SundhedPræparater

Vejbred. Nyttige egenskaber og behandling af sygdomme

Vejbred er en velkendt og meget populært lægeplante. Hans fødested - Centraleuropa, den vokser i Rusland. Form blade af denne plante ligner et fodaftryk af en menneskelig fod.

Endda tre tusind år siden, har vejbred blevet brugt af kinesiske herbalists i behandlingen af mange sygdomme, fordi bladene af denne plante hjælp til at slippe af med fordøjelsesproblemer, kronisk gastritis og mavesår, er det også perfekt stopper blodet og heler sår.

Dette anlæg ikke kun har medicinske egenskaber, det kan også spises, fordi den er rig på riboflavin og vitamin B1. I dets kemiske sammensætning er glycosider og syrer, såsom ascorbinsyre, chlorogensyre, citronsyre, benzoesyre, salicylsyre, og mange andre.

Vejbred. behandling af sygdomme

Frø og vejbred blade dræbe bakterier, lindre betændelse foci kæmper med hoste, og bruges også som en modgift, vanddrivende, slimløsende, et bindemiddel, et hjerte, en beroligende, en hæmostatisk, oftalmisk og anthelmintikum.

Kliniske undersøgelser har vist, at vejbred held kan anvendes til behandling af astma, bronkitis, emfysem, problemer med blære, hypertension, forhøjet temperatur og gigt.

Et afkog fremstillet fra bladene af denne plante hjælper til at klare sygdomme som:

- gastritis;

- et mavesår;

- dysenteri;

- diarré;

- hæmorider;

- cystitis;

- Irritabel tarm-syndrom;

- bihulebetændelse.

Desuden at de medicinske egenskaber af psyllium hjælp rygestop, fordi denne plante er en stærk aversion mod tobak og tobaksrøg. Det er almindeligt anvendt som en forberedende værktøjer i færd med at give op denne usunde vane.

Waybread er meget overkommelig og effektiv hæmostatisk middel også have en udtalt antibakteriel virkning. Ikke alene havde han hurtigt stopper blodet, men også er med til at genoprette integriteten af huden.

Hvis du varme bladene af denne plante, kan du få en dejlig lotion, sårheling, betændelse i huden, snit, maligne sår, svier og hævelse. Ved hjælp af dette værktøj kan du forhindre dannelsen af ar.

For at beskytte mod bid og gift af klapperslanger normalt bruge roden af vejbred. Dens frø er omkring en tredjedel består af slim, som er en god afførende og beroligende intestinale membranmidler, fordi de kvælder i tarmen. De bruges også til at bekæmpe orme og andre indvoldsorm. En afkog af plantain, fortyndet med rent drikkevand er en stor lotion øjenskyllestation.

traditionelle opskrifter

Fra dette anlæg kan forberede healing urtete , der hjælper med forkølelse og influenza. For at gøre dette, tage en spiseskefuld tørret eller frisk vejbred (det kan være frø, blade eller rødder), fylde den med et glas med kogende vand og lad stå i mindst ti minutter. Hvis det ønskes, den resulterende bouillon, kan du tilføje lidt sukker. Drik et lægemiddel anbefalet af dagen.

Til fremstilling af salve du skal tage hele planten og skær den i en stor ikke-metallisk beholder, tilsæt derefter en kop fedt og koges den resulterende masse over svag varme, dækket låg. Fortsæt det står indtil et blødt grønt produkt. Den resulterende bouillon kan anvendes med forskellige insektbid, forbrændinger, udslæt, såvel som et anti-rynke. Husk, at dette værktøj kun anbefales i kulden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.