RelationerMød

Hvor er pigerne? Hvor kan jeg finde en god pige? Hvor man kan finde pigen i hans drømme?

Mange siger, at pigerne sværere i deres personlige liv; hvordan det er svært at finde en rigtig mand, en normal fyr, en der ville have elsket, plejes, og give en masse mere så gjort. Faktisk, damer, for at sige, at fyrene er meget lettere at finde en soulmate, forkert. Hvor kan jeg finde en normal pige? Dette spørgsmål er også ganske relevant. I dagens verden, hvor alle forhold indebærer noget særligt, så svært at finde tæt på deres syn på mennesket.

"God kvinde"

Det starter så mange annoncer, der er tilbage på internettet i forskellige chatrum og andre dating-tjenester. Sådanne meddelelser overraskende er, at den fyr er 'godt', og pigerne ikke havde. Desuden er disse unge damer, som regel, er det god leder. Sådan, at, da det viser sig, og selv er aktivt på udkig efter. Det er lidt absurd situation, hvor efterspørgslen er hævet og har forsøgt at finde din formue. Selvfølgelig ikke alle fyrene indse, hvor problematisk kan være spørgsmålet "hvor man kan finde den rigtige pige?". Der er en kategori af unge mænd, der er bekendt med det modsatte køn er meget simpelt for den grund, at de enten ikke har interne barrierer, frygt for forlegenhed og begynde at tale med en kvinde; enten kvinderne selv er interesseret i et fyr (på grund af deres tiltrækningskraft, for eksempel). Hvis du er en fyr og ikke udstyret med stor skønhed, og søgen efter pigen for dig Men - det er en presserende opgave, vil du hjælpe en række tips posteret i denne artikel.

Hvor er de andre piger?

Hvis du er den gode fyr fra annoncerne, og du ikke har en pige i første omgang nødt til at tænke: "Hvordan introduceres andre par?". For selv at huske er alle de kendte tilfælde, hvor dine venner finde din soulmate, derefter analysere dem til at forstå, hvorfor og hvordan det skete. Du vil blive overrasket, men de fleste par er dannet blandt kendte mennesker. For eksempel kan det være skolekammerater, klassekammerater eller kolleger, som efter et par dage, måneder eller år af dating, uventet trukket til hinanden. Mest sandsynligt, de havde en slags sympati, begyndte de at kommunikere nøje, og derefter begyndte mødet. Kort efter mødet, og voksede til et forhold.

Selvfølgelig er der andre situationer. For eksempel pigerne mødes på gaden, stifte bekendtskab med dem i metroen, på biblioteket, i klubberne (selvom dette gælder for de fyre, der er interesseret i spørgsmålet "hvor man kan finde en pige for natten?"), Og i mange andre steder i vores hverdag. De fleste møder er noget af en afslappet heldigt sammentræf, men selvfølgelig, selv for dem, der er visse forudsætninger.

Forholdet til en pige fra kredsen af venner eller bekendte "fra bunden"?

Man kan nævne en række argumenter om, hvad der er bedre - bekendtskab med manden på gaden, i biblioteket eller et andet sted, eller udviklingen af forbindelser med den velkendte pige. Lad os prøve at formulere en række fordele og ulemper. Så selvfølgelig, hvilken version af "kreds af venner" vil være ideelt for dem, der ikke ved, hvor man kan finde sin kæreste, og at det skal gøre. En person kan bare starte tættere fællesskab med den, som han kan lide, og med udviklingen af en sådan dialog vil han forstå stemningen i pigen selv om det. Det er lettere, fordi en masse fyre denne indstilling giver dig mulighed for at undgå de mest "smertefulde" kærlighed. På den anden side, mødte en mand "på gaden" (groft sagt), kan du sprede din kreds af kontakter og dermed få en god ven eller endda en elsket. Faktisk kan det godt være, at en af den kreds af bekendte på en sådan rolle ikke kan gøre krav på. Så endnu et argument for at skulle mødes med det velkendte - den, du kender en pige, og hun ved dig. Dette er bedre, fordi du ser hinanden i forskellige situationer, og derfor kan være mere tillid til rigtigheden af hendes adfærd og ord. Dette er, igen, en klar fordel i forhold til "møde fra bunden." Samtidig, selvfølgelig, disse tilgange er unikke, fordi nogen er lettere at etablere et forhold til en fremmed, og nogen - tværtimod begynde at mødes med en ven.

Hvad nu hvis den "dårlige"?

Hvis du ikke kan lide nogen af de ovenstående muligheder, og du stadig ikke ved, hvor man kan finde en simpel pige, der kunne starte dating, det bedste råd til dig - vil blive undersøgt i sig selv. Tænk hvis du ikke anser dig selv til nogle mindre attraktivt, eller mere kedeligt og uinteressant for piger end den anden? Tænk på de komplekser. Sagen er, at mange af de gode, der er problemer med selvværd. De tror, at kønne piger ikke ønsker at mødes og interagere med dem, og derfor er bange for at tale først. Selvfølgelig kan det endda være mulighed for, at disse fyre har været mislykkede forsøg på kærlighed foran, hvorefter de besluttede at "tilbagetrækning" for et stykke tid og lukket i sig selv. En sådan situation - det er ikke skræmmende. Hvis du heller ikke vide, hvor man kan finde pigerne og dels ved selv, følgende råd er for dig: Skift! Men præcis hvordan det skal gøres - det er op til dig. For eksempel, hvis du føler mindre attraktivt de andre gutter - tid til at tilmelde sig et motionscenter. Hvis du forstyrrer selvtillid og generthed - gå på kurser af talekunst eller selvstændig. Pas på dig selv, og tro mig, vil resultatet ikke vente længe! De vigtigste ting - at ville og at huske på, at alt kan ændre sig i dette liv!

Når du kan komme i nærkontakt med pigen?

I så fald, hvis du ved hvor man kan finde pigen, og ønsker at prøve at møde nogen, med ingen erfaring med sådanne møder bør være godt forestille, hvad vil du gerne tale med en kvinde, du ønsker at henvise til det , for at tiltrække opmærksomhed og så videre. Naturligvis, som alle elsker din plan vil sandsynligvis ændre sig, så vær klar til det. Men at skabe det - det er et stort skridt at mange kan slippe af med angst og unødvendige følelser. Hertil kommer, at med de "skitser" i hovedet, du aldrig løber tør for ting at sige, hvilket også er vigtigt. Når du er klar, kan du prøve at møde nogen. Men selv hvis du ved hvor man kan finde pigen i Moskva, så glem ikke om det rette tidspunkt for dette. For det første skal du vide præcis, hvad der er den ene, som du ønsker at møde, helt gratis og kan kommunikere nu, og for det andet, kan du ikke haste på det og være påtrængende, forsøger at få kontakt. Alt skal se naturlig, for eksempel ved et uheld smidt sætning eller nogle bemærkninger om noget.

Vi fortsætter bekendtskab korrekt

Det er indlysende, at enhver bekendtskab bør fortsættes ordentligt. Til dette formål, det vigtigste - at efterlade et godt indtryk og, naturligvis, at etablere et virkeligt kontakt i form af udveksling af telefonnummeret eller andre kommunikationsmidler. For eksempel, hvis du bor i et kollegieværelse, kan du finde ud af, hvor er din (nu) kender og på en måde at komme tilbage til det. Dette er vigtigt, fordi som du giver hinanden for at forstå, at du er interesseret i yderligere kommunikation, efter mødet, og dermed udviklingen af forbindelserne til et vist niveau. Selvfølgelig er det ikke bare romanen kan være niveau, men i det mindste som venner taler du begynder. Succesfuld bekendt dermed med mindst en repræsentant for en mere retfærdig køn, vil du allerede ved hvor man kan finde en god pige, og få en vis erfaring i kommunikation.

første datoer

Første datoer er en særlig genstand til eftertanke om, hvor man kan finde en god pige. Selvfølgelig, det hele afhænger af, hvad du (som en kvinde) ville forvente fra et forhold, og at hun ville være klar. Før du begynder at date, forestille din perfekte date. Det er tilrådeligt at adskille det i detaljer for at forstå, hvad du ønsker. Så kan du være sikker på, at du har et formål. det er, hvordan du og din nye kæreste til at holde møder. Og på trods af, at det vil være mest sandsynligt, ellers vil du forstå, hvorfor du har brug for dette forhold, og hvordan ser du din soulmate. Afhængigt af hvor meget vil være forskellige meninger om dette, vil du indse, hvor meget du har til fælles.

Forskelle i forholdet

Når spørgsmålet er relevant for dig om hvor man kan finde pigerne de andre fyre, behøver du ikke tænke på de forskelle, der måtte opstå mellem jer. Men når du begynder at mødes, når det holdes en vis periode (det hele afhænger af din karakter med det), bliver uundgåelige uenigheder, der kan endda udvikle sig til et skænderi. Selv, som nævnt ovenfor, i den fase af "drømme" om denne ene, som regel, mener ikke, og det er - i orden. Når dit par skænderi opstår - ikke blive afskrækket. Forstå, at dette er en normal proces. Vær sikker på, at grundene til, opstår disse skænderier, vil snart forsvinde, men relationer tilbage. Desuden med tiden vil de vokse og udvikle sig, flytter til et nyt niveau. Din opgave - at nyde det, elske hinanden.

Mål, der sætter mænd

I alle henseender, begge parter sætte bestemte mål. Selvfølgelig kan de formuleres, ikke alle, men et eller andet sted på et ubevidst plan, når spørgsmålet stilles: "Hvor kan jeg finde en normal pige" - ved præcis, hvad der vil være den mest "normale", og at han ventede på fra hende. For mænd, for den sags skyld, og for kvinder, en masse mål, og de er bestemt i hvert enkelt tilfælde. Men det mest populære blandt repræsentanterne for en stærk halvdel af menneskeheden er mere globale formål (jf levende og gifte), mindre alvorlige (mødes bestemt tidspunkt) og generelt kortvarig (en pige for natten). Selvfølgelig er dette sortering er for grov, og kan ikke være alle "fit" fyrene under disse kategorier. Desuden mænd ofte ikke ved, hvilken gruppe de identificerer sig at starte et nyt forhold. Men betydningen af denne opdeling er klar.

Mål, der sætter kvinder

Piger, der er på udkig efter fyrene at falde i søger et seriøst forhold (som i tilfældet med de fyre, der ønsker at møde op før ægteskabet), mindre alvorlige (på det tidspunkt) og ikke-alvorlige (på én gang). Men der er en opfattelse af, at piger er mere tilbøjelige til at forbedre billedet af manden i hendes drømme. Således menes det, at kvinder er på udkig efter en beskytter, forsørger, far børn, og så videre. Det er meget muligt, og om mænd kan sige det samme, men måske deres indplaceringskriterier mindre "omfattende". Et af de grundlæggende kriterier er udseendet, efterfulgt af sind og karakter. Alt dette mænd sætter pris på når de bliver spurgt om, hvor du kan finde pigen. For damerne, er det ikke kun den skønhed, intelligens og karakter af manden, men også hans formue, charme, humor og så videre. Selv, selvfølgelig, og det kan diskuteres, hvis nævne eksemplet med mænd (kaldet Alfonso), der spørger om, hvor man kan finde en rig pige med velhavende forældre (hun ville have sponsoreret de udvalgte).

Erfaring med kærlighed og parforhold

Nogle fyre, der stadig ikke ved, hvor man kan finde piger til tænke om, hvorvidt de vil være i stand til at opføre sig i et forhold, hvis de opfylder de forventninger pigen vil være i stand til, og så videre. Med hensyn til dette vil jeg også gerne bemærke, at der ikke er noget at frygte. Hele oplevelsen, som har den menneskelighed, til at vise sig i praksis. Dette gælder især for erfaring i sager af kærlighed, hvor alle rent individuelle og at give nogen specifik rådgivning kan ikke være. Derfor, kære mand, så fortvivl ikke - alt du får, og vil være godt, fordi gennem det er mange.

Overvinde vanskeligheder med et smil!

Hvis du allerede har fundet din soulmate - være glad! Hvis du ikke ved, hvor man kan finde en smuk pige - fortvivl ikke! Du vil helt sikkert lykkes, fordi der er så mange unge damer, som sandsynligvis ville elske dig, hvis de vidste, at du bedre. Derfor skal du ikke stoppe søgning - nemlig at forbedre os selv, bliver mere positiv, venligere, lysere og smukkere - og hele verden til dig, vil blive trukket! Og glem ikke smilet - den vigtigste nøgle til succes i denne verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.