SundhedPræparater

Echinacea: anmeldelser, tips, kontraindikationer

Echinacea purpurea - en medicinsk plante brugt i traditionel medicin og farmakologi. På grundlag heraf, produceret lægemidler, der forøger immunitet - effektive naturlige biostimulanter. De kæmper med årsagen til sygdommen snarere end dens konsekvens: kroppen finder styrke og modstår angreb vira, svampe og skadelige bakterier.

På grundlag af råmaterialer, der udvindes fra Echinacea purpurea, produceret mange lægemidler. Mange af dem kan findes i russiske apoteker - er, for eksempel, tabletter og dråber "Immunal» slovenske produktion, de tyske narkotika 'Echinacea ekstrakt Dr. Theiss', 'Echinacea hexan,' 'Echinacea Ratiopharm' (tabletter, dråber, opløsning); tabletter "Echinacea" produktionsselskab "Natur Produkt" (Holland), den indenlandske spiritus "Echinacea Vilar". Som anført i vejledningen for at disse stoffer, echinacea (ofte anmeldelser bekræfte dette faktum) har potent immunstimulerende aktivitet.

Echinacea lægemidler ordineres af mange læger ofte syge patienter til forebyggelse af forkølelse, især i efteråret og vinteren. I dette tilfælde, at tage dem bør starte mindst en uge, men bedre - til 2-3, før den forventede start af en epidemi eller kulde. For at styrke kroppens forsvar normalt ordineret medicin i 20-30 dråber (eller en tablet) tre eller fire gange om dagen. God effekt giver echinacea, der gennemgår bekræfte dens effektivitet, i begyndelsen af influenza eller SARS. Dosis i dette tilfælde er noget anderledes: i de første 3-5 dage bør tage 30-40 dråber (eller to tabletter) ét lægemiddel. Dernæst reducere dosis til forebyggende og tage medicin for en anden to uger.

Echinacea, reaktioner af hvilken, for det meste, den positive anvendes i behandlingen af kroniske luftvejssygdomme af øvre luftveje og mundhulen - bronkitis, pharyngitis, sinusitis, stomatitis, og andre. Tildel det og tilbagevendende sygdomme i uorgenitalsystemet - fedme, adnexitis, glomerulonephritis, blærebetændelse osv Men ikke alle Echinacea hjælper til,: .. Anmeldelser på forskellige online fora viser, at der ofte effekten af dens program er ikke tilgængeligt. Skeptikere siger: der er ingen mening at tage nogen piller eller alkohol tinktur af echinacea eller præparatet "Immunal." Efter deres opfattelse er fordelene ved en naturlig saft af planten eller te fra bladene, så til behandling af hans familie, giver det mening at vokse echinacea i kolonihaver.

Kontraindikationer til modtager på grundlag af echinacea præparater er alvorlig nok: Det er først og fremmest, tuberkulose, dissemineret sklerose, systemisk bindevævssygdom, etc. Det er ikke nødvendigt at tage dem, og gravide kvinder, som virkningsmekanismen af disse lægemidler på fosteret er ikke blevet undersøgt ... Med hensyn til patienternes alder, at børnene Echinacea er tilladt at modtage kun 12 år gammel. Nogle producenter tyder på, at selv 6-årige børn kan gives halve dosis af lægemidlet, men det er kun tabletterne, men ikke af en alkohol tinktur. Andre mener, at det er kontraindiceret til børn yngre end 4 år. Men echinacea for børn (anmeldelser om dette findes på internettet) er ofte stadig anvendes uden recept af forældre, selv til behandling af tidlig-alder børn. Det skal forstås, at de gør det på egen risiko.

Præparater af Echinacea purpurea bør være forsigtig med at gøre eventuelle allergier, som der har været tilfælde af disse reaktioner: kløe, hududslæt, ødem. Af samme grund Echinacea for immunitet, anmeldelser af som hovedsagelig godt, det er kontraindiceret hos astmatikere. Ældre mennesker har en tendens til at reagere godt på at tage disse stoffer, dog nødt til at konsultere en læge og måske dosisjustering afhængig af alder og tilstand af patienten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.