Mad og drikkevarerPasta Idel

Pasta nautisk. Hvordan at lave mad denne populære og simpel skål

Enhver sovjetiske husmor kunne, selv at blive løftet ud af sengen om natten, fortælle dig, hvad pasta nautisk hvordan man laver denne parabol og hvor meget du har brug for at stå i kø for at købe mad til ham. Nu kø længe og godt glemt, og skålen er efterhånden begyndte at glemme. Og med god grund. Lad os prøve at huske det og lave mad.

Pasta nautisk, fotos, opskrifter og små tricks

Historien om pasta nautisk i vores land er rodfæstet så meget i en fjern 17. århundrede, da zar Peter skar gennem hans berømte vindue til Europa. Gennem dette vindue til os og hældte pasta.

Det menes, at dens nautiske navn denne parabol er påkrævet for at sikre, at de ingredienser, der er nødvendige for dens fremstilling, kan opbevares i lang tid. Nu vil jeg dræbe dem, der kender den klassiske opskrift på pasta med overcooked hakket kød og hævder, at fyldet ikke hjælper at kunne opbevares i lang tid, at i det 17. og selv i begyndelsen af det 20. århundrede på skibe på grund af den akutte mangel i skibets kabys køleskabe. Ja, "Indezity" blev derefter i en forfærdelig underskud, men coca bruges ikke i opskriften oksekød, sprængt oksekød eller sprængt oksekød dispensering. En lang holdbarhed af pasta er uomtvistelig.

Korn og mel blev transporteret i store mængder er vanskelig, endda farligt, fordi når våde, korn bare kunne bryde skibet, og det måltid efter at få våde overhovedet for noget ikke er egnet. Desuden kunne måltidet og eksplodere, hvis rummet med en iturevet pose til at gøre en åben ild. En tørret pasta især har intet at tabe ved at få våde, som de kan uden megen besvær at tørre. At udarbejdet i skibets kabys pasta med sprængt oksekød eller sprængt oksekød. Og så sejlerne, sat i land, og længsel efter den herlige Springtime, beordrede denne skål til deres koner. Sidstnævnte kun ved første vidste ikke, hvordan man laver pasta nautisk, men den indenlandske kyndige kom hurtigt til hjælp. I stedet for corned beef, begyndte de at bruge fyldet. Og alle spørgsmål besvaret, at de forbereder en særlig flåde fad. Så det gik en tur kaldet "pasta nautisk." Hvordan forbereder dem, vil vi nu beskrive.

Selv fra alle ovenstående, bliver det klart, at vi har brug for os selv pasta, hakket kød, vand, olie, løg og krydderier. Og, selvfølgelig, et komfur og køkkenredskaber.

Først kogt pasta. Intet under, at vores måltid er sådan en stolt navn - "pasta nautisk" Sådan koge melprodukter, kan læses på enhver pakke, hvor de sælges. Vi vil kun sige, at det er ønskeligt ikke at bruge spaghetti og krøllede ører, rør, spiraler og andre buer, og klassikerne - røret med et hul i midten.

Fyld kan være absolut nogen, undtagen måske en fisk, og så ingen vil forstyrre eksperiment. Kød kan også enten kogt eller rå. Den har brug for at blive sat på en varm pande med olie og steg, indtil brunet appetitlig, omhyggeligt at sikre, at fyldet ikke glider ind i store klumper. Separat eller i den samme pande, stegt hakket løg. Derefter hakket med løg saltet og peber, hældes en lille mængde varmt vand eller bouillon og standset cirka fem til ti minutter. Mens vi var en del af de kødretter, pasta ankom. Deres læner dørslag og i henhold til strikse retningslinjer, men overbærende Science madlavning, koldt vand brusebad. Så igen sat i samme gryde, hvor de kogte. Kombiner dem med kødet og tilsæt lidt vand eller bouillon. Sæt laurbærblad og lad det simre i yderligere fem minutter, venter indtil alt vandet er absorberet. Nu alt er klar. Den resulterende fad er pasta nautisk.

Sådan koge det, nu du kender en virksomhed, vi kan kun tjene. Bare glem ikke at fjerne laurbærblad. Alle deres næringsstoffer, den har allerede givet, og jo mere vi ikke har brug for det. Serveres denne parabol kan være med ketchup.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.