ComputereSoftware

Bluetooth på din computer: forbindelsen og opsætning

En ret almindelig spørgsmål - hvordan at aktivere Bluetooth på din computer. Og de ting er, at tastaturet ikke er stationær PC knap med en trådløs kommunikation modul. Notebook i denne henseende, er det mere bekvemt. Hvordan, derefter tænde den og slukke? Hvordan at oprette bluetooth?

tilslutning

Det skal bemærkes, at skriveborde ikke indeholder i sit design, standard af sådanne kommunikationsmoduler. Hvordan kan man så gøre for at bluetooth arbejde på min computer? Det er meget nemt: du behøver kun købe et separat modul og tilslut den. Der er to typer af enheder:

 • ekstern;
 • internt.

Den første er tilsluttet via USB-port som et flash-kort. Den anden lidt sværere: det er nødvendigt at åbne systemet enhed og indsætte modulet i stikket på bundkortet. Uerfaren bruger første foretrukne udførelsesform. Men fans vil have til jern til en anden smag.

Det skal nævnes, at spalten i at indsætte kommunikationsmodul skal være PCI-typen. Sådanne konnektorer er generelt placeret på den nederste halvdel af bundkortet og til bagsiden af huset.

driverinstallationen

Når alt er gjort, skal du tænde for computeren. Når operativsystemet indlæses, bør du se en meddelelse, der findes ny hardware. Nu er du nødt til at indsætte den disk, der skal være bundtet med enheden.

På denne disk indeholder driveren, der kræver installation for den korrekte funktion af enheden. Selvfølgelig kan driveren findes på internettet, men du behøver at vide det fulde navn på enheden. På drevet meget lettere. Så nu din computer har bluetooth. Derefter kan du gå videre til sin integration og konfiguration.

Aktivering af kommunikationsmodul på en pc

Som nævnt tidligere, tastaturet stationære computer er ikke en særlig knap, der er ansvarlig for optagelse af bluetooth adapter. Men der er andre måder at aktivere det.

Det er bemærkelsesværdigt, at standard-adapteren vil køre kontinuerligt. Så det sandsynligvis bliver nødt til at deaktivere og ikke at inkludere. For at gøre dette, er der to måder:

 • gennem "Udstyr Manager";
 • gennem modulindstillinger.

Inklusion gennem "udstyr manager"

For første metode skal først trykke på tastekombinationen Win + V. Der vises et vindue, hvor du skal skrive en kommandovej devmgmt.msc, og tryk Enter. Operativsystemet vil lancere et nødvendigt redskab. Her er det nødvendigt at finde en bluetooth-enhed, som sandsynligvis er blandt de netværkskort. Når det er fundet, er det nødvendigt at klikke på det med højre museknap og vælg ansvarlig for at tænde og slukke. Bluetooth er aktiveret på en computer eller deaktiveret.

Aktivering via indstillinger

Hertil kommer, bruge en adapter på en PC kan være direkte gennem indstillingerne. Når driverne, vil operativsystemet i bakken indstilles (nederste højre hjørne på skrivebordet) svarende ikon vises. Hvis du klikker på højre museknap åbner en menu, hvor du kan se flere punkter:

 • tilsætning indretning;
 • et overblik over udstyret;
 • discovery indstillinger;
 • åbning og lukning af adapteren;
 • fjerne ikoner fra bakken.

Vi skal bare vælge en handling.

Tilføjelse af en ny enhed

Før du begynder at overføre filer eller bruge en trådløs forbindelse til noget andet, skal du tilslutte det udstyr, du har brug for en personlig computer. Hvordan man gør det? Det er ret simpelt. Først skal du åbne indstillingerne adapter og markere et afkrydsningsfelt gør det muligt at opdage computeren. I fanebladet "Deling", du har brug for at sætte et mærke i midten, giver mulighed for at sende og modtage filer.

Nu bør involvere detektering på en tilsluttet enhed. Oplysninger om, hvordan du gør dette, skal det anføres i instruktionerne til hardwaren. Længere tilbage er at højreklikke på ikonet i proceslinjen og vælge punktet "Tilføj enhed."

Systemet starter automatisk søge alle tilgængelige forbindelser, og derefter give en liste over dem. Brugeren behøver kun at vælge den enhed, som han ønsker at forbinde. Efter at vælge knappen er trykket på "Næste". I overensstemmelse med trin for trin instruktioner proces bringes til ophør.

Ved hjælp af en tredjepart program

Der er også udvikling tredjepart til styremodulet bluetooth. Widcomm software - er et sådant middel. Dette er en enkel og pålidelig værktøj til brug med en fjernbetjening trådløse kommunikationsenheder. Den er kompatibel med alle versioner af Windows-operativsystemet, har en russisk interface. Desuden er det gratis, og hvis det er muligt, ikke er ringere end betalte modstykker. Gennem det, kan du også aktivere eller deaktivere adapteren. Blandt de funktioner,:

 1. Arbejde med trådløse printere og faxmaskiner.
 2. Arbejde med joystick.
 3. Overførsel af filer til mobile enheder.

Medlemmerne hævder, at værktøjet er meget bekvemt snævert fokuseret produkt. Programmører har forsøgt at tilføje den seneste teknologiske udvikling, og derved forbedre kvaliteten af trådløs kommunikation. Også inkluderet er alle de nødvendige drivere. Har jeg brug for dette program? Bluetooth på din computer for at bruge det vil fungere bedre, og brugeren vil have flere muligheder end ved brug af standardværktøjer.

Ved hjælp af de tips ovenfor, kan du nemt tilslutte og konfigurere på en Bluetooth-forbindelse computer trådløs

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.