SundhedSygdomme og betingelser

Hvad hvis den brækket ben?

Konstante temperaturforskelle er karakteristiske for russiske vintre, føre til en permanent is. Ikke overraskende, de traumecentre på denne tid af året, hver dag tage et stort antal patienter med brud på de nederste ben, arme og endda kanterne. Det er muligt, på gaden, vil du opleve en sådan begivenhed. For eksempel, hvis dine øjne brød hendes ben kvinde, vil du være i stand til at give hende førstehjælp, venter på ankomsten af en ambulance.

De mest almindelige årsager til skade

Ifølge eksperter, oftest i lavsæsonen til lægerne behandler ældre kvinder. Sådanne klager som "brækket ben", "forslået haleben", "forvredet håndled," desværre er der ikke så ofte stødt næsten som forkølelse. Taler direkte til de nedre ekstremiteter, de lider mest. Det faktum, at en person, især hvis det er i dårlig form, falder direkte på foden, og bar ned på det med hele sin vægt, eller putte det under hende. Desuden kan der opstå skader, når droppet fra en højde under en trafikulykke. Desuden kan enhver læge fortælle dig en masse sager, når en kvinde brækkede sit ben på gym, droppe den tunge barbell eller dumbbell.

symptomer

Hvis en person er med dig brækkede benet, hvad man skal gøre? Først og fremmest skal du sørge for, at det er virkelig en fraktur. Navigere, det skal være på sådanne funktioner som hurtigt stigende hævelse, svære smerter, lemmer deformiteter (sidstnævnte skyldes forskydningen af knoglefragmenter). Ved årsskiftet anklen, som regel, er foden viste sig på det forkerte, unaturlig vinkel.

førstehjælp

Din ven eller bare en forbipasserende brækkede sit ben, og du var tæt? Begynd at handle øjeblikkeligt. Først Giv den tilskadekomne ekstremitet korrekte position: Grib forsigtigt hælen med den ene hånd, og den anden - af fingrene, forsigtigt trække mod dig. Så hurtigt fjerne ofrets sko. Hvis du ikke gør dette med det samme, så slippe af med en støvle eller sko vil være langt mere vanskelig på grund af den stigende ødem. Som du ved, er alle frakturer opdelt i åbne og lukkede. Hvis du kan se, at sårene af knoglerne stikker ud, behøver i hvert fald ikke forsøge at rette dem selv. Det er strengt forbudt og fjernet fra såret fremmedlegemer. I stedet kan du nyde en stopper blødning, behandle huden med et desinfektionsmiddel (i ekstreme tilfælde kan tørre det af med vådservietter), og anvende en bandage på såret. Nu kan du gå videre til immobilisering af offeret.

bære

Det er bedre at sætte dækket med det samme. Hvis dette ikke er muligt, skal du bruge materialerne på hånden, du kan bruge enhver flad pind, stænger, plader. Anvend dem på indersiden og ydersiden af benet og løse et tørklæde, jakke eller andet tøj.

rehabilitering

Et brækket ben i en støbt, selvfølgelig, vil være at levere en mand en masse besvær. Han vil være i stand til at gå på en gang, og den første gang bliver nødt til at bruge krykker eller en stok. Efter fjernelse af bandage, læger anbefaler iført sko og ikke at indlæse for meget lemmer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.