SkønhedHår

Tørt hår der gør hvad?

Hver pige hemmeligt drømmer om, at hendes hår er skøre alle hannerne. Måske spørgsmålet "Tørt hår gøre det?" Du spurgt dig selv mere end én gang. Hvorfor sker det, og hvordan man kan hjælpe dig selv i denne situation? Svag, livløst, skørt hår kan være et tegn på, at du har den tørre type. De er vanskeligt at udrede, næsten ikke passer ind i den ønskede frisure stærkt elektrificeret, især om vinteren. Der er et utal af årsager tørhed: forkert pasning, arvelighed, permanent farvning og brugen af en hårtørrer i kombination med forskellige skum, maling og andre styling produkter. Meget ofte fører til nedbrydning af håret fast driftssted for det samme frisure, for eksempel en hestehale med en lur. Langvarig udsættelse for solen er også en negativ indvirkning på tilstanden af hår. de gradvist begynder at ændre strukturen, split, alle disse effekter kan føre til uoprettelige resultater. Og så i de fleste kvinder rejser spørgsmålet: "Tørt hår er hvad man skal gøre?" Den største udfordring i pleje af en sådan beskadiget hår er ernæring og hydrering. Der er et stort antal masker, der indeholder alle de nødvendige for at genoprette det materiale og elementer.

Du skal vide, at tørt hår skal vaskes så sjældent som muligt, omkring en gang hver tiende dag. Til denne type hår er bedre at vælge cremer, shampoo, der indeholder alle de vitaminer og aktive stoffer. Det skal bemærkes, at meget ofte tørt hår opstår på grund af mangel på i kroppen kvinder vitamin A vanskeligt spørgsmål, "meget tørt hår er hvad man skal gøre?" Hurts en masse piger, og behandlingen skal indledes med modtagelsen af manglende vitaminer. Dette vitamin holdige fødevarer såsom gulerødder, kål, persimmon, mælk, torskelevertran, smør. I forbindelse med administrationen af disse produkter, skal du overholde genoprettende regime, som giver en god hvile og regelmæssige måltider.

Der er mange tips om pleje. For eksempel, før du vasker dit hår er tørt, skal du gnide ind i hovedbunden varm vegetabilsk olie, og wrap hoved med et håndklæde. Et sådant hoved wrap en positiv indvirkning på sundheden af hår, fylde dem med vitalitet og gøre det vanskeligere. Hvis du implementerer alle anbefalingerne, bør spørgsmålet om hvad man skal gøre tørt hår gradvist gå i vejkanten. En hårtørrer til at tørre hår anbefales ikke, men hvis der er et sådant behov, først i ti minutter er bedre at tørre dem med et håndklæde, og derefter tage op hårtørreren. I dette tilfælde er spørgsmålet skørt hår, der gør vil have på sådan presning. Vær opmærksom på, at den største forårsager uoprettelig skade på håret perm. Denne type eksponering er mest skadelige, og hudpleje hoved efter det er at være på maksimal forstærkning. Masker til hår kan købes i butikken, men du kan gøre det selv. For eksempel kan du gøre følgende maske: Tag to æggeblommer og bland dem med amerikansk olie. Anvend på håret, for at suge og skyl med blødt vand ved hjælp af en almindelig barn sæbe. Det er meget nyttigt at gnide ind i hovedbunden et afkog af kalk blomster. Næste maske forbereder meget enkel: Hæld 200 gram brød og en liter vand til at vente fire timer. Derefter sætte en maske på dit hår. Denne maske er perfekt genskaber beskadiget hår struktur og plejer følsomme hovedbund.

Nu er spørgsmålet, "tørt hår hvad man skal gøre?" Er det ikke svært for dig, fordi nu du ved alt om den rigtige pleje for de data type hår. Det er ingen hemmelighed, at ejeren af en stærk, lang, smukke hår altid anses for at være en utrolig forførende og attraktive for mænd. Lad dig vil have din hemmelige forførelse!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.