LovOverholdelse om regulering

Kontrakten mellem individer: de typer og særlige karakteristika

Enkeltpersoner har ret til at indgå transaktioner med hinanden, og kontrakter i forskellige former: mundtlig eller skriftlig (enkle eller notarialbekræftede). Hvis lovgivningen ikke etablere den form, hvori kontrakten vil blive indgået mellem individer, kan transaktionen indgås mundtligt.

I samme form af enhver aftale, hvis indgåelse forekommer i den tid, de blev begået, hvis aftalen mellem parterne fastsat andre betingelser kan vedlægges. Hvis imidlertid for indgåelsen af aftalen er sat notar eller skrevet en simpel form, indgåelse af dens mundtligt medføre ugyldighed. Ifølge aftalen mellem parterne i transaktionen, indgås skriftligt, i henhold til aftalen kan ske mundtligt, hvis denne betingelse er ikke i strid med loven.

I den simpleste form, en skriftlig kontrakt mellem individer er ved at udarbejde et dokument, som vil blive udtrykt ved indholdet. Aftalen skal underskrives af mennesker til at gøre transaktioner eller uvedkommende. Efter aftale eller lovgivning kan installeres add-ons, der definerer form af kontrakten den (obligation trykning, brug af en særlig formular, etc.) og sørge for konsekvenserne af enhver overtrædelse af dataene. I mangel af sådanne effekter kan anvendes manglende overholdelse skriftlig tilladelse fra simpel formular aftale.

Hvis en borger på grund af analfabetisme, sygdom eller fysisk handicap ikke er i stand til personligt at underskrive en aftale mellem individer, ved sin ordre eller anmodning om transaktionen dokument, der udtrykker tegn kan være en hvilken som helst person. Endvidere bør denne procedure være notarized med grundene til, at en person indgår en kontrakt med hans egen kunne ikke underskrive det.

Kontrakten mellem individer i at skrive en simpel form med undtagelse af aftaler, som kræver tilstedeværelsen af en notar, skal være med mængden af transaktioner på over ti gange størrelsen af lønnen (den minimale løn). I samme form er aftaler mellem enkeltpersoner og virksomheder.

Hvis notarization af aftalerne om kontrakten skal underskrives af en notar eller en anden person, hvis kontor giver ham ret til at udføre sådanne handlinger.

Notarial form, hvis aftalen er indgået mellem individer, der bruges i de tilfælde, ved lov. Dette er sikker på at indgå kontrakter på realkreditlån, pantsætning af ejendom, overdragelse af fordringen, den husleje, testamenter, fuldmagt og andre. Notar kan anvendes efter aftale mellem parterne, selv om loven gennemførelsen af loven er ikke påkrævet. Gennemførelse af notarization af transaktionen giver større juridisk vægt, beskytter den mod eventuel ugyldighed. Efter alt, før det faktum, hvordan man kan sætte en underskrift, notaren skal bestemme levedygtigheden og kapacitet af de kontraherende parter.

sikkerhedsstillelse kontrakt mellem individer er lavet skriftlig simpel form. For at gøre en lignende aftale i forholdet kommer ind i panthaver og pantsætter. Den første person - en person, der tog ejendommen som sikkerhed, den anden part giver sikkerhed. Kontrakten skal indeholde oplysninger om returnering af penge eller ejendom, som er genstand for transaktionen, samt ansvaret for parterne, som opstår, når manglende opfyldelse af forpligtelser.

En meget almindelig type er en købsaftale mellem individer. Disse transaktioner er i mundtlig eller skriftlig enkleste form (når den tilsvarende beløb).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.