Af teknologiGadgets

Sådan genstarte "Samsung": metoder og forebyggelse af blokeringer

Næsten hver moderne menneske i alle aldre og køn har en smartphone eller tablet med trykfølsom skærm og internetadgang. Brugervenlighed, tilslutning overalt i verden, en lang række funktioner i en enkelt enhed med en håndflade gør det uerstattelige. Men aktive arbejde, en lang samtale eller internet-session, spillet kan føre til overophedning af enheden, samt bremsesystemet som reaktion på brugerens handlinger. De almindelige mennesker - til at hænge. Men det største problem, hvis telefonen hænger og ikke reagerer på dig. Sådan genstarte "Samsung Galaxy" eller enhver anden model? Læs om det i artiklen.

Hvordan til at genstarte "Samsung" (telefon)

Der er flere måder. Så, hvordan man kan genstarte "Samsung", hvis den er hængt:

  1. Hold låseknappen / tænd / sluk i 10-20 sekunder. Luk og genstart telefonen, dens videre arbejde skal være stabil.
  2. Hvis din telefon batteri er trukket ud, er det muligt at fjerne det bageste stik og fjern batteriet, vent et par sekunder og sæt den i igen. Det er fortsat at indsamle og tænde for telefonen. Men ofte kan det ikke lade sig gøre, det er. At. Forværret og batteriet, og selve telefonen.
  3. Hvis bagdækslet ikke fjernes, er det nødvendigt samtidig at klemme lås / / sluk-knappen på og Lydstyrke ned og holde i 5-7 sekunder.

Sådan genstarte din tablet "Samsung"

På genstart tabletten vil blive vanskeligere end med telefonen. Men du kan prøve alle på samme måde som din smartphone: klemme knapper samtidig trække batteriet, hvis det er muligt.

Hvis ingen af de ovennævnte metoder ikke hjælper, kan du vente på, at tabletten er afladet, det vil slukke sig selv efter en erklæring om de øvelser, du vil være i stand til at tænde for den uden problemer, hvis der ikke er tekniske problemer. Hvis du ikke ønsker at vente, og der er spekulationer om, at gadget hang på grund af et problem med processoren, elektronik, og så videre. N., kan du straks kontakte servicecenteret.

Hård nulstilling eller Hard reset

Hvis telefonen fryser og kernepanik konstant, er det spørgsmålet, for at genstarte "Samsung" for at fremme hans arbejde tillod ikke fiasko. I denne situation kan det hjælpe at hårdt nulstille systemet. Den smartphone genstarter, så systemet vil blive gendannet til sin fabrik tilstand, og alle de filer, kontakter, beskeder, og så videre. D. slettes. Derfor er det nødvendigt at tage sig af sikkerheden og smide dem på computeren.

For at udføre en hard nulstilling, skal du udføre følgende trin:

  1. Helt slukke for telefonen, batteriet på samme tid skal oplades.
  2. Tryk samtidigt på de 3 knapper: lås / tænd / sluk, lydstyrke op og "gå hjem" (placeret på forsiden under skærmen af telefonen).
  3. Slip først efter inskription med navnet på din telefon vises.
  4. Du vil se en blå eller sort skærm - du rammer Recovery-menuen smartphone.
  5. Her vil du konsekvent vælger den kategori Tør data / fabrik reset, derefter Ja - slet alle brugerdata, sidste Genstart systemet nu. Navigering i menuen er op knapper / ned volumen, og bekræfte valg - ved at trykke på låsen. Alle genstarten er fuldført.

Forebyggelse telefon fryser

Til din telefon eller tablet er ikke hængt op eller ikke gjorde det på en regelmæssig basis, skal du sørge for, at udstyret ikke er overophedet. For at gøre dette, er der specifikke applikationer, der informerer brugeren, hvis CPU temperaturen er højere end normalt. Den mest kendte hjælpeprogram, der overvåger CPU temperatur og applikationer, at enheden overophedet eller tage op for meget hukommelse, det Clean Mester. Takket være hende, kan du også styre hukommelsen påfyldning og rengøring af overskydende (cache, skrammel filer, og så videre. N.). Eller skriv din søgning Play marked "temperatur kontrol" og vælg det ønskede program.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.