BilerBiler

En oversigt over modellen "Toyota FJ Cruiser»

Under Auto Show, som blev afholdt i februar 2005 i Chicago, officielt debuterede "Toyota FJ Cruiser» - sjettedel af SUV fra det japanske firma, der udelukkende er beregnet til det amerikanske marked. Et år senere blev den model, der blev lanceret på samlebåndet i Texas. Bilen stod ekstraordinært design, udført i en retro-stil, og fik hurtigt et stort antal fans. Uanset hvad det var, i år vil produktionen blive minimeret.

udvendig

Grundlaget for "Toyota FJ Cruiser» lå Prado platform model, som havde lånt de grundlæggende enheder og komponenter. Bilen har indgået en fast gitter og runde forlygter. De vigtigste farver til kroppen blev gul og blå. Bilen er en fem-dørs SUV, trods det faktum, at ved første øjekast giver indtryk på ham, at det er en coupe. Den bageste dør er maskeret og kun åbnes, når den forreste åbne i den modsatte retning af køreretningen. Det skal bemærkes, at hele udtrykket af drift mekanismer fungerer korrekt.

interiør

Generelt kan bil interiør udstyr kaldes på japansk pålidelige. indvendige indretning er en populær stil i tresserne model FJ 40. Synlighed inde er ret begrænset på grund af den smalle forruden med en udhængende tag, og bag reservehjul. Chaufføren har sat sig for første gang bag rattet i bilen, vil det tage noget tid at vænne sig til det. Foot rum sidder i bagsædepassagererne er meget begrænset, hvilket skaber en vis ubehag. Som polstring foran "Toyota FJ Cruiser» anvendt hård plast. Men ingen knirkelyde høres, mens du kører. Maskinen fås i to trim, jo dyrere hvoraf bestemmes af tilstedeværelsen af CD-omskifter og nogle yderligere anordninger placeret i panelet.

Som til bagage, dets anvendelse lettes i høj grad af glasset, som kan åbnes uafhængigt af døren. boot volumen lig 835 liter og forsynet med folde bagsædet, er dette tal steget til 1575 liter.

tekniske egenskaber

For en bil, "Toyota FJ Cruiser» specifikationer er stort set tilsvarende Prado-modeller. At hun havde lånt chetyrohlitrovaya benzin V-formet "seks". Det skal bemærkes, at for biler ikke givet mere end nogen andre motorvarianter. Men i 2010 motoren blev lettere modificeret og dermed forbedre sin kapacitet til 264 hestekræfter. Ingen kunder har også mulighed for at vælge transmissionen - maskinen er udstyret med yderst automatisk. Gennemsnitligt brændstofforbrug pr hundrede kilometer er omkring 15 liter. En af de vigtigste fordele ved maskinen anses at være dets høje pålidelighed.

Ledelse og kørsel

Bil "Toyota FJ Cruiser» udstyret med en servostyring, der har en variabel grad af forstærkning. Dette letter i høj grad kørsel. Det eneste svage led anses for at binde stænger, som bør, når de opererer en bil i vilkårene for lokale veje ændres omkring en gang hver 70 tusind kilometer. Forhjulsophænget bruger dobbelt ønskeben uafhængig affjedring, mens den bageste - en kontinuerlig kraftig bro. På trods af strømforbruget, det giver høj stabilitet. Med de aktiv kørestil forreste bremseskiver er ofte forvrænget temmelig hurtigt. All-terræn biler på mange måder bidrager til de korte udhæng, reduktionsgear, samt clearance, hvis størrelse er 220 millimeter.

mangler

Viser en bil driftserfaringer, er der også svagheder i modellen "Toyota FJ Cruiser». Anmeldelser dets ejere tyder på, at en af de mest almindelige af disse er skaderne på mærke maling alufælge. Den væsentligste årsag til dette er vinter, salt veje. Det er helt almindeligt og knirkende døre på sælerne, der vises på grund af det faktum, at i kroppen er der ingen central modtagelse. Dette problem kan løses, medmindre imprægneret gummi maskine (grundet siliconefedt). På biler, der er udgivet før 2009, forudsat at hyppig genopfyldning af brændstoftanken under halsen, undlader normalt absorber benzindampe. Hvis en masse biler, der kører på vejen, i området ved den forreste ende understøtter kroppen nogle gange knække. At eje en bil er ofte nødvendigt at ændre stabilisator bøsning - cirka en gang hver 60 tusind kilometer. Desuden hjullejer er temmelig svag i front. Mens højre holder i gennemsnit til 100.000 km, venstre går ned efter kun 70 tusind.

prispolitik

Med hensyn til prisen på bilen "Toyota FJ Cruiser», at prisen på nye biler i showrooms af indenlandske forhandlere af næsten 2,5 millioner rubler. På samme tid, vil afhængigt af kilometertal, stand og udgivelsesår, i det sekundære marked for bilen skal betale et gennemsnit på 1,5 millioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.