Nyheder og SamfundKultur

Lezghins: nationalitet, beskrivelse, historie og interessante fakta

Enhver nation ønsker at huske sin historie, traditioner og kultur respekteres. På Jorden er der ikke to lige store stater. Hver har sine rødder og unikke funktioner - et højdepunkt. Her er en af disse vidunderlige mennesker og vil blive drøftet yderligere.

Kaukasus - høje bjerge landskab, fremragende smagning og varm kaukasisk blod. Men mange år siden, da jorden stadig var vild og utæmmet, indeholder, fantastiske mennesker Lezghins (kaukasisk nationalitet), vække til livet i den moderne civiliserede Kaukasus. Disse var mennesker med en rig og gammel historie. I mange århundreder var de bedre kendt som "Leahy" eller "leks". Bor i det sydlige Dagestan, folk nu og da forsvarede sig fra de store erobrere i det gamle Persien og Rom.

Nationalitet "Lezghins": historie

Engang et par markante bjergstammer sluttet sig sammen for at skabe deres egen, i modsætning til en hvilken som helst tilstand fra sin åndelige kultur og dybe traditioner. Dette var i begyndelsen af det XIII århundrede. Tja, det er fuldt ud muligt, for i dag Lezghins (nationalitet) bor i det sydligste områder i Rusland og Republikken Aserbajdsjan. I lang tid de beboede Dagestan-regionen, som nu og da gået ind i ejerskabet af de nye angribere. Indbyggerne i området på det tidspunkt blev kaldt "emirer Lezgistan". Over tid, staten brød op i mange små khanater, der kæmpede for deres uafhængighed.

En nation, der ærer traditioner

Lad os betragte nærmere nationalitet. Lezghins karakter er helt lyse og eksplosiv. Denne kaukasiske mennesker i lang tid beæret traditioner for gæstfrihed, kunachestva og, selvfølgelig, blod fejde. Det er bemærkelsesværdigt, at en meget vigtig rolle i deres kultur spiller en ordentlig opdragelse af børn. Overraskende, barnet begynder at bringe tilbage, da han var i livmoderen. Dette sandsynligvis, forskellige Lezgins. Nationalitet har mange interessante traditioner. Her er en af dem.

Hvis kvinder ikke kan få børn, det er, de var barnløse, de blev sendt til de hellige steder i Kaukasus. I tilfælde af succes, nemlig fødslen af børn af forskelligt køn, druzhaschie mellem en familie lovet hinanden i fremtiden at kombinere børns ægteskab. De oprigtigt troede på den helbredende kraft af hellige steder og behandle sådanne rejser med den største alvor. Nogle hævder, at en sådan praksis blev dannet som et resultat af ønsket om at styrke venskabet og forholdet mellem visse familier.

De gamle ritualer og moderne liv

Lezgins - er, at en nation? Lad os betragte nærmere nedenfor. På trods af deres små tal, de Lezgins er ganske grundlæggende moralske normer, som er forbundet med en lang tradition.

Fra bryllup skikke, kan du vælge en af de mest slående - kidnapningen af bruden. Det mest interessante er, at denne tradition praktiseres både med samtykke fra bruden, og uden det. Da det viste sig, indløsning selv var ikke. For unge simpelthen betale et gebyr til sine forældre. Måske i dag nogle minder om ethvert køb og synes ikke helt værdig, men praksis viser, at størstedelen af de lokale kalder det med glæde og entusiasme.

Oriental tradition for gæstfrihed

Af særlig relevans i Lezghins træffes med hensyn til gæsterne og ældre. De evince en separat respekt. Gamle mennesker tillader ikke at foretage en vanskelig opgave, men gæsterne og ikke indrømme indre anliggender, selv om de er stærkt bedt om det. Gæsterne får det bedste af alt: sove på meget behagelig seng, selvom ejerne på samme tid kan overnatte på gulvet. Sommetider vil du, og i dag mange mennesker var i stand til at lære mere om deres kultur og til at trække ud af noget nyttigt for sig selv, især med hensyn til hvordan man behandler gæster. Folk i dag har opnået en masse, men har mistet noget værdifuldt - en forståelse af den sande natur af menneskelige relationer.

Østlige kulturer, i princippet adskiller sig fra andre særlig interesse for kvinder. De er altid i Østen blev betragtet af sekundær betydning i samfundet. Lezghins kultur er ingen undtagelse, men vi kan sige med tillid til, at på trods af denne situation, har mænd altid behandlet med stor respekt lezginka. En stor skam for familien troede Lezgian rejse en hånd mod en kvinde eller en eller anden måde ellers fornærme sin værdighed.

Åndelige arv, eller hvad religion er i Lezgin statsborger?

Hvad kan vi sige om den åndelige arv af de gamle Lezghins? I dag er denne nation i overvejende muslimsk. Forskere indrømmer, at den religiøse kultur af de mennesker, der ikke er blevet undersøgt grundigt, men dens rødder er naturligvis gå tilbage til hedenskab, og på mange måder sammenflettet med folkemusik mytologi. For eksempel Lezghins stadig temmelig interessant idé, både i rummet er en fantastisk planeten Jorden. De tror, at det holdes på hornene Yar Rij (Red Bull), han til gengæld er på Chiehi Poison (betyder "store vand"). Her er en temmelig interessant design. Selv om det er noget i modstrid med videnskabelige beviser, nogle tror på det meget oprigtigt. Det er sådan en usædvanlig idé om verden var med Lezgins. Nationalitet, hvilken religion - islam, ganske karakteristisk.

Folkedans, kendt verden over

Nogle er oprørt over, at disse religiøse doktriner gennemsyret mytologi og ofte i modstrid med accepterede forestillinger om sund fornuft. Moderne liv af mennesker på mange måder taget grundlaget for moderniteten. De helt sikkert ærer tradition, men behandler dem meget mindre fanatiske end før. Særlig opmærksomhed af turister og rejsende tiltrak nationale dans Lezgins. I dag er der meget få mennesker, der aldrig har hørt om lezginka.

Denne originale og fascinerende dans har længe danset Lezgins. Nationalitet Dette særprægede nok, og dans - bevis. Hvor længe har der lezginka og hvor gammel hun er, vides ikke. Nogle mener, at det stammer fra et ritual kaukasiske danse.

Lezginka - meget dynamiske og intense bevægelser af dansen. Af den måde, er det moderne navn russiske gav ham. Glad og munter musik, der fejrer dans, havde ingen ligeglade med mange berømte komponister. Nogle af dem har endda en lille smule ændret eller fortolket forskelligt de gamle traditionelle melodier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.