Nyheder og SamfundKultur

Hvad mennesket kan kaldes kultur i dagens samfund?

"Kulturelle People" - en sætning, der ofte kan høres på gaden, på offentlige steder og så videre. Hvad mennesket kan kaldes kultur? Til dato, at være kulturel - det er en pligt for den enkelte, der bor i samfundet og interagere med andre mennesker. Selvfølgelig, at den person, rangeret som den højeste rang, skal han have en meget imponerende liste af færdigheder, evner og kvaliteter, samt overholder mange regler, der historisk set i det sociale miljø. Men for at indlede drøftelser om dette emne er nødvendigt for at afgøre, hvad der er en "kultur".

kultur

Der er mere end tredive definitioner af begrebet. For eksempel, en ordret oversættelse af det latinske sprog siger, at det "uddannelse" eller "uddannelse". Men hvis du vælger den mest bekvemme og koncis definition, er det muligt at vælge følgende: den menneskelige verden, dens værdier, viden, færdigheder, traditioner og lignende.

Man of verden - dette er ikke en medfødt egenskab, og beæret hårdt arbejde hele livet den vigtigste komponent i menneskers liv. Kultur indgyde barnet fra de første dage af sit liv i familien, børnehaven, skolen. Men processen fortsætter og modning.

Det moderne menneske af kultur

Paramount, bør moderne dyrkede personen ejer manerer og være høflig over for andre. Individuel adfærd tyder ofte, at kulturen i mennesker eller ej. Som anført i de lærebøger om sociologi, mand - dette er en bio-psyko-sociale, og den sidste komponent til sin kultur er meget vigtigt. Efter alt, hvis det ikke var, ville alle opføre sig som et dyr, kun styret af instinktive base. Har etikette lært at børn i en tidlig alder, som tidligere nævnt, men denne videnskab er så kompleks, at det ofte er helt måske ikke besidder selv voksne.

Af den måde, det er at sige, at en kultiveret person, over hele verden er forskellige. Reglerne om etikette i den ene del af verden er meget forskellige fra dem, der findes i den anden. Fordi emnet er yderst kompliceret, selv om den generelle omrids, selvfølgelig, er der. Så hvad slags person kan kaldes en kultur?

For at besvare dette spørgsmål, er det nødvendigt at definere, hvad viden og færdigheder skal være i det arsenal af den enkelte, så han betragtes kulturelle.

ydre tegn

Ifølge den kendte russiske ordsprog, "mødes på tøj, og eskorteret til sindet," fordi det er nødvendigt at tale om de ydre tegn. Hvad mennesket kan kaldes kultur i dette tilfælde? Præsentabel og pænheden af kjole er meget vigtigt. At se en person, der ser på situationen, opføre sig hensigtsmæssigt, hvor ingen vulgaritet omgivende straks klar over, at han er kultiveret.

interne tegn

Det skal siges om de interne karakteristika, såsom personlighedstræk. Åndeligt kultiveret mand bør være ansvarlig, medfølende, høflig med andre, oprigtig, generøse, modige, men vel vidende, hvordan man styrer sig selv i enhver situation, tillid til sig selv og i deres evner. Alt dette synes i mennesker med alderen i færd med socialisering. Endvidere bør en sådan person være tolerant, har en sans for proportioner, aldrig at være uhøflig over for andre, respekt for alle, empati, sympati, at hjælpe så meget som muligt for alle, der har brug for det.

selvudvikling

Kultur er taget i en person ikke af sig selv. Dette er en vanskelig og metodisk arbejde forældre, pædagoger, lærere og professorer. Men den vigtigste person, der driver processen med socialisering af individet, han er - civiliserede menneske.

I verden er der mange eksempler på Mowgli børn, der blev fundet i junglen, men som socialisering ikke optræder i lang tid, selv de mest talentfulde lærere er ikke i stand til at hjælpe dem til at blive kultiverede mennesker. Manden selv skal være opmærksomme på, at det er nødvendigt for dens udvikling som en kulturel identitet. Lærd, uddannede, velopdragne og civiliseret kan blive, hvis blot at gøre en indsats.

Samarbejde med andre

En mand af kultur - en del af samfundet, så det skal være i stand til at samarbejde og være sammen med andre. En sådan person må nogle gange glemmer deres trivsel af hensyn til andre mennesker, betyder det, at være kulturel. Hjælp en person er altid til stede i livet i civiliserede mennesker.

Patriotisme og medborgerskab

Hvad mennesket kan kaldes i forbindelse med de kulturelle træk? Det er ekstremt vigtigt for en person, der ønsker at blive kaldt kulturelle, kender historien om deres tilstand, til at genkende sig selv som borger, at elske deres land og ære de love, der er til stede på dens område. Du kan ikke være "Ivan, ikke at vide af deres forfædre." Disse kvaliteter er selvfølgelig afhænge af uddannelse, der blev lagt i familien, eller fra de traditioner, der er til stede omkring den enkelte.

Det er umuligt at nævne alle de funktioner, der skal have en kultiveret mand af vores tid. Ja, og faktisk i dette tilfælde, hver giver noget andet, at han anser vigtigere. Men nogle obligatoriske funktioner nævnt ovenfor, kan de udvikle sig i sig selv alene, eller at forsøge at slippe af med deres modsætninger i sig selv, det vigtigste - at stræbe efter det optimale. Det er også vigtigt at huske, at kulturen er defineret ikke med ord, men med handling, fordi at spekulere på hans handlinger, begået eller planlagt, og være kulturel!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.