RelationerMød

Sådan laver du en sød pige - en praktisk vejledning

Svaret på spørgsmålet om, hvordan man laver en pæn pige, sandsynligvis mindst én gang i livet var relevant for hver repræsentant for en stærk halvdel af menneskeheden. Hvis det er relevant for dig - så er denne artikel er, hvad du har brug for!

Så hvis du har besluttet at gøre noget rart for en smuk dame, den første ting er at beslutte to ting. Den første af dem - hvem du har dame (elsket, søster, ven eller en anden). Dette vil bestemme liste af fremtidige foranstaltninger og graden af "intimitet" af dine "behagelighed". Næste er at fastslå, i hvor meget arbejde du er villig til at yde til gennemførelsen af planen. Det vil sige, du er klar, hvis du er på de gerninger, eller ønsker at begrænse os til et par enkle trin.

Lad os starte med det faktum, hvordan at behage sin elskede pige. Denne opgave er både den nemmeste og den mest vanskelige. Efter alt, synes det, som, hvis ikke forelsket ved hvordan man laver en dejlig pige. Men ikke alle er så simpelt! For eksempel, ved du, at damen drømmer om en tur til Paris. Men finansiere gennemførelsen af en sådan ønske er ikke ... I virkeligheden er dette ingen grund til at fortvivle! Det er en mulighed for at gøre 2 ting. Den første - mere aktiv på området for at tjene penge for at redde den nødvendige sum. Den anden - at komme med hvad der skal ske med behagelige muligheder. Fordi det er ofte en romantisk middag, udarbejdet af en fyr med sine egne hænder, vil forårsage en "fontæne af følelser"!

Men tilbage til de "faciliteter" for temaet for den elskede. De fleste vil give en flot farve (bare brug for at vide præcis, hvad der er hvad, og under alle omstændigheder er ikke forbundet med kunstige planter). Sød pige, også for det meste kærlighed. Derfor forsøger at forberede din egen dessert. Næste mulighed - romantisk dårskab. For eksempel kan en serenade under vinduet! Eller tilmelde dig med din favorit vinduer informerer hende (samt alle potentielle bejlere) af dine glødende følelser, ønsket om at gøre damen forgudede den lykkeligste i verden og dens absolutte uvilje til at lade gå nogen steder. I denne note - de økonomiske omkostninger ved gennemførelsen af disse pander nødt til at pådrage sig meget lidt. Men tak pige vil helt sikkert!

Hvis du tror, at alt dette er trivielt og ikke meget interessant, da er de muligheder for hvordan man laver en pige en behagelig og interessant! Du kan for eksempel at arrangere (selvfølgelig, hvis du er virkelig moden til det) for hendes overraskelse ægteskab forslag. Men! Selve forslaget skal indledes med nogle helt unik "behagelighed". Nå, for eksempel, en ballon flyvning. Eller billboard, installeret i byens centrum, med hendes billede og din anerkendelse. Og bare forestille sig, hvordan overraskede din elskede, hvis en dag et par fremmede vil hånd hende et postkort med varme ord fra dig? Kort sagt, hvis du virkelig ønsker at overraske og imponere, "turn" fantasi, og du vil alle være i stand til!

Og hvad nu hvis du har brug for at lave en dejlig ven, medarbejder, søster, bedstemor eller mor? Ja, i almindelighed, alt også ganske enkel. Du kan simpelthen ingen grund til at give en sød souvenir (postkort, nøglering, legetøj). Og du kan hjælpe. For eksempel, at hjælpe en kollega til at fuldføre projektet, og min mor, søster eller bedstemor - til at fjerne i en lejlighed eller tage opvasken. Så meget som det kan lyde prosaisk, men sådanne handlinger virkelig vise, at du sætter pris på kvinder!

Og, selvfølgelig, så glem ikke, at du kan fortælle pigen en flot ord, som ville gøre hende til at smile. Og prøv at sige det så ofte som muligt! Efter alt, et ord om det faktum, at hendes hår i dag - højden af perfektion, og påklædning - forbløffende er det, vil damen bringe en masse positive følelser. Og mens du vil føle dig som en rigtig tryllekunstner, i stand til at give lykke! Og glem ikke den ofte knus og kys smukke kvinder og Gauvreau dem, hvor meget de betyder for dig, og at du bare ikke tænke uden dem mit liv!

Nu ved du noget om hvordan man laver en dejlig pige! Men ikke ophøre med at dyrke denne kunst!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.