Kunst og underholdningFilm

"Provincial": skuespillerne og plottet

I dag taler vi om "Provincial" film. Skuespillere og roller vil blive præsenteret nedenfor. Vi taler om en komedie drama instrueret af Derick Martini fjernet baseret på en roman af Andrea Portes.

abstrakt

Først diskuterer vi handlingen i filmen "Provincial". Skuespillere er præsenteret nedenfor. Luli hovedpersonen - en pige på tretten fra Nebraska. Hun tilbringer meget tid i fantasi og maleri. Når heltinden beslutter at gå til Las Vegas. Hun løber væk fra alkoholiske forældre, prihvatyvaya en pistol. Våbnet blev givet til pigen, trettende fødselsdag. Hun er på vej møder en svindler ved navn Glenda. Sidstnævnte tager heltinden med anvendelse som medskyldig røverier. Selv tidligere, Luli mødte Eddie - halt fyr.

Efter dette, forekommer det hende, at han fulgte efter hende. Senere viser det sig alt. Det viser sig, at denne mand forfulgte Glenda som hun var lidenskabeligt forelsket. Men denne ikke reagerer på ham til gengæld. Hun var ikke tiltrukket halt dårlig lastbilchauffør. Eddie senere forelsker sig i Luli. Hun nægter at være sammen med ham. Efter denne mand kidnapper hende. Da han kom til bevidsthed, Luli finder, at bundet til sengen. Hun indser, at han ikke kan undslippe. Ankommer til huset, Eddie minder heltinde, hvad der skete med hende.

Han sværger, at der ikke vil ske igen. Som et resultat, dør Glenda. Efter at Luli dræbe Eddie. Ejeren af det hus, hvor udfolder dramaet, beslutter sig for at hjælpe pigen. Bo er ekspert i arme og giver et løfte, der passer til hele vejen, hvis vi taler om en dobbelt mord, og en tredje person i huset var slet ikke. Bo sagde også, at han havde i Los Angeles, en søster, og hun har altid ønsket et barn, så det kan tage sig af Luleå. Dog nægter hun. Hun savnede sine forældre og beslutter sig for at vende hjem. Hun kalder sin mor. Han erfarer, at hans far har efterladt. Også, det viser sig, at hendes mor, hun er ligeglad. Sidder på bussen, hun bladrer albummet, trækker, hvor Bo skrev en adresse søster. Luli kommer til Los Angeles.

vigtigste aktører

Luli McMullen og Glenda - hovedpersonerne i filmen "Provincial". Skuespillere Hloya Morets og Bleyk Layvli har legemliggjort disse billeder. Lad os tale mere om den første. Chloe Grays Morets - amerikansk skuespiller og model. Født i Atlanta. Karriere pige startede i Hollywood. Blandt andet deltager i en animeret film eftersynkronisering. Handler i tv-serier og film. Det er også involveret i eftersynkronisering af computerspil. Chloe kommunikerer aktivt med fans i "Twitter". Grays Morets i en tidlig alder er interesseret i mode. Det følger sin egen stil, som er karakteristisk kun for hende. Hun har deltaget i talrige fotooptagelser til forskellige publikationer, herunder de velkendte magasiner. Hendes navn er ofte ved modeshows. Skuespillerinden er blevet ansigt Aeropostale. Dette mærke har specialiseret sig i skabelsen af unge tøj. I februar 2013 som en del af en speciel koncert blev tildelt magasinet Elle, begivenheden fandt sted i London.

Andre tegn i filmen

Bo og Clement regne også i plottet af filmen "Provincial". Skuespillere Alek Bolduin og Rori Kalkin spillede disse roller. Eddie Redmayne inkarnerer billedet af sin navnebror af Kriser navn. Filmen "Provincial" Medvirkende Anson Mount og Shon Sayps spillede Nick og Blaine, hhv. Ray McKinnon spillede rollen som Lloyds. Deyv Veskio forvandlet til en fremmed.

interessante fakta

Nu til et par interessante detaljer om filmen, "Provincial". Aktører er givet ovenfor. Filmen vævet genrer af drama og komedie. Premieren fandt sted i Toronto som en del af festivalen i 2011. Filmen også er delvis baseret på virkelige hændelser. Producenterne er Jonathan Cornick, Charles de Portes, Christian Taylor, Steven Siebert.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.