RelationerMød

Hvordan til at tilbringe en uforglemmelig første date med en pige?

Den første date med en pige, er en meget krævende øvelse, fordi der fra det afhænger i høj grad af de fremtidige forbindelser. Så hvad man skal gøre for at behage en pige, hvordan man klæder sig, hvad de skal sige, hvor at invitere den udvalgte? På denne og vil blive drøftet i artiklen.

Det spørgsmål, der opstår i den unge person, den første ting er, at hvor man kan gå med en pige på en første date. I princippet kan du gå til enhver restaurant, men valget vil afhænge af mange faktorer: din økonomi, livsstil, pige, sæson og fritid. For en første date er bedst at vælge et roligt sted, som vil gøre det muligt at tale. Inviter en kvinde, når klubben er ikke nødvendig. Det er bedst at stoppe valg på en café, restaurant, park, biograf og mange andre steder.

Det er også vigtigt at tage hensyn til graden af løshed egen. Hvis du er i tilstedeværelse af piger er som regel genert, så gå til restauranten kan være en reel tortur. Og datoen er dømt til at mislykkes. I dette tilfælde er cafeen bedst at overlade til færdiggørelse af mødet, når kontakten er veletableret.

Valget af placering vil afhænge af de præferencer din valgte en. Hvis hun foretrækker sjov, turen til opera, mest sandsynligt, vil det ikke blive værdsat. Tværtimod, hvis din pige er meget rolig og belæst, og kan ikke lide støjende parter, kan karaoke bar forstyrre hende og ødelægge hendes humør. En anden mulighed for en første date kan være forlystelser, cirkus, festival, skøjtebane, ride, en zoologisk have og endda en picnic. Hvis du vælger en meget vanskelig spørge, hvor gerne vil gå til din kammerat.

Hvis du går på en første date med en pige, bør der lægges meget vægt på udseende. Repellent bør være på, hvor det vil blive afholdt et møde. klassiske tredobbelt egnet til en restaurant. Det er også muligt at begrænse de bukser og skjorte, at føle sig bedre tilpas. Under alle omstændigheder bør jakken fortryde fordi knappede element i garderoben siger om menneskets åbenhed. Hvis du vælger en picnic i parken, så ville det være passende jeans, men alt skal være pæn og ren. Tøj er bedst at vælge en rolig og mørke farver, som vil operere på pigen beroligende. Hertil kommer, at mange piger ikke kan lide farverige skjorter.

Fra dig på en dato skal være let at lugte parfume. Under ingen omstændigheder bør ikke ryge før en dato som mange piger ikke kan tåle lugten af tobak. Duften af parfume bør også være kun lidt mærkbar.

Og går på en første date med en pige, så glem ikke blomsterne. Valget af farver afhænger af alder af din skat. Men husk, at hvis du planlægger en lang tur, bør en buket ikke være meget stor. Og bør straks købe en lille vandtanke, der er placeret på blomsterne. De er næsten usynlige, men vil bevare en buket.

Der er også et par enkle regler for adfærd. I intet tilfælde kan ikke være for sent til en dato. Dette kan gøre det varmt. Det er lige så vigtigt at forsøge at være dig selv og slappe af. Det er klart, at du skal bekymre dig, men husk, at hvis hun aftalt til dato, alt hvad du skal samtidig med at gå meget godt. Du er nødt til at opføre sig venligt og roligt. Bedst af alt, hvis en første date fra en ung mand vil komme som energien fra hinanden, og ikke fra den lystne mænd.

Mange unge oplever, hvad der er nødvendigt for at tale ud på en date. Hvis du ved noget om din kæreste, er det værd at tale om emnet af hendes interesser. I dette tilfælde, så prøv så lidt som muligt at prale om deres egne præstationer. Til en første date med en pige er en succes, bør du være mere opmærksom på det er hende, hendes interesser, så glem ikke at gøre hendes følgesvend subtile komplimenter, men helt ærligt er det ikke nødvendigt at smigre hende.

Efter afslutningen dato bør du helt sikkert bruge en kvinde til huset. Selvfølgelig, hvis det ikke er imod en sådan gestus. Og husk, at opkaldet pige er ikke værd en uge, og den næste dag at spørge, hvordan hun gjorde og endda inviteret til en anden dato, for nu ved du, hvordan man holder en første date med en pige. Og du bare ikke give op på det næste møde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.