LovSundhed og sikkerhed

Kan jeg drikke bryg ved rattet: hvor meget alkohol er i en skummende drik

Øgede sanktioner for spirituskørsel har fået mange bilejere blevet meget mere opmærksom og seriøs. Ansvarlig chauffører har ikke råd til selv den letteste overtrædelse, og omhyggeligt studere de drikkevarer kompositioner. Og hvis en stærk alkohol, øl og cocktails, alt er klar, udgøre noget væske en skjult trussel om forgiftning. Kan jeg drikke bryg ved rattet? I dag vil vi forsøge at besvare er maksimeret til dette spørgsmål.

Hjem bryg: styrke og formulering

Før du besvare spørgsmålet om, hvorvidt du kan drikke kvass ved rattet, er det nødvendigt at bestemme udformningen og slags drikke. Den mest forenklede klassifikation indebærer opdelingen af kvass hjemme og produceret i industriel produktion. Afhængigt af den specifikke type drikkevare bestemmes og procentdelen af alkohol i det, og dermed muligheden eller umuligheden af kørsel.

Til at begynde, lad os tale om, hvor meget alkohol kvass hjem produktion. I dette tilfælde, når det anbefales at angive to vigtige punkter: at fastslå den nøjagtige styrke drikken er ganske vanskeligt, bør det erindres, at det meste af det er ganske høj og kan forårsage midlertidig forgiftning.

De fleste opskrifter til at gøre kvass derhjemme omfatter komponenter såsom malt, varmt vand, sukker og gær. I nogle tilfælde, en drink, kan du tilføje de brød, bær eller frugt, vil det give ham smag usædvanlige, mindeværdige smag. Den vigtigste komponent påvirker fæstningen, er gær, øge deres antal, du provokere forstærkning grader, hvilket reducerer - svække den.

Hvis du beslutter dig for at prøve en drink til en fest, før en lang rejse i bil, skal du sørge for at tjekke med den person, der fremstillede det, hvis der er alkohol i kvass. Disse enkle forholdsregler vil gøre det muligt bilejer at undgå et tilstrækkeligt alvorlige konsekvenser.

Kvass industri: styrken og formulering

Hvor meget alkohol er i kvass, sælges i butikkerne? I gennemsnit en fæstning af sådanne drikkevarer er omkring 1-2 procent (fra 0,7 til 2,6, og, for at være præcis), et tilsvarende beløb er minimal og som regel forsvinder hurtigt, uden at efterlade spor, og uden at påvirke evnen til at bruge bilen. Det menes, at drikken er produceret i fremstillingen af statslige standarder, er helt sikkert, er dens anvendelse ikke er begrænset, selv i en forholdsvis ung alder. De vigtigste komponenter af en sådan kvass sædvanligvis er vand og sukker samt mælkesyre og kulsyre (de sidstnævnte bestanddele dannes resulterende forbindelse med alkohol).

Grundlæggende lovgivning

Som svar på et spørgsmål om, hvorvidt du kan drikke kvass ved rattet, er det nødvendigt at erindre om de nuværende lovgivningsmæssige normer. Så bør moderne bilister under kørslen være styret af loven af 1. september 2013. Dens særkende fra andre regler er eksistensen af de fejlkorrektion anordninger, der anvendes til at påvise graden af beruselse. Indikatorer for dette kriterium er lig med 0,16 mg per liter luft, du indånder. Sådan relief tillader føreren at køre køretøjet direkte efter at have drukket kvass, yoghurt eller andre fermenterede produkter.

Kørsel efter indtagelse af alkohol sammenbrud kvass

Så hvad gør man, hvis chaufføren drak kvass? Hvornår kan jeg køre? Her er et eksempel på alkoholiske stoffer henfald ordning i en typisk russisk førerens blod (han, midaldrende, mild vægtklasse). Det ser således ud:

  • Direkte på tidspunktet for brug - omkring 2 ppm (drikkevareflasker) eller op til 5 ppm (drink fra tønde).
  • Efter 5-6 minutter efter forbrug - ca. 0,1 og 0,4 ppm.
  • Efter 10-12 minutter i blodet er det kun i tønder eller stærk hjem bryg.
  • Gennem 15-17 minutter alkohol elimineres fuldt ud, og man kan ikke længere bekymre sig om sikkerheden af bevægelse, mens man kører.

Baseret på denne algoritme, er det tilrådeligt at vente en kort tid efter at have drukket kvass, og først derefter gå væk.

Brug for kroppen af drikkevaren

Faktisk tror mange, at det skummende drik er meget nyttig. For eksempel er visse kategorier af borgere, ikke kun i bekræftende svar på spørgsmålet om, hvorvidt du kan drikke kvass ved rattet, men faktisk anbefale at bruge det på en regelmæssig basis. Det menes, at det har en positiv effekt på fordøjelseskanalen, hjerte og blodkar, er med til at optimere processen med stofskifte, toner og løfter stemningen perfekt. Af den måde, kvass indeholder vitaminer (B og E, sukker og en række meget nyttige sporstoffer).

Ansvar for brugen af alkohol

Hvordan kan kvass drikke kører? På dette spørgsmål, skal hver fører giver sin egen målte respons. Husk, at selv minimal brug af produkter, der indeholder alkohol kan ændre din reaktion, der vil føre til en risiko for liv og helbred. Afslutningsvis vil jeg gerne minde om det ansvar, fastsat ved lov for kørsel under påvirkning. Så kan enhver, selv den mest minimale overskud af eksisterende standarder forårsage:

  • til fratagelse af et kørekort;
  • pålæggelsen af en bøde på 50 000 rubler;
  • standsning i 15 dage (i tilfælde af opdagelsen af drevet, efter bortfaldet af alkohol);
  • pålæggelsen af en bøde på 30.000 rubler (beløbe effektiv for kvinder i staten, i tilfælde af påvisning drev efter diskvalifikation).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.