Intellektuelle udviklingReligion

Vladimir Kirke, Skt Petersborg adresse, foto og historie

Nordlige hovedstad Peter I var oprindeligt tænkt som et centrum for russisk ortodoksi. I sin storstilede plan for byen det havde sit elegance, storhed og skønhed af formørkelsen, mange europæiske byer. Stort set alle vigtige begivenhed i livet i St. Petersborg og den russiske stat i hele historien om den nordlige hovedstad fejrer opførelsen af templet. Mange katedraler og kirker i byen på Neva blev et UNESCO World Heritage Site. Hvert år tusindvis af mennesker kommer til St. Petersborg. Man vil gerne nyde den vidunderlige arkitektur i byen, for at se alle de seværdigheder, den anden - at blive sat til sin allerhelligste. Et af de steder, hvor pilgrimmene er katedralen i Vor Frue af Vladimir.

Generel information: Adresse

Det er svært, ankom i den nordlige hovedstad for to eller tre dage til at se alle de monumenter, som det er berømt. De fleste af dem er placeret i centrum af byen. Det er ingen undtagelse og Vladimir Church (St. Petersborg). Adressen på dette tempel er kendt for hver indfødte folk i byen. Disse ofte kommer turister. Dette er ikke overraskende. Fordi mange af dem er gift, døbt deres børn og beordrede de sidste ritualer deres kære. Temple Adresse: Vladimirsky Prospekt, bldg 20.

Katedralen står på en af de centrale pladser i byen, ved siden af metrostationen. En guide for ham kan tjene som et monument over Dostojevskij, og huset-museum af de store klassikere. St. Vladimir-katedralen blev bygget til ære for Guds Moder, som blev betragtet som en forsvarer af den russiske jord.

Mange forskere mener, at det var på grund af hendes protektion af templet forblev intakt frem til i dag. I øjeblikket er der ikke kun tilbedelse, men også sakramenterne dåb og bryllup. Vladimir Kirke (Skt Petersborg), den Salvelse, som afholdes på tirsdage og torsdage i fastetiden, har længe været et sted, hvor folk kommer for at få hjælp til Virgin.

historie

Oprindeligt var dette sted et træ kloster, som også blev indviet til ære for ikonet for Vor Frue. Men i anden halvdel af det attende århundrede, blev det besluttet at bygge en stenkirke. Arbejdet blev udført på de arkitektoniske tegninger af Moskva Cathedral of the Assumption. Det skal siges, at i St. Petersborg, før at intet blev bygget under projektet. St. Vladimir-katedralen er den første i denne plan, og alle efterfølgende kirkebygninger blev opført allerede i hans lignelse.

Byggeri begyndte gennem indsatsen fra rektor - Father Ioanna Kirikova. Det var ham, der begyndte en fundraiser. Allerede i 1761-meter havde et bogmærke for en sten katedral. Værker blev overvåget af arkitekten Pietro Trezzini. At han anses initiativtagerne til bedring i de fem-kuplede russiske kirkebygninger.

I 1768 første sal i templet, var færdig. Det skal huse en varm tre-alter kirke, den centrale alter, der blev indviet i navn af St. Ioanna Damaskina. På dagen for indvielsen af den nedre kirke kejserinde, kejserinde Katarina II sendt alteret rigt dekoreret evangeliet, som blev offentliggjort i 1744 i Moskva.

beskrivelse

Den øverste kirke af templet blev indviet i 1783 i navnet på ikonet for Vor Frue af Vladimir. Desværre, rektor for kirken far John levede ikke at se denne længe ventede dag: Han blev brutalt myrdet af røvere. Han blev begravet i gården af klostret og på graven af et monument af marmor.

Vladimir Kirke (Skt Petersborg) - en to-etagers fem-kuplede bygning med et kors på kuplen, apsis og tre indgangsparti. Bygget i barokstil, betegner et tværsnit firkant med afskårne hjørner. Eksperter mener, at Vladimir-katedralen har en særlig arkitektonisk destination. På baggrund af de omkringliggende bygninger, ser han meget majestætisk. Templet er kulminationen på hovedbygningen og det område, som går Vladimirsky Prospekt.

Dens gule vægge, der ender med sorte kupler, oprette en vidunderlig billede, som om kom fra oldtiden. Mange siger, at St. Vladimir-katedralen har en særlig magt. Det siges, at folk rører dens vægge, som om få magt.

arkitektoniske træk

Bygget i den barokke tradition, er kirken Vladimir (Sankt Petersborg) dekoreret med frodige vinduesrammer og søjler. Dome høj cylindriske trommer ser store proportioner og skønhed silhuetter. Sammensætningen kompliceres af tapperne på de sydlige og nordlige sider. Fem kupler, der byggede kirken Vladimir (Sankt Petersborg), udfærdiget særligt godt: høje trommer som bæres opad for yndefulde løgformet kupler. Deres overflade dekoreret bredt parret høje pilastre og vinduer, der har et halvcirkelformet afslutning.

tidsplan for serviceydelser

I den nordlige hovedstad en masse tempel bygninger. De fleste af dem er i dag ud over sin høje åndelige mission er storslåede monumenter af russisk kirkearkitektur. Det er ingen undtagelse, og St. Vladimir-katedralen. Det er åbent dagligt. Tjenesten tidsplan er ikke svært at finde i templet, og fra sin officielle hjemmeside. På mandage, torsdage og søndage i væggene i templet udføres Salme Jesus Kristus, Seraphim af Sarov, Nikolayu Chudotvortsu, og, selvfølgelig, Guds Moder. At dømme efter de anmeldelser, dette er en meget interessant og nyder livet, i hvert fald eksekverbar stående. Troende og almindelige borgere kan til enhver tid at komme til katedralen og beordrede bønner for sundheden for deres kære, såvel som service for de døde - en requiem, lithium, begravelse.

I dag, med så vidunderlige monumenter som Smolnyj eller St. Nicholas Katedral Helligtrekonger, i samme række stande og Vladimir Church (St. Petersborg). Ring templet kan også ses på hans officielle hjemmeside. På den kan kontaktes med rektor - Metropolitan Vladimir.

efter revolutionen

I 1930 blev katedralen i Vladimir ikon af Guds Moder lukket. Bygningen fik sine offentlige biblioteker. I efterkrigsårene det iscenesatte en strikke produktion. Præcis seks årtier Vladimir Kirke (Skt Petersborg) var ikke i stand til at udføre service og modtage sognebørn. Og kun i 1990 indsatsen fra Lva Gumileva og Dmitry Likhachev , hun er vendt tilbage til ejerskab af de Leningrad Stift.

Siden da er kirken gradvist genoprettet. Den krydser otte forgyldt konstateredes det kuppel belagt kobber. Den blev gennemført og genetablering af den øvre tempel og kapeller facader. I 2000 Vladimir kirke (St. Petersborg) har officielt fået status af en katedral.

Det indre af templet

I denne katedral opmærksomhed enhver person i første omgang tiltrækker en virkelig bemærkelsesværdig ikonostase. Det er hovedsageligt tronen i navnet på den Vladimir ikon af Guds Moder i den øvre kirke. Denne ikonostase, ifølge eksperter, er et sandt mesterværk af religiøs kunst i Rusland. Det blev skabt af de berømte arkitekter Rastrelli bedste tider kejserinde Elizabeth. Den ikonostase er bevaret til i dag næsten i sin oprindelige form. Arkitekter i denne kunstværk tilhører den barokke St. Petersborg skole. På begge sider - og sognet, og alteret - det er dekoreret med ikoner.

Det indvendige af den øvre tempel bestemt massive søjler, stuk i bunden af kuplen, relieffer evangelister sejl. Sidstnævnte, ifølge eksperter, hører til en af de førende billedhuggere i den æra. Den lavere kirke virker mere squat. Dette indtryk skyldes de lavere hvælvede tage og massiv fuld. Desværre, det indre af den nederste del, herunder ikonostase og dets tre pladser, har ikke overlevet til i dag.

helligdomme

Den væsentligste værdi af kirken - ikonostase af den øverste trone. Han er en af ti unikke værker af religiøs kunst. ikonostase projekt udviklede sig Rastrelli. I livet legemliggjort han de bedste håndværkere i den elizabethanske æra.

Men vigtigst af alt, hvad der virkelig stolt af Vladimir Church (St. Petersborg) - ikon. For det første den meget billede af Guds Moder, kom til Rusland i begyndelsen af det tolvte århundrede fra Byzans. Dens forfatter - evangelisten Lukas, der forestiller Maria med sin mand og ung Kristus for vedtagelse af måltidet.

Hvis man ser på ikonet på bagsiden, kan du se et billede af tronen og instrumenterne i Passion.

En anden fristed af katedralen - "Face gemt." Dette ikon Frelserens er berømt for det faktum, at der ifølge legenden, giver styrke til at overvinde vanskeligheder, det hjælper til at overvinde sygdomme og giver spor til at løse problemerne. Det er denne mirakuløse berømte Vladimir Church (St. Petersborg).

åbningstider

Templet er et af de mest populære troende kulturelle rum, hvor organiserede mange forskellige arrangementer. Søndagsskole ved kirkelige funktioner. For turister, St. Vladimir-katedralen er også af interesse som et eksempel på arkitekturen i sin æra, og som et monument af national kultur, og som en af de punkter af sightseeing i St. Petersborg-program. Hertil kommer, at kirken er centrum for åndelige liv, et sted, hvor de troende samles. Planlæg Temple som følger: Mandag til lørdag er den åben fra otte om morgenen indtil ni natten. På søndag, Katedralen åbner dørene en time tidligere.

Tilbedelse i Kirken finder sted hver dag. På ni om morgenen udførte den guddommelige liturgi på søndage - i de syv og ti timer. Bekendelse er udført i en halv time før begyndelsen og slutningen - eukaristien.

Ikke kun troende, men de byens borgere kommer her. På store helligdage med stort besvær kan rumme mennesker af Vladimir Church (St. Petersborg). Påske Timer (hellige kager kommer en masse borgere) læses i stedet for morgen og aften bøn under syvende uge.

tempel i dag

Siden 2000 blev kirken have status som Vladimir Domkirke. I dag er det driver to troner: den vigtigste, nyligt indviet af Metropolitan Alexis og en trone i navnet på den Tro, håb og kærlighed, deres mor Sophia. Katedralen er et objekt med kulturarv føderal betydning. Han er beskyttet af staten. I 2015-m i klokkestabel af denne fantastiske tempel blev rejst af "Herre" - en ny klokke.

søndagsskoler

I dag, på Vladimir Domkirke opererer børns søndagsskole. Det kaldes "Logos". Et af hovedformålene med Søndagsskolen er en genoplivning af den tabte familie tradition og at introducere børn til den ortodokse kultur. Klasser afholdes i centrum på lørdage og søndage. Skolegang generelt konstrueret i form af en dialog, der finder sted under et møde med en minister for kirken. Her enhver dreng kan føles som et alter dreng. Piger deltager søndagsskole, ud over sådanne uundværlige elementer som den hramovedenie og studiet af Det Nye Testamente, er engageret i kredsen af håndarbejde. Da kirken fungerer som et drama skole, klasser i maleri. St. Vladimir-katedralen udgiver sin egen avis.

interessante fakta

Mange store mennesker har set væggene i dette tempel. I 1828 var det i den Vladimir kirke begravelsen berømte barnepige Pushkin Arina Rodionovna. Det siges, at digteren var personligt til stede ved begravelsen og var frygtelig deprimeret. I årene 1887-1888 i Vladimir Kirke deltog i fejringen af dåb Rus devyatisotletiyu. Det siges, at et sognebarn af kirken i de sidste år af sit liv var forfatteren F. Dostojevskij. I kirken mindehøjtidelighed årligt gøre mindet om denne berømte mand, og ikke langt fra katedralen er hans hus-museum.

Petersburgers er meget glad for denne hyggelige og alligevel har en majestætisk, grandios udsigt til domkirken. Mange af dem siger, at, går ind i det, de har lyst til, selv på en overskyet dag bliver straks lys på hjerte. Det var i St. Vladimir-katedralen for nogen tid siden bragte en fantastisk ikon af Guds Moder bosiddende i Kostroma kloster.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.