BilerBiler

Skiller sig ud i stil: hjul GR

Hver ejer af bilen, uanset om det er en mand eller en kvinde, forsøger at skelne din bil. I løbet er det absolut alt: fra små etiketter med inskriptioner og slutter med enorme spoilere. Måske kun ældre bilister forsøger at holde din bil uberørt. de kan kun se på hans voldsramte "seks" med beundring og kærlighed.

Således er den eksterne tuning bliver mere og mere populær aktivitet. Selvfølgelig kan få mennesker har råd til at "pumpe" din bil ligesom i filmen "Fast and Furious", eller i en serie «Need For Speed» spil. Men selv uden at bruge en kolossal mængde, kan du gøre din bil unik.

Den nemmeste måde at skille sig ud - stick vinyl. Med det kan du tænde maskinen krop i dette billede. For dem, der foretrækker minimalisme, der er den sædvanlige band. Disse vinyler findes ofte på den klassiske "Mustang".

For at skabe en mere spektakulære billeder med airbrushing. Figur malinger anvendt. Alt arbejde udføres af master kunstner. Samtidig bruger han en maling sprøjte eller pensel. Det er klart, at denne "nye ting" vil koste flere gange dyrere end en konventionel etiket. På den anden side, er ingen siger, at det individuelle tilgang og glamour er billige.

Nå, den mest populære metode til tuning - swappable drev. Det er billigt, men stilfuldt. Hvad mere kan man ønske sig? I øjeblikket er markedet byder på mange hjul producenter fra hele verden. De mest interessante og originale af dem kan kaldes et selskab GR.

GR-diske med succes solgt på hjemmemarkedet i mange år og er meget populære blandt fans af tuning. Så det kan ikke betvivles som et produkt. Men før vi overvejer GR diske mere, bør fortælle dig lidt om historien om virksomheden.

Firmaet GR Industries - en af verdens førende inden for produktion af fælge. Det lykkedes hende at køre sit samlebånd i tre lande - Japan, Taiwan og Sydkorea. Der er virksomheden en karakteristisk træk - alle diske Gr udsat for streng kontrol i særlige forskningscentre. Sådanne centre er bygget på hver plante. designudvikling firma beskæftiger sig med to kontorer. Virksomheden bruger kun den nyeste teknologi og egen udvikling.

På momen t GR drev præsenteres på markederne i USA, Japan, Europa og Rusland. Desuden kan produkterne af GR ses på bilerne, der deltager i diverse løbene.

Så lad os se, hvad legering hjul GR tjent sådan popularitet. Almindelige mennesker sætter pris på bøjler fantastiske moderne design. Men her er det ryttere sjæl sunket unikke Eco-design teknologi fra GR. Diske er skabt for at minimere modstand og modstående side luftmasser.

Nå, den sidste trumf. GR hjul har en lavere masse (10%) og en højere styrke (30%) i forhold til standard hjul. Opnået sådanne ydelse takket være sin innovative tre-trins produktionsteknologi DML-teknologi. Desuden til opnåelse af æstetiske udseende af skiver, er fire forarbejdningstrin produceret. Nu vælge, hvilken metode til tuning du kan lide og har råd til.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.