HobbyFotografier

Historien om fotografering i Rusland. Første billeder og kameraer

Ønsket om at fange øjeblikke i livet, som forekommer med en person eller verden omkring ham, har altid eksisteret. Dette er også helleristningerne og fine kunst. I de malerier af kunstnere særligt værdsat præcision og detaljer, evnen til at fange et objekt i et positivt perspektiv, lys, passere farvepaletten, skygger. Til dette arbejde ofte tog måneders arbejde. Det er dette ønske, og ønsket om at reducere tid og blev afsæt for skabelsen af denne kunstform, ligesom et fotografi.

Fremkomsten af fotografering

I IV århundrede f.Kr. Aristoteles, den berømte videnskabsmand i oldtidens Grækenland, bemærkede den nysgerrige kendsgerning, at det lys, der filtreres gennem et lille hul i lukkeren af vinduet, at gentage de skygger på væggen kan man se ot landskabet uden for vinduet.

Endvidere i afhandlinger af forskere fra de arabiske lande begynder at blive henvist til udtrykket camera obscura, bogstaveligt betyder "mørkt rum." Dette viste sig at være en anordning i form af en kasse med et hul i fronten, ved hjælp af hvilken det blev muligt at foretage gnidninger stilleben og landskaber. Senere forbedret boks, der giver bevægelige halvdele og linsen, hvilket gør det muligt at fokusatsiyu billede.

Takket være de nye funktioner, billedet blev meget tydeligere, og enheden kaldes "light room", det vil sige, kamera Lucina. En sådan simpel teknologi har givet os mulighed for at lære at se Arkhangelsk i midten af XVII århundrede. Med deres hjælp, er udsigten til byen blevet trukket tilbage, det er korrekt.

Stadier af udvikling af fotografering

I det XIX århundrede af Joseph Niepce blev opfundet i form af fotografi, som han kaldte dybtryk. Tager denne metode fandt sted i stærkt sollys og fortsatte indtil 8 timer. Dens essens er som følger:

• tog metalplade, der var belagt med bituminøse lak.

• Pladen er under direkte udsættelse for stærkt lys på grund af hvilken lak er ikke opløst. Men denne proces har været ujævn og afhang af styrken af lys ved hver af lokaliteterne.

• Derefter blev pladen behandlet med opløsningsmidlet.

• Efter Acid ætset.

Som et resultat, alle manipulationer skete lindring, graveret mønster på waferen. Den næste store fase i udviklingen af fotografering var daguerreotypi. Navnet på hans måde at få navnet på sin opfinder Louis Jacques Mande Daguerre, som var i stand til at få et billede på en sølvplade, behandles med en jod damp.

Den følgende fremgangsmåde blev calotypy opfundet af Genri Talbotom. Fordelen ved fremgangsmåden har mulighed for at lave kopier af det samme billede, som på sin side er gengivet på papir imprægneret med sølvsaltet.

Den første bekendtskab med kunsten at fotografering i Rusland

Historien om russisk fotografering har stået på i mere end et halvt århundrede. Og denne historie er fuld af forskellige begivenheder og interessante fakta. Takket være folk i vores land er åben for kunsten at fotografering, kan vi se Rusland gennem prisme af tid, såsom det var mange år siden.

Historien om fotografering i Rusland begynder med 1839. Det var dengang medlem af det russiske videnskabsakademi J. Hamel gik til Storbritannien, hvor han mødtes med den metode calotypy, studere det i detaljer. Så sendte han detaljeret beskrivelse. Og de første fotografier taget af måde calotypy blev opnået, som stadig holdes i Academy of Sciences i mængden af 12 stykker. På billederne er der en underskrift fra opfinderen af metoden, Talbot.

Efter dette, Hamel i Frankrig er bekendt med Daguerre, under hvis ledelse han personligt gør nogle skud. Academy of Sciences, i september 1841 blev et brev modtaget fra Hamel, hvor, ifølge ham, blev først lavet med Photo natur. Fremstillet i Paris på et fotografi - en kvindelig figur.

Efter dette, er kunsten at fotografering i Rusland begynder at tage fart i rivende udvikling. I XIX og XX århundreder begyndte fotografer af Rusland på den generelle ret til at deltage i fotoudstillinger og showrooms i international klasse, som har modtaget prestigefyldte priser og præmier, har medlemskab i de respektive samfund.

fremgangsmåde Talbot

Historien om fotografering i Rusland blev udviklet takket være de mennesker meget interesseret i den nye kunstform. Så var Yuliy Fedorovich Fritsshe, den berømte russiske botaniker og kemiker. Det behersker Talbot første metode er at opnå den negative på et lysfølsomt papir efterfulgt af udskriver det på et ark behandlet med sølvsalte og manifesteret i sollys.

Fritzsche tog første billeder calotypy-anlæg blade, og derefter gik til akadama of Sciences i St. Petersborg i maj 1839 med en rapport. I det sagde han, at er calotypy metode egnet til prægning plane elementer. For eksempel er metoden velegnet til at tage billeder af den oprindelige plante med den fornødne præcision for botanik.

Bidrag J. Fritzsche

På grund Fritzsche fotografiets historie i Rusland tog et skridt videre: Han foreslog at erstatte natrium giposulfat, som blev brugt til at udvikle det billede Talbot, for ammoniak end væsentligt opgraderet calotypy, forbedre billedkvaliteten. Julius Fedorovich var også den første i landet, og en af de første i verden, som har ledet forskningen på fotografi og fotokunst.

Alexey Grekov og "kunst kabine"

Historien om fotografering i Rusland fortsatte, og følgende bidrage til dens udvikling blev foretaget af Alexey Grekov. Moskva opfinder og gravør, han var den første russiske mestre i fotografering og mestrer calotypy og daguerreotypier. Og hvis du spørger spørgsmålet om, hvad var de første kameraer i Rusland, det er opfindelsen Grekov, kan "kunst room", betragtes som sådan.

Det første kamera, han skabte i 1840, giver mulighed for at lave høj kvalitet, med gode skarphed portrætbilleder, der ikke kunne være, at mange forsøger at opnå for fotografer. Grækerne opfandt en stol med specielle puder, der understøttede fotograferede hoved, som gør det muligt at ikke træt under lange møde, og opretholde en fast position. Og for at være endnu en mand i stolen havde en lang tid: 23 minutter i stærkt sollys og i overskyet dag - alle 45.

Grekov mester i fotografering anses for at være Ruslands første kunstfotograf-portrætmaler. Opnå flotte portrætfotografier hjalp ham og opfandt dem fotoustroystvo bestående af et træ kammer, i hvilken intet lys. Men denne boks kunne blive udpeget fra hinanden og vende tilbage til scenen. Ved den ydre kasse på den forreste del af det monterede objektiv, er det et formål. I inderkassen pladen var følsomme over for lys. Ved at variere afstanden mellem kasserne, der er, at flytte dem fra hinanden, eller omvendt, det var muligt at opnå den ønskede skarphed.

Sergeya Levitskogo bidrag

Den næste person, hvorigennem fotografiets historie i Rusland fortsatte med at udvikle sig hurtigt, var Sergei Levitsky. I historien om russiske fotografering var dagerroptipy Pyatigorsk og Kislovodsk, han gjorde i Kaukasus. Samt guldmedalje af kunstudstillingen afholdt i Paris, hvor han sendte billederne til konkurrencen.

Sergey Levitsky har været på forkant med de fotografer, der tilbød at ændre en dekorativ kulisse for optagelserne. De besluttede også at gennemføre retouchering portrætfotos og negativer for at reducere eller helt fjerne de tekniske fejl, hvis nogen.

Levitsky tilbage til Italien i 1845, beslutter at hæve niveauet af viden og færdigheder inden for daguerreotypi. Han gør billeder af Rom, samt portrætfotos af russiske kunstnere, der boede der. Og i 1847, kommer op med en sammenfoldelig kamera pels, der ansøger om denne pels fra harmonika. Innovation tillod kameraet til at blive mere mobil, hvilket i høj grad påvirket udvidelsen af fotografere muligheder.

Han vendte tilbage til Rusland Sergey Levitsky allerede en professionel fotograf, åbnede i St. Petersborg daguerreotypi eget værksted "Light maleri". Når det det åbner også en butik med en rig samling af portrætter af russiske kunstnere, forfattere og offentlige personer. Studiet af kunsten at fotografering, han ikke forlade, fortsætter med at empirisk undersøge brugen af elektrisk lys og kombinere det med solen og dens indflydelse på billederne.

Russisk spor i fotografering

Af kunst, mester i fotografering, har opfindere og videnskabsmænd fra Rusland ydet et stort bidrag til fotografiets historie og udvikling. For eksempel, blandt grundlæggerne af nye typer af kameraer er kendt russiske efternavne som Sreznevsky, Ezuchevsky, Karpov, Kurdyumov.

Selv Dmitri Ivanovich Mendeleev var aktivt involveret, engageret i de teoretiske og praktiske problemer med fremstilling fotos. Og sammen med Sreznevsky de stod på oprindelsen af den fotografiske afdeling på det russiske Tekniske Society.

Almindeligt kendt succeser lyse mestre i russisk fotografering, som kan sættes på lige fod med Levitsky, Andreya Denera. Han var skaberen af det første album med portrætter af berømte videnskabsmænd, læger, rejsende, forfattere og kunstnere. En fotograf Alexander Karelin blev kendt i hele Europa, og gik ind i fotografiets historie som en grundlægger af husstanden undersøgelse af genren.

Udviklingen af fotografering i Rusland

Interessen for fotografering i slutningen af det XIX århundrede er steget ikke kun blandt fagfolk, men også blandt almindelige mennesker. Og i 1887 år, blev han løsladt "Fotografisk Bulletin" magasin, hvor oplysningerne blev indsamlet ved recept, kemiske sammensætninger, metoder til behandling af fotografier, teoretiske data.

Men før revolutionen i Rusland til at engagere sig i kunstnerisk fotografering har været til rådighed kun til et lille antal mennesker, fordi næsten ingen af opfinderne af kameraet ikke har været muligt at fremstille dem i industriel målestok.

I 1919 udstedte V. I. Lenin et dekret om at flytte den fotografiske industri under kontrol af Folkekommissariatet, og i 1929 begyndte at skabe et lysfølsomt fotografisk materiale, så bliver tilgængelig for alle. Og den første indenlandske kamera "Photocor" vises i 1931.

Den rolle, som de russiske mestre, kunst, opfinderne i udviklingen af fotografering store og indtager en værdig plads i verden fotografiets historie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.