Selv-dyrkningPsykologi

Hukommelse - det er noget, der skal beskyttes!

Efter tredive år, er mange begyndt at klage over en dårlig hukommelse. Hvorfor er det værre? Hvordan kan du træne din hukommelse? Svarene på disse og andre spørgsmål kan findes i denne artikel.

Vores hukommelse kan være svækket på grund af en traumatisk hjerneskade, og andre sygdomme, konstant stress, søvnforstyrrelser, alkoholisme, rygning, modtager medicin, en vis alder.

Så prøv at spille sport, søvn og spise ordentligt. På tidspunktet for udøvelsen af hjernen tilføres ilt celler, der har en signifikant virkning på hukommelsen, men sådan en vigtig del af ordningen af dagen, som en sund søvn, forbedrer hjernefunktion. Prøv ikke at komme ind i stressede situationer, da stress forårsager stor skade på hukommelsen. Indtast i din kost er komplekse kulhydrater som bønner, fuldkornsbrød, havregryn, brune ris, linser, samt fødevarer rige på essentielle fedtsyrer: fisk, fiskeolie, hørfrøolie.

Den bedste måde at udvikle hukommelse - det er hendes træner. Læs en række af bøger, der ikke er relateret til din kerneforretning, så prøv at huske teksterne du lytter til, er mere tilbøjelige til at kommunikere med forskellige mennesker, spille spil, der kræver mental anstrengelse, såsom skak.

Den bedste øvelse, udvikle hukommelse, - en krænkelse af sine konventionelle grænser, hjerne trang til at søge efter andre måder. Hvis du har aldrig gættet puslespil eller krydsord, er det tid til at gøre det! Du kan lære fremmedsprog eller lære at spille et musikinstrument.

Hukommelse - er processen med prægning, konservering, reproduktion af oplysninger.

Hukommelse er:

- følelsesmæssige, baseret på følelser og oplevelser;

- motor - hukommelse, handlinger, bevægelser;

- formede - for prægning af information gennem auditive, visuelle eller taktile receptorer;

- logik baseret på den tanke proces.

En person, domineret af en hvilken som helst af disse typer hukommelse. Main hukommelse, der er domineret af en danser, - motor, kunstneren - formet, skuespilleren - følelsesmæssige.

Du kan træne din hukommelse, så prøv følgende øvelse:

- Følg handlingen er højre og venstre hånd, for eksempel, børste tænder.

- Gør eleverne bevægelse op og ned, venstre og højre omkring 30 sekunder. Tryk på det venstre knæ af den højre albue og vice versa.

- Tegn geometriske figurer på papiret med begge hænder sammen: den cirkel - højre, den firkantede - venstre. Efter 10 sekunder, skifte mønster for hver af hænderne.

- Hvis du skal for eksempel at huske navnet "Ivan" Ivanushka begynder at huske eventyret "om Bror Ivanushka Søster Alyonushka" og katten Vaska.

- lær digte bestående af flere kolonner, tilsættes hver dag på linje.

- Lagring af tekst, understregning nøgleord og prøv at tale dem højt. læse teksten omhyggeligt. Det bør være klart for dig.

- at huske et telefonnummer, skal det være brudt 2-3 cifre. Identificer antallet af fødselsdag, alder, fødselsdag, lejlighedsnummer.

- Mens du er på farten, se, hvad der sker omkring, og derefter lukke øjnene og huske, hvad du har set eller hørt.

Jeg håber, at du vil være i stand til at opnå store resultater i hukommelsen uddannelse og forstå, at hukommelsen - det er noget, der skal beskyttes! Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.