Intellektuelle udviklingReligion

Grundlæggende om Tantra - hvad er det? Indisk kunst af kærlighed

Til at begynde, skal læseren forstå, at vi er i denne artikel ikke gå om den praksis, tantrisk sex, og generelt om tantriske lære. At det er muligt at realisere blot forsøger at praktisere dykke ind i denne esoteriske retning. Det er særegen for mange buddhistiske og hinduistiske skoler. Denne artikel vil give en mulighed for at få at vide, kun det grundlæggende i tantra.

Hvad den har brug for at vide enhver, der nogensinde har stødt på sådan en populær yoga nu. Hvis hovedformålet med yoga - sjælen at hæve sig over sin egen krop, at kende alle muligheder for deres underbevidsthed og højere energier, målet med tantra handler om det samme, men korrigeret for den mandlige og kvindelige, og den enhed, som kan nå dette mål. Det er Tantra - dette er et af de mange områder af yoga, funktionen hvoraf parrede klasser. Dette er en meget grov sammenligning, men for uuddannede lettest at forstå.

Til gengæld denne lære har også flere retninger. Der er sort, rød og hvid tantra. De er alle rettet energi. Imidlertid vektoren ifølge denne retning er absolut anderledes. For eksempel, sort Tantra fungerer ved hjælp af energien fra én person til at manipulere andre. Rød - at modtage seksuel nydelse for begge parter. Hvid tantra bruges til, baseret på energien af begge parter, at opløfte deres spiritus, forbinde med kosmos, at deltage i den fælles energi-kanal.

Grundlæggende om Tantra - er grundlaget for tantrisk sex. For at vide alt hans glæde, du har brug for at nærme sig det med en dyb forståelse af dens love. Jeg tror ikke , at køn er udelukkende baseret på retningen af den røde Tantra. Det er ikke så, siger definitionen af tantrisk sex. Dette er en speciel teknik til samleje henblik på at opnå fantastisk i sin magt seksuel nydelse, der er muligt for begge parter, ikke kun i tilfælde af forening af energisystemer, men også til at forbinde dem til det ubevidste en uudtømmelig kilde af energi i kosmos. Og det er den praksis White tantriske.

At det ikke er let, kan det sikre, at alle, der kommer for første gang på sådanne sysler. Sørg for at angive, at de holdundervisning på hvid tantra kun kan komme med din partner! Det bør være en person, der er årsag din seksuelle lyst, respekt og kærlighed, og selvfølgelig skal disse følelser være gensidig. Eksperter anbefaler at gå direkte til de ikke-kontakt tantriske sex kun par, der har besøgt et dusin gruppemøder på den hvide tantra. Efter alt, til berøringsfri samleje skal være effektiv, ikke kun for at elske og ønsker at blive partner, er det vigtigt at være i stand til at føle energien af hinanden og slutte den til, hvad der undervises i sådanne klasser.

I gennemsnit én session af tantrisk sex varer omkring tre timer! Dette er en meget god måde at etablere et harmonisk forhold i familien, mange kvinder - den eneste mulighed for at få en orgasme, som ifølge erfarne Tantrikas, af sin styrke og mangfoldighed af oplevelser i de snesevis eller endda hundredvis af gange højere end normalt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.