Hjem og familieBørn

Grudnichok hans tunge: spillet af sygdommen eller et symptom?

Udseendet af den længe ventede barn i familien - det er altid en glæde. Hver mor ønsker sit barn var syg, jeg var altid glad og i godt humør. Nogle gange i en tidlig alder søn eller datter begynder at opføre sig på en ny måde, og forældrene kan ikke beslutte, hvordan man reagerer, fordi det bare kan være en ny vane eller et symptom på nogen sygdom.

For eksempel, mange forældre på vagt, når grudnichok stikker ud tungen. Nogle ser dette som blot selvforkælelse eller et spil barn, mens andre henviser til en sådan adfærd mistænkelig.

Oftest kan en sådan adfærd observeres hos børn ældre end to måneder. I denne periode grudnichok stikker ud tungen for at observere reaktionen fra forældrene se smilet af hengivenhed eller mor og far, eller bare for at tiltrække opmærksomhed. Det kan også være en simpel gymnastik, læring dens funktioner og endda en efterligning af voksne.

Ræk tungen ud barn bør kun mens vågen. Det skal bemærkes, at det normalt er bevægelig og stram. Det er ikke nødvendigt for den at misbruge grudnichka harmløs besættelse, med tiden vil han have nye interesser og mere vigtige "ting."

Norm kan overvejes, hvis et barn stikker ud tungen, når han er begyndervanskeligheder. Med det, føler han hævede og massage tandkød. Også på dette tidspunkt, kan du se barnet overdreven savlen.

Et lille barn stikker ud tungen, når han ønsker at drikke, denne måde, han beder om modermælk. Dog kan årsagen være, og mavesmerter. I dette tilfælde vil barnet græde og lunefuld.

Hvis ofte observeres en sådan adfærd i løbet af dagen, er det nødvendigt at kigge ind i barnets mund og tunge at inspicere selv. Måske er årsagen er stomatitis, som er udad manifesteret i form af et hvidt plak.

"Fangst" en svamp, der forårsager denne sygdom, kan barnet gennem nogen produkter, som han tager i sin mund: en sut, flaske, legetøj.

Der er tidspunkter, hvor grudnichok stikker ud tungen, fordi han simpelthen ikke har nok plads i munden. Normalt, med tiden, alt kommer tilbage til normal. Denne defekt kaldes macroglossia.

Forældre bør være bevogtet, hvis der ud over sin tungen ud, og der er andre ændringer i adfærd af barnet. For eksempel, hvis barnet har en lav hæs stemme, er det nødvendigt at tage fat på endokrinolog, som årsag kan være en mangel på skjoldbruskkirtel funktion. Sprog i denne situation ser træg og syntes at hele tiden falder ud af munden. Hvis sygdommen er kørt, kan det starte en forsinkelse i udviklingen, både fysisk og psykisk.

En anden grund til grudnichok tungen kan øget intrakranielt tryk. Hvis yderligere observeres denne diagnose kaster hovedet tilbage og skrig. I dette tilfælde bedre at se en neurolog hurtigst muligt.

Heldigvis, udstående tunge, i de fleste tilfælde - det er bare en ny dreng underholdning. Men hvis forældrene stadig er i tvivl, bør du konsultere din børnelæge. Efter grundig gennemgang og passerer de obligatoriske prøver, vil han levere en præcis diagnose eller til at bekræfte, at alle dine frygt var ubegrundet, og barnet er helt rask.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.