SundhedSygdomme og betingelser

Osteoma af den frontale sinus: behandling, fjernelse af konsekvenserne

Forskellige lidelser i dannelsen af celler under fysiologiske væv provokere dannelsen af tumorer. Til gengæld er tumorerne klassificeret som godartet eller ondartet. For det første er kendetegnet ved relativt lav vækst. Godartede tumorer ikke forårsager brud på andre systemer og organer. Denne kategori refererer tumorer osteoma af den frontale sinus. Dernæst betragter vi denne patologi i flere detaljer.

oversigt

Osteoma sinus er en proces med differentiering af knogle uregelmæssigt. Denne tumor producerer ikke maligne celler. Sinus osteoma ikke provokere sygdomme i hjernen. Patologi kan begynde at udvikle sig i barndommen (tidligt) alder og finish færdiggøre sin dannelse i 18, 20 år.

Egenskaber

Den indledende forløb af sygdommen er næsten umærkelig. Osteoma frontal sinus kan vise helt ved et uheld, i færd med at eventuelle samtidige laboratorieundersøgelser. For eksempel, ofte tumoren opdages ved røntgen på hovedskader. Ved udviklingen af tumorcellemetastase er ikke observeret. Neoplasme påvirker ikke beslægtede områder af fysiologiske væv.

grunde

Eksperter i øjeblikket ikke kender de nøjagtige faktorer, der udløser tumor. Ikke desto mindre er den mest almindelige kaldes flere formodede årsager. Blandt dem:

  • Hyppige forkølelser, bihulebetændelse og andre komplicerede bihulebetændelse.
  • Abnormaliteter i den genetiske differentiering af knoglevæv i den føtale udviklingsperiode. Disse lidelser kan udløses af virale og bakterielle smitstoffer.
  • Mangel på vitamin D- og calciummangel.
  • Traumer og forskellige konsekvenser af laboratorie diagnostiske procedurer, der er forbundet med en punktering af maxillary sinus.
  • Stråling, herunder røntgen.
  • Ugunstige miljømæssige forhold.

Osteoma knoglen som helhed kan udvikle ikke kun i sphenoid, frontal, ethmoid knogle i kraniet. Ofte opdages tumoren i ligene af ryghvirvler og nedre ekstremiteter. Sjældent observeret osteoma i torntappene. I disse tilfælde er det nødvendigt at foretage en differentieret diagnose eksklusive osteophyte udvikling på grundlag af jævnstrøm ændring i strukturen af rygsøjlen degenerative type.

Osteoma af den frontale sinus: en beskrivelse af

Denne lokalisering anses for at være den mest almindelige for denne type tumor. Kursus af sygdommen er næsten symptomfri, længe. Generelt er den frontale sinus osteoma uden forskningsaktiviteter er meget vanskeligt at blive diagnosticeret. Specialisten kan foreslå sygdom i tilfælde af en ændring i stemmen af patienten, tilstedeværelsen af stærke smerter i hovedet af permanent karakter. Ensidig læsion, såsom osteoma af den højre frontale sinus, ledsaget af nedsat syn på det ene øje. Bilateral formular udvikler hurtigt nok. Det manifesterer sig i baggrunden Gardner sygdom. Det menes, at dette er en af de farligste former, som manifesterer osteoma af den frontale sinus. Operationen skal foretages i dette tilfælde så hurtigt som muligt. På baggrund af denne type patologi neoplasma kan detekteres lokale grupper i knogler i underekstremiteterne, rygsøjlen.

kliniske billede

Hvordan en osteoma af det frontale sinus? Sygdomssymptomer forekommer kun i de tilfælde, hvor tumoren vokser og begynder at påvirke de associerede fysiologiske væv. I dette tilfælde kan der være en afbrydelse i blodcirkulationen i nogle områder. Dette vil igen, provokerer atrofi i væv. Som et resultat, den normale drift er forstyrret eller den del. Observationer viser, at patologiske manifestationer afhænge af dens klassificering. For eksempel specialisterne identificere hyperplastisk tumor. Det udvikler sig som et resultat af den hurtige proliferation af normale knogleceller, overlejret på den normale lag. Resultatet afslørede en abnorm fortykkelse i et bestemt celle område. Samtidig, om hypertrofisk region der er tyndere af knoglen. Dette vil igen, øger sandsynligheden for brud og revner.

hyperplastisk formular

Denne type tumor dannet ud fra cellerne af bindevæv og brusk forkalkning og efterfølgende aflejring af forskellige typer af salte. Mest af patologien hyperplastiske formular osteophyte er den indledende fase. Han lokaliserer til torntappene i rygsøjlen. Den patologi kan udvikle sig i de typiske symptomer på slidgigt. Under inspektionen kan findes på torntappene med tæt tumor. Det er smertefri og ubevægelig ved palpation. Fysiologisk mobilitet af volumenet holdes i normalområdet.

Manifestationer af patologi hyperplastiske formular

Symptomer på sygdommen kan være en synlig fysiske defekter. For eksempel kan det være løsægsdannelse dannelse, knogle fortykkelse befriede asymmetri i ansigtet eller andre kropsdele. På baggrund af komprimering af blodkar og nervefibre kan forekomme smerter og følelsesløshed. Især en klar manifestation af de data, der registreres i området i de nedre ekstremiteter. I nogle tilfælde kan neuropati begynde, udvikle mangel på blodtilførsel til den berørte del af kroppen. Hyperplastiske osteom af den frontale sinus er der en følelse af kompression i næse og pande. Slimhinden i næsen, sædvanligvis tør og meget modtagelige for infektion. Dette bevirker, at patienten har kronisk rhinitis, kan ikke justeres vasokonstriktor. Den farligste manifestation af som er ledsaget af en ensidig patologi, især er den venstre frontale sinus osteoma betragtes som en kraftig nedgang i synsstyrke på det ene øje. På dette tidspunkt kan der tilsættes anfald af svære smerter i hovedet, samt kliniske epileptiske anfald, ledsaget af kloniske anfald. I den tidlige barndom, kan det forårsage lammelse af nervesystemet, hjertesvigt og vejrtrækning.

patologi diagnostik

Som anført ovenfor, identificere sygdommen ret vanskeligt, fordi hele væksten af tumorer (som er 3-4 år), patienter vender til fagfolk med klager typiske for andre syndromer og betingelser. Differentialdiagnosticering udføres efter passage af patientens røntgenundersøgelse. Påvisning af sygdomme ved hjælp af histologisk analyse hypertrofisk væv. I dette tilfælde skal specialisten udelukke kræft, polio, rakitiske ændringer. Indledende screening udføres under anvendelse røntgen og computertomografi metode. På dette stadium er det vigtigt at fjerne svulsten og Ewings sarkom. Disse tumorer er stærkt malign og skrider hurtigt, snart forårsage døden.

Osteoma af pandehulen: behandling

Til dato er der kun én måde at udrydde sygdommen. Det er en udskæring af overdrevent tilgroet knoglevæv. Fjernelse osteoma frontal sinus udføres ved anvendelse generel anæstesi. I løbet af interventionen foretaget obduktion af huden. I særlige tilfælde kan det være nødvendigt kraniotomi kranieknogler. Derefter kirurgen foretager en grundig resektion af det modificerede område. I dette tilfælde, fjernelse af fagområder og osteosklerose med beskadigede blodkar. Under indgrebet elimineres ikke blot tumoren men også en del af knoglepladen i sundt væv, hvori tumoren var placeret. Fjernelse af osteom af det frontale sinus er tildelt sagen, hvis læsionen er aktivt voksende, og der er ganske markante tegn på forværring af patientens helbred. Hvis tumor ikke udvikler og ikke give anledning til bekymring, nok til at gennemføre regelmæssige inspektioner og opfølgning.

rehabilitering periode

Efter operationen, er patienten undergår restaurering. I det første trin finder sted under forhold med rehabilitering hospital kirurgi. Der er truffet foranstaltninger for at forhindre forekomsten af sekundære tumorer og for at fremskynde de regenerative processer. I fremtiden er rehabilitering ordentligt organiseret tilstand, hvile og arbejde. Patient er ordineret en speciel kost med store mængder af calcium. For at kunne forhindre udviklingen af sygdommen er nødvendig for at udføre forebyggende foranstaltninger. De bør rettes mod at reducere sandsynligheden for forekomst af forkølelse i mindst de første seks måneder efter operationen. Generelt for at undgå komplikationer i både primær og sekundær udvikling af sygdommen, er det nødvendigt at besøge en læge i tide. Tidlig diagnose i mange tilfælde for at undgå alvorlige konsekvenser osteoma.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.