden grænser, login og password! Viber er komfortable og funktionelle. , как в "Вайбере" найти человека . Nu ved du, som i "Vaybere" for at finde den person. Tilføj venner, som du kan se, det er nemt. Hold kontakten!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.