SundhedPræparater

Instruktioner, kommentarer. "Atsilakt" (stearinlys)

Hvad er det stof "atsilakt" (stearinlys)? Instruktioner, kommentarer og funktioner i dette værktøj vil blive diskuteret nedenfor.

Emballage, en del af medikamentet, en form for

anses stoffet kan købes i enhver form? Hvad de siger om denne feedback? "Atsilakt" - stikpiller til vaginal administration. De består af en levende arten Lactobacillus acidophilus, samt det faste fedtstof, voks og emulgator.

I salget af medikamentet til konturen af cellerne 5 af stearinlys, som er pakket i æsker.

Det bør også bemærkes, at den nævnte midler sælges i form af et frysetørret produkt, hvorfra den fremstillede suspension. Dets anvendelse inden for eller anvendes topisk.

Funktioner midler

Hvad er de egenskaber, der ligger i nævnte stearinlys? Hvad med at fastsætte medicinske anmeldelser? "Atsilakt" har en antagonistisk virkning mod patogener og opportunistiske patogener (herunder Proteus, enteropatogen intestinal wand og stafylokokker).

Værktøjet fremmer normalisering af mavetarmkanalen, genopbygning af naturlig immunitet, og også forbedret strømmen af metaboliske processer. Også som et resultat af metabolisme af lægemidlet omdanner glycogen epitel (vaginal) til mælkesyre. Sidstnævnte gør det muligt at opretholde pH i vagina inden 3,8-4,2.

Det er kendt, at høje koncentrationer af mælkesyrebakterier flora skabe ugunstige for liv og aktivitet af syre-opportunistiske bakterier.

vidnesbyrd

anses stoffet kan bruges til hvilket formål? Hvad med denne rapport gennemgås? "Atsilakt" anbefaler brugen af dysbacteriosis og urogenitelnogo fordøjelseskanalen samt sygdomme i mundhulen. Endvidere aktive lægemiddel er meget effektiv i urogenital chlamydiose, hormon-fedme, gonoré, urogenital herpes, bakteriel vaginose og bakteriel vaginose.

Vi kan ikke sige, at den nævnte medicin ofte er ordineret til forebyggelse af infektiøse komplikationer i prænatal forberedelse og postoperativ behandling af gynækologiske lidelser.

Kontraindikationer

Når ikke at bruge stoffet "atsilakt" (stearinlys)? Anmeldelser siger, at vaginale stikpiller ikke gælder i tilfælde af intolerance af komponenter og candidiasis. Desuden er denne organer (i form af et lyofilisat) ikke anvendes i pædiatrisk praksis.

Drug "atsilakt": redegørelse

Anmeldelser farmaceuter siger, at en enkelt dosis af midlet indeholder omkring 10 millioner acidofile mælkesyrebakterier.

Den producerede "atsilakt" suspension bør tages en halv time før måltider tre gange om dagen. I forskellige sygdomme i mundhulen under anvendelse af et medikament topisk, til vanding af slim. Forløbet af denne behandling er to uger.

Hvordan søger stikpiller "atsilakt" (stearinlys)? Anmeldelser siger, at de anvendes vaginalt. Når urogenitale sygdomme inflammatorisk lægemiddel indgives to gange dagligt i 10 dage.

Kvinder i denne stilling betyder tildeles to gange dagligt i en suppositorium til 10 dage (i strid med renhed vaginale sekreter).

Til forebyggelse af sepsis og septisk komplikationer betragtes medicin, der bruges én stikpille to gange dagligt.

Efter de antibiotiske behandling suppositorier "atsilakt" indgivet to gange daglig (i ét stykke) i 10 dage. Efter 20 dage, kan det naturligvis blive gentaget.

bivirkninger

Drug "atsilakt" kan kun provokere allergi. Det går normalt væk efter seponering af lægemidlet.

specifikke anbefalinger

Dette stof kan indgives i forbindelse med immunmodulatorer, antibakterielle midler og antivirale midler. Stearinlys med brudte kontur emballage, samt lugten af fordærvet olie skal bortskaffes.

anmeldelser

"Atsilakt" - en meget god og billig værktøj, der hurtigt og effektivt klare de opgaver. Det er denne opfattelse deles af de fleste patienter, der anvender dette stof. Dog skal det bemærkes, at mange af dem regelmæssigt klager over, at efter brug af vaginale stikpiller har udviklet candidiasis. I så fald bør du ophøre med at bruge stoffet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.