RelationerMød

Kvinde og mand Taurus i kærlighed

Taurus primært rimeligt, praktisk og pålidelig. Til ekstern slim skjule uovertruffen følsomhed. Intet under, planeten af tegnet - Venus. Derfor er en kvinde og en mand Taurus i kærlighed manifesteret klart og dybt. Du kan løbe ind i snesevis af Tyren, som til stadighed arrangere selv korte eventyr, blot fordi de elsker at elske. Men i virkeligheden er det ikke forhindre dem aggressivt søge en permanent stærkt bånd for livet.

Taurus mand i kærlighed

Han er usandsynligt, at komme til at tænke at give din favorit en million røde roser og opkaldt efter hendes stjerne. Demonstrative romantiske og store armbevægelser er ikke særegne for ham. Men hans favorit, han bare løfter op på en piedestal, og ikke fordi det idealiserer. Taurus mand i kærlighed ser og værdsætter hans partner, som det er, uden at uddanne og minutiøst under ham.

Ord hans kærlighed er sådan en mand med stort besvær. I stedet vil han forsøge at udtrykke mine følelser generøs gave, såsom en juvel. Tyren værdsætter dyre ting og vil ikke spilde penge på alle mulige nipsgenstande.

Taurus mand i kærlighed ligetil og åben nok. Afvisningen han skulle igennem en meget smertefuld, men det forsøger ikke at være.

Sexet sensualitet af Taurus er ekstremt vigtigt. Gennem berøring, udtrykker han sin kærlighed og beundring for kvinden. Lad sex med ham er ikke meget fantasifuld, men det synes ikke ensformigt.

Taurus mand i kærlighed - en viljestærk, pålidelig og diskret person. Han er meget kærlig med sin partner, venlig og generøs. Derfor, som en konstant følgesvend, Taurus er fremragende.

Taurus kvinde i kærlighed

Taurus kvinder kan næppe findes i antallet af tilfældige partnere. Hun har brug for stabilitet og sikkerhed. Hendes sensualitet - Varm, naturlige, jord, udstrålende. Det vil ikke bygge fra et følsomt og koket, og vise deres følelser meget åbent og oprigtigt. Seksuel appetit, hun er ganske stor allerede.

I deres domme kvindelige Tyren er meget selvstændig, kritik partner påvirker ikke deres følelser. Taurus kærlighed giver sig selv helt, men i stedet kræver en masse.

Kvinder i dette tegn kan virkelig godt lide det, når de gør, omsorgsfuld. Dog vil alle de bestræbelser, som partneren ikke påvirke det endelige resultat. Tyren kan frit beslutte længe før de afgørende forklaringer og beregne flere træk frem. I dette tilfælde, hendes valg er stejlt på, at alt, hvad han har opnået.

I sex Taurus er en stor sans for detaljer - alt skal være bare perfekt, landskabet og omgivelserne er upåklagelig. De er meget romantisk, men det er afbalanceret, kunstnerisk, venlig og sexet.

Hvordan til at passe de stude

For det første bør de aldrig være forhastet. Alle relationer skal bygges på et solidt fundament - Taurus klart overholde denne regel.

Altid forsøge at underholde dem, som repræsentanter for dette tegn altid er tiltrukket af folk, der kan gøre dem til at le.

Hvis du ringer til en Taurus i en restaurant, og derefter tage sig af det for at være af høj kvalitet, dyre institution. En masse om mad alle repræsentanter for dette tegn forstår meget godt, og din indsats vil helt sikkert sætte pris på.

Tyren lide at tale om, hvordan man kan betale, glad kan lytte til dine samlinger af værdier - sjældne mønter, frimærker, malerier af familien ornamenter. Vis din praktiske, livlig og skarp hjerne - Taurus er meget glad for mennesker. Og ofte gør komplimenter - smag, karakter, stil, attitude.

Og når du vil vinde tillid og til fordel for Taurus, vil det finde en pålidelig og betroet partner for livet. Hans vitalitet, en stærk vilje og funktionalitet gør EU stærkere og stabil. Familie med Tyren - en rigtig "sikker havn".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.