ComputereSoftware

Er to måder, hvordan at opgradere Kaspersky

Nu kun de mest "grønne" nytilkomne, der arbejder på en computer med adgang til det globale netværk, uden at installere operativsystemet anti-virus program. Normalt kun et par dage til en ubeskyttet computer blev inficeret med en virus. Selv, selvfølgelig er der undtagelser. Under alle omstændigheder infektionen - et spørgsmål om tid. Men selv brugen af en simpel anti-virus dramatisk øger sikkerheden af internettet.

Hver bruger skal selv afgøre det afgørende spørgsmål om, hvilket program er det bedste for beskyttelse. Den fora mange år debat fortsætter, med hver side resultater i deres stærke argumenter. Samlet set det samlede antal software-produkter fra denne orientering, som regel højst tildele top fem. Blandt dem en legitim sted tager en beslutning om Kaspersky Lab. Særlig effektiv integreret version, der beskytter mod alle kendte trusler - KIS. En yderligere fordel - udvidelse af licensen Kaspersky Du kan bogstaveligt talt to klik. Dette program er gratis tredive test mode, hvor den fulde funktionalitet bevares. Dette gør det muligt at vurdere kvaliteten af beskyttelse og beslutter at købe en licens eller afslag til fordel for andre softwareløsninger. Du kan dobbeltklikke på musen på det røde antivirus-ikonet i systembakken, og klik på linket Licensing".

Her er alt klar: "Køb aktiveringskode" omdirigerer til en side hvor du kan købe en nøgle.

Men for at beskytte at arbejde effektivt, skal du vide , hvordan du opdaterer Kaspersky Anti-Virus. Ellers kan det indtryk af arbejdsprogrammet være forudindtaget. I princippet en forståelse af , hvordan opdaterer Kaspersky - grundlaget for pålidelig drift. Udviklere, i betragtning af betydningen af dette øjeblik, forudsat automatisk tilstand. Således at brugeren er ofte ikke nødvendigt at forstå, hvordan du opdaterer Kaspersky. Men alt er ikke så enkelt.

Permanent baggrund uploade de opdaterede softwarekomponenter kræver hurtig ubegrænset adgang til internettet. Så er det helt usynlig. Men ved at bruge MBs betaling eller en trådløs GPRS-forbindelse typen, den automatiske opdatering er bedre at slukke, vælger manuel tilstand. Med tiden kan du specifikt vælge fremtiden (penge) til at opgradere til en travl Internet kanal ikke forstyrrer andet arbejde. Bemærk, at den indledende belastning af komponenterne kan kræve mere end 200 MB trafik, afhængigt af den version af softwaren.

Lad os tage et nærmere kig på, hvordan du opdaterer Kaspersky. Tryk på den højre knap på ikonet og vælge den anti-virus link "Indstillinger". Dernæst skal du vælge det øverste billede af planeten og er smidt ud af vinduet "Opdater". Der er en knap "Start tilstand". Klik på den. Det er her, du kan vælge, hvordan du opdaterer Kaspersky - manuelt eller automatisk. Med selvledelse er nødvendigt at klikke med højre museknap på ikonet antivirus og vælg "opdateringer".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.