SundhedSygdomme og betingelser

Symptomer på bihulebetændelse hos voksne: I modsætning til de symptomer hos børn, behandling for alle aldre

På begge sider af næsen har vi to par pneumatiske hulrum - maxillary sinus, nasal cavity kommunikerer med den lille åbning. Alle maxillary (maxillary) bihuler foret med slimhinderne. Tilstedeværelsen af inflammatoriske forandringer i det kaldes bihulebetændelse. Symptomer på bihulebetændelse hos voksne kan forekomme i alles liv, de har brug for at vide.

Denne sygdom opstår oftest i kontakt med infektion i næsen med en kold eller ødelagte tænder. Medvirkende faktorer til udviklingen af bihulebetændelse kan kaldes en afbøjet septum, allergisk rhinitis, nedsat immunrespons. Fortykkelse af muslingeben (af tre på hver side) og polypper er specifikt for børn disponeret for kongestiv processer i bihulerne.

Symptomer på bihulebetændelse hos voksne

Akut sinuitis har følgende symptomer:

1. Vanskeligheder i nasal vejrtrækning med en eller to sider.

2. Smerter under øjet, som kan angives i øret eller simulere tandpine - og det er den funktion, der giver mistanke bihulebetændelse. Smerte har følgende karakteristika:

a) forbedret, når hovedet er vippet fremad;

b) intensiteten af smerte stigninger i aften og går for natten, hvis der var en mulig udstrømning af dræning fra bihuler;

c) hvis trykket på et område, der er omtrent på niveau af næsen af vingen, der er smerter;

g) reducerede smerter blæser næsen.

3. Rigelige (men ikke altid), udflåd fra næsen. Det er først og fremmest af en purulent karakter.

4. Hovedpine (ikke altid).

5. Ofte stiger kropstemperaturen.

6. Svaghed, træthed, udmattelse.

Symptomer på bihulebetændelse i et barn er lidt anderledes. Ved akut proces, de er som følger:

  • feber;
  • samtale "på næsen";
  • rhinitis varierende sværhedsgrad, som varer mere end tre dage;
  • appetitløshed;
  • rindende øjne;
  • hvis barnet er stort nok, kan han klage over smerter i hovedet, næsen eller højre punkt til placeringen af smerter omkring næsen; karakterisering af smerten er den samme som hos voksne.

Symptomer på bihulebetændelse hos voksne i tilfælde af kronisk proces

Kronisk bihulebetændelse sker ofte på baggrund af de samme betingelser, der forhindrer indholdet af sinus udstrømning hvis akut bihulebetændelse ikke blev udvundet eller i brystet kom ikke som aktive flora.

Dens symptomer - åndenød er et af næseborene, nedsat lugtesans, tilbagevendende hovedpine i siden af hovedet, næseflåd klæbrig slim anden farve. feber, tab af appetit og sløvhed er ikke typiske.

diagnose af bihulebetændelse

Hvis du finder dig selv tegn på bihulebetændelse (voksne), bedes du kontakte ørelæge. Han vil undersøge næsehulen, og hvis han havde nogen mistanke om sygdommen, vil det lede dig til røntgenstrålerne.

Børn diagnosticeret og sat på resultaterne af røntgenbilleder, men kan udføres og endoskopisk undersøgelse af næsen. Også den metode til præcis diagnose er en CT-scanning.

sinusitis behandling

Når det afgøres bihulebetændelse (tegn), og behandlingen bør administreres straks, uden forsinkelse. Når purulent viste fremgangsmåde antibiotika: hos voksne er normalt "lincomycin" i injektioner eller "amoxiclav" tabletter. Børn også ofte hjælper modtagelse makrolid narkotika ( "Macropen" "Sumamed").

Men det vigtigste i behandlingen af bihulebetændelse - at sikre udstrømningen af indholdet i bihulerne. At forhindre sinuspunktur, instillation i næsen anvendt vasokonstriktor lægemidler ( "Naphthyzinum" og lignende), nasal lavage fysiologisk natriumchloridopløsning eller marine løsninger ( "Aqua Maris", "Saline").

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.