HjemlighedVærktøj og udstyr

Skærm elektrisk: klassificering

Hvert objekt, som forbinder til strømnettet, har brug for strøm fra tavlerne. Disse aktiviteter udføres i overensstemmelse med standarderne for teknisk dokumentation samt PUE.

Montering af elektriske paneler er det afsluttende trin i installationsværkerne, hvilket ikke blot indebærer installationen af selve skærmen, men også udstyr med passende "fyldning". Typisk er der installerede systemer til at afbryde forsyningslinjerne samt elementer i automatisk styring. Det elektriske panel kan repræsenteres som en lokal styringsenhed, som kan omfatte forskellige strømrelæer, afbrydere, jordforbindelse og nulbusser samt forskellige automatiseringselementer.

Elektriske kort har en specifik klassificering. Så skelne:

- Switchboards.

- Belysningstavler.

- Input og distribution paneler og enheder.

- Skærme til elmåling.

- Distributionspunkter.

- Kasser, jumpers, dæk osv.

Traditionelt er elafskærmningen afsluttet med alt, hvad der er nødvendigt på anlægget, hvor specialudstyr er installeret. Kvaliteten og pålideligheden af produkterne skal opfylde høje krav og afhænger derfor direkte af installationens nøjagtighed og nøjagtighed.

Hovedfordelingen (MDF) er en enhed, der indeholder et sæt enheder til forsyning af bygningen med elektricitet. Denne enhed har fundet bred anvendelse i boliger, administrative og erhvervsmæssige bygninger og faciliteter samt i industrielle virksomheder og transformatorstationer. Hovedtavlen er designet til at distribuere strøm i hele bygningen, samt at beskytte mod overbelastninger og kortslutninger af interne og eksterne linjer. En elektrisk type af denne type kan også udføre forskellige funktioner i forbindelse med beskyttelsen i tilfælde af nødstrømsvigt, når det er nødvendigt at hurtigt skifte strøm til reserveindgangen.

VRU'er bruges til at modtage og transmittere elektrisk strøm. I dette tilfælde udføres magtfordeling mellem modtagerne samt beskyttelse af anlæggene mod kortslutninger og overbelastninger. Koblingsapparatets elektriske type er designet til at give sjældne driftsmæssige tænd og sluk for strømkredsløbene. Til placeringen er det nødvendigt at udstyre et specielt rum, der ligger direkte i centrum af lasterne.

Automatisk reserveindgang (AVR) bruges til at genoprette strøm til modtagerne ved at vedhæfte en backup strømkilde under arbejdstagerens afbrydelse samt til efterfølgende genindførelse af kilden til arbejdstilførslen. Denne enhed er blevet udbredt i netværk af industrielle bygninger, fabrikker og virksomheder samt i transport- og kommunikationsnet for at opnå det påkrævede niveau af pålidelighed af forsyning af elektricitet til forbrugerne.

Ved udformningen af det fremtidige elektriske panel er det nødvendigt at kende det nøjagtige antal forbindelser. Dette tjener til at bestemme enhedens overordnede dimensioner såvel som typen og antallet af beskyttelses- og kontrolenheder i den.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.