SundhedPræparater

Analog "Sorbifer of Durules". Hvordan kan jeg erstatte lægemidlet?

Anæmi er en almindelig sygdom blandt mennesker i forskellige aldre, sociale grupper og køn. Øget træthed, sløvhed, døsighed kan tale om hæmoglobinmangel i blodet. Håndtere problemet og tage forebyggende foranstaltninger kan bruge specielle lægemidler, såsom "Sorbifer Durules". Billige analoger af medicinen klare ikke bedre med eliminering af sygdommen og dens symptomer.

Jernsulfat + askorbinsyre

Det medicinske navn "Sorbifer Durules" viser en kombination af stoffer i dets sammensætning. Anæmi er som regel forårsaget af mangel på jern i kroppen. Lægemidlet supplerer sin mangel, og ascorbinsyre forbedrer absorptionen af stoffet i fordøjelsessystemet.

Durules er navnet på en unik teknologi, der bruges til at skabe en medicin. I dette tilfælde forekommer indtaget af jernioner gradvis, hvilket gør det muligt at absorbere stoffet bedre. På grund af dette er der ingen irritation af slimhinden, og der er ingen aggressiv effekt på fordøjelseskanalerne. Ingen analog af "Sorbifer Durules" kan prale af sådan en delikat effekt.

Producent: Ungarn.

Pris: fra 400 rubler (30 tabletter).

vidnesbyrd

Lægemidlet "Sorbifer Durules" kan bruges både til terapi og forebyggelse. Det er normalt tildelt i følgende tilfælde:

 • Behandling af anæmi forårsaget af jernmangel;
 • graviditet;
 • Amningstid
 • Jernmangel;
 • Forebyggelse af bloddonorer.

Købet af stoffet er ikke problematisk, mange apoteker sælger "Sorbifer Durules". Analoger i Rusland efter sammensætning og handling er også fælles og tilgængelige for forbrugerne.

"Ferropleks"

Tæt på de aktive stoffer analoge "Sorbifer Durules". Hovedformålet er forebyggelse og behandling af anæmi forårsaget af mangel på jern. I tilfælde af lavt hæmoglobin af andre årsager er lægemidlet ineffektivt.

Det er tilladt at børn fra fire år (i modsætning til "Sorbifer"), derfor anbefales det i perioden med aktiv vækst af en ung organisme. Hjælper med at komme sig efter sygdommene, deltager i genopretningen af intestinal mikroflora. Udledes også til gravide og ammende kvinder med højt blodtab.

Lægemidlet betragtes som effektivt, fremkalder sjældent en bivirkning, har få kontraindikationer. Ved behandlingen anbefales det ikke at tage andre medicinske jernkilder. Ellers er sandsynligheden for et overskud af stoffet i kroppen højt.

Producent: Ungarn.
Pris: ca. 100 rubler per pakning (100 tabletter).

"Fenules 100"

Analog "Sorbifer Durules", der indeholder jern og vitaminkompleks. På grund af tilstedeværelsen af lægemidlet i kapsler, kommer stofferne langsomt ind i kroppen, hvilket reducerer sandsynligheden for bivirkninger i form af krænkelser af fordøjelseskanalen.

Indeholder ascorbinsyre, B-vitaminer, calciumpantothenat, thiamin og andre aktive ingredienser. Lægemidlet fjerner ikke alene årsagen til anæmi, men genopretter også den forstyrrede stofskifte, som næsten altid ledsager manglen på jern i kroppen.

Indikationer: graviditet og forberedelse til det, amning, langvarigt blodtab i forbindelse med menstruationscyklus eller fødsel, mangel på vitamin B og jern. Det anbefales ikke til børn og personer, der lider af sygdomme, der er forbundet med mangel eller overskud af aktive stoffer i lægemidlet.

Producent: Indien.
Pris: ca. 200 rubler (30 stk.).

"Aktiferrin compositum"

Tysk analog af "Sorbifer Durules", der indeholder jern, vitamin C. Sammensætningen af lægemidlet omfatter aminosyrer, der bidrager til en mere effektiv absorption af det aktive stof og dets indtræden i blodet.

Lægemidlet på kort tid supplerer jernmangel, hvilket fører til et fald og efterfølgende eliminering af anemisatellitter: tør hud, træthedsløshed, sløvhed. Fås i form af kapsler, dråber og sirup. Har mange kontraindikationer og bivirkninger, som sjældent manifesteres. Ikke desto mindre er "Aktiferrin compositum" tilladt til optagelse af børn og endda nyfødte.

Indikationer for medicin tager følgende forhold:

 • anæmi;
 • Højt behov for jern;
 • Graviditet, amning;
 • gastritis;
 • Dårlig ernæring;
 • Formindsket immunitet
 • Periode med aktiv vækst.

Lægemidlet har begrænsninger i at dele med andre lægemidler og visse fødevarer, som man bør lære på forhånd.

Oprindelsesland: Tyskland.
Omkostninger: fra 230 rubler.

"Biofer"

Et lægemiddel med en anti-anæmisk effekt. Replenishes manglen på jern. Derudover indeholder folinsyre, som er nødvendigt for korrekt udvikling af fosteret under graviditeten. Fremstillet i form af tyggetabletter.

Det anbefales både til forebyggelse af anæmi forårsaget af jernmangel og til behandling. Det udstedes til gravide (anden, tredje trimester) og under amning. Kontraindiceret til børn under 12 år med nedsat hæmoglobin, der er opstået af en anden årsag, med personlig intolerance af komponenterne.

Behandling "Biofer" er strengt underlagt en læge med regelmæssig levering af laboratorieundersøgelser for niveauet af hæmoglobin i blodet. Det anbefalede kursus er en og en halv eller to måneder. Lægemidlet betragtes som kvalitet og effektivt, har få bivirkninger og begrænsninger for optagelse. Ligesom ethvert andet middel indeholdende komplekser af vitaminer eller stoffer, bør dette lægemiddel ikke kombineres med andre.

Oprindelsesland: Indien.
Pris: ca. 350 rubler (30 tabletter).

"Vitatress"

Den russiske analoge. "Sorbifer Durules" er signifikant forskellig fra dets sammensætning, men begge stoffer har en lignende virkning på kroppen. "Vitatress" er et multivitaminkompleks med jernindhold. Det absorberes godt af kroppen, har næsten ingen kontraindikationer (bortset fra børn, overfølsomhed overfor komponenter), bivirkninger er kun mulige allergiske reaktioner.

Det anbefales i følgende tilfælde:

 • Mangel på vitaminer og mineraler;
 • Stressende situationer;
 • Øget mental eller fysisk aktivitet;
 • Postoperativ periode
 • Graviditet, amning
 • Problemer med søvn.

Producent: Rusland.
Pris: ca. 150 rubler (30 tabletter).

Hematogen

Delicious treat, der indeholder et multivitamin kompleks og et højt jernniveau. Helt opløseligt i fordøjelseskanalen, let fordøjet. Den består af forarbejdet kvægblod med tilsætning af fødevareelementer, der forbedrer smagen: chokolade, honning, ascorbinsyre, kokos og andre.

Hematogen kan tages til profylakse eller til behandling af vitaminmangel eller anæmi, som Sorbifer Durules. Analog billigere lægemiddel - en flise koster kun et par titus rubler. Der er næsten ingen bivirkninger, effekten på kroppen er mild og delikat.

Til trods for dets tilgængelighed og tilsyneladende harmløse har delikatessen sine begrænsninger at bruge. Det er kontraindiceret for personer, der er overvægtige, syge med diabetes og gravid, tilbøjelige til overdreven vægtforøgelse. Til terapeutisk effekt er det nødvendigt at observere den anbefalede del af flisen - 30 g for børn fra 6 år (yngre bør ikke være), 50 g for voksne.

Producent: Rusland.
Pris: fra 15 rubler.

Det skal huskes, at anæmi er diagnosticeret ikke ved symptomer, men ved laboratorietester. Før du beslutter dig for at tage medicin, bør du konsultere en læge, uanset formålet med kurset - forebyggende eller helbredende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.