TravelingRetninger

Hvor er Tokyo? Seværdigheder i Tokyo med fotos

Tokyo (Japan), er hovedstaden i staten og en af de største byer på planeten. Desuden er det en større industriel, økonomisk, politisk og kulturelt centrum for hele den østlige region. For enhver turist ville være utænkeligt at gå til Japan og ikke besøge sin kapital. Dette er ikke overraskende, fordi på trods af sin modernitet, er hædret nationale tradition, der går tilbage mange århundreder siden. Denne artikel vil tale nærmere om, hvor er Tokyo, dens historie og seværdigheder.

En kort historie

Ifølge historiske data, de første mennesker dukkede op på stedet af dagens byen placering i stenalderen. Men dens store betydning, modtog han meget senere. I midten af det tolvte århundrede, den nuværende hovedstad i Japan var en lille fiskerby, der blev kaldt Edo. I 1590, Shogun Tokugawa Ieyasu navn gjorde det hovedstaden i shogunatet, og begyndte at bygge her for langsigtet forvaltning af institutionerne. Siden den tid, byen begyndte at udvikle aktivt, og i det attende århundrede, er blevet en af de største, ikke kun i Japan, men også rundt omkring i verden.

Dets nuværende navn i Tokyo var i 1869, efter at kejser Mutsuhito lidt her statens hovedstad Kyoto. I det nittende århundrede meget hurtigt her det udviklede industri og skibsbygning. I 1872 den første jernbane blev bygget, der forbinder den japanske hovedstad med dens forstæder - Yokohama.

Historien om byen område, hvor Tokyo to gange ramt af katastrofer. Første gang det skete i 1923. Så, under indflydelse af jordskælvet (9 point), næsten halvdelen storbyen brændt. Killing mere end 90.000 lokale beboere.

Anden gang, byen blev stærkt beskadiget som følge af sin massive bombardementer 8 marts 1945. Det kostet 80 tusind mennesker. Uanset hvad det var, i begge tilfælde, Tokyo ombygget og fortsatte med at udvikle sig. Ikke forhindre dette, og tidspunktet for dets besættelse efter anden verdenskrig.

geografiske placering

Taler om opholdssted for Tokyo, først og fremmest skal det bemærkes, at på grund af den geografiske specificitet af de administrative byens grænser dækker ikke kun de kontinentale regioner, men også de to kæder af øgrupper, der strækker sig flere hundrede km. Den væsentligste del af metropol ligger på den nordvestlige del af Tokyo Bay, på øen Honshu. storbyområde i højere grad er Kanto Plain. Med hensyn til geografisk oprindelse, den officielle for den japanske hovedstad, er de 35 grader 41 minutter nordlig bredde og 139 grader 36 minutter østlig længde.

Det skal bemærkes, at på fastlandet i byen er koncentreret alle relevante administrative, politiske, økonomiske og kulturelle centre, samt større trafikknudepunkter i landet, herunder Tokyo International Airport. Det område af storbyen er lidt mere end 2188 kvadratkilometer.

klima

Tokyo er under indflydelse af den subtropiske klima med milde vintre og varme tørre somre. Hvert år er der et gennemsnitligt fald på omkring 1300 millimeter nedbør. Deres største antal er typisk for perioden fra juni til juli. Den gennemsnitlige temperatur i sommeren mellem 18 og 20 grader Celsius. Om vinteren, under indflydelse af Stillehavet nord vind bliver blødere. På dette tidspunkt termometeret er normalt placeret på niveau med 3 til 5 grader under nul.

Snefald her kan kaldes et enkelt fænomen. Samtidig, som regel, de finder sted hver vinter. Det er umuligt ikke at bemærke, at mange forskere kalder denne metropol slående bekræftelse af, hvor meget indflydelse på væksten af befolkningen i byer på klimaet.

Hovedstaden i Japan er beliggende i et af de farligste områder i verden. Faktum er, at i sydlig retning fra ham er bare fire fælles for lithospheric plader. Alle af dem er i konstant bevægelse, i forbindelse med hvilket der ofte jordskælv opstår. Om den mest ødelæggende, som det var tidligere. Temmelig hyppig fænomen - tyfoner, men de normalt ikke har så store konsekvenser.

administrative struktur

Den vigtigste by i Japan, er en af de præfekturer, - eller rettere, Capital District, som består af 62 administrative enheder. Når det kommer til Tokyo, det som regel betyder 23 distrikter, der i perioden fra 1889 til 1943 blev forenet. Som i dag, de er alle ens i status til byer (hver har foranstaltninger og byrådet).

Regeringen ledes af guvernøren i hovedstaden, hvor beboerne vælger at almindelige valgret. Kommunale centrum af byen er hovedsæde, der er beliggende i Shinjuku. Hertil kommer, det område af storbyen og er delstatsregeringen i Japan.

Byggeri funktioner

Med tanke på, at når der er Tokyo, er beboerne tvunget til at konstruere bygninger, der er seismisk sikker. Konstruktion loven i det land kræver de selskaber, der deltager i dette aktivitetsområde, anvende moderne teknologier, som gør at reducere til et minimum virkningerne af efterskælv. I denne henseende, sådan noget som den kvartalsvise bygning i den japanske hovedstad er ikke tilgængelig. Alle bygninger her af sikkerhedsmæssige årsager, er placeret i en vis afstand fra hinanden. Byens gader er konstrueret således, at i tilfælde af ødelæggelse af boliger stole på væggene i tilstødende bygninger.

stor myretue

Tokyo - en by, der ofte omtales som "store myretue." Det faktum, at tusindvis af boliger og bygninger blev bygget her langs de smalle gader. To biler kan være at gå glip af de fleste af dem med besvær. Kvarterer med store indkøbscentre og skyskrabere i skarp kontrast med dem. Hertil kommer, at hovedstadsområdet netværk indhyllet ledninger, skinner og veje. Hvis sine vigtigste gader bygninger generelt opført i europæisk stil, de fjernere - stærkt tilpasset, hovedsageligt to-etagers huse.

Japanerne forsøger at bruge bedst muligt hver stykke jord i Tokyo. på det priserne her er bare astronomiske. Den væsentligste årsag til dette skyldes en akut mangel på plads. Som et resultat, er regeringen tvunget til gradvist at fylde havet. Således skabe kunstige øer, som er bygget ikke kun boligområder men selv lufthavne, fabrikker, indkøbscentre, parker og andre faciliteter. Ifølge tentative skøn, ved udgangen af 2015 befolkningen i Tokyo hovedstadsområdet vil nå 29 millioner mennesker.

transport

Offentlig transport i den japanske hovedstad virker upåklageligt. Lokal S-tog og metro shuttle til langt ud på natten og er den hurtigste form for besked. De fleste af arbejderne i byen mennesker, der bor i dens forstæder og i udkanten, parkere deres biler nær den nærmeste station og skifte til et tog.

Det skal bemærkes, og Tokyo lufthavn "Haneda" passager, som er et gennemsnit på 41 millioner mennesker om året. Størrelsen af det er den sjette største i verden. Med henblik på at udlede 60 kilometer fra byen grænse, blev det bygget nogle flere luft porte - "Narita". For at komme til lufthavnen i Tokyo, kan du meget hurtigt ved hjælp af et højhastighedstog "Sinkantsen".

Hertil kommer, den japanske hovedstad er også den største i staten shipping enhed. For at sikre muligheden for skibene kommer til Tokyo, Yokohama, i hans forstad blev bygget en moderne havn, forbundet med den dybdegående vand kanal. Den gennemsnitlige årlige omsætning af varerne her er omkring 124 millioner tons.

seværdigheder

Lokal kulturarv er stolt af hele Japan. Tokyo Forslag til årligt tiltrækker millioner af turister fra hele verden. Ganske populær blandt rejsende betragtes lokale og nationalparker (især Meiji Grove, Ogasawara og Ueno).

Uanset hvad det var, en af de mest betydningsfulde steder anses for at Imperial Palace Garden, som er beliggende i hjertet af metropolen. Hans første bygninger stammer fra det sekstende århundrede mere. De er bevaret, selv efter mange stærke jordskælv. Total strukturer område med henblik haver er omkring 7,5 kvadratkilometer. Inde i komplekset er der den kejserlige residens.

Den Shiba Park er Tokyo-tårnet. Anmeldelser af lokale beboere viser, at det nu er et symbol på den japanske hovedstad. I dag er det en turistattraktion, visning platforme, haller og et museum, som er besøgt af gennemsnitligt 2,5 millioner besøgende om året. Tårnet er 332,6 meter.

En anden populær lokalt vartegn anses for at være en anden tv-tårnet - "Tokyo Sky Tree". Blandt andre lignende genstande i verden det har en maksimal højde (634 m i betragtning af antennen).

Den mest ønskelige sted at besøge for børn blev Tokyo Disneyland.

interessante fakta

  • Hvis Tokyo var en separat land, i staterne BNP liste af, han ville have taget 15 sted i verden.
  • Til ære for den japanske hovedstad er opkaldt asteroide, der blev opdaget af lokale astronomer i 1900.
  • Tokyo - den by, hvor det er koncentreret omkring 35% af videregående uddannelsesinstitutioner i Japan. I disse undersøgelser hvert andet elev i landet.
  • På grund af den høje seismiske aktivitet i området, staten ofte har diskussioner om muligheden for overførsel af kapital til en anden by. De vigtigste kandidater er Higashino, og Nasu Mie. På trods af godkendelse af en sådan idé af regeringen, er endnu ikke er truffet nogen yderligere foranstaltninger.
  • For 14 år i træk, indtil 2006, den berømte magasin "The Economist" kaldte Tokyo dyreste by i verden for leveomkostningerne og fast ejendom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.