HjemlighedVærktøj og udstyr

Mejselhammer: udvælge særlige værktøjer og underfundighed

Ved realisering af reparations- og anlægsarbejder er der ret ofte et behov i ødelæggelsen af de gamle skillevægge og vægge, brud nicher og åbninger, der udfører alle former for huller, æglæggende Stroebe, stansning, eller ødelæggelse af fundamenterne, fjerne stykker af asfaltbelægning, og meget mere. Det er af disse sager kan komme i handy mejselhammer. Det er værd at overveje denne enhed.

Slaggehammer er sammensat af en række grundlæggende elementer. Da værktøjet rager baser plasthus fremstillet af et holdbart materiale maksimalt. En metal er relevant i denne sag anvendes, fordi indretningen vil være for tung. Som operationselementet tjener jackhammer top. Det skal vælges i overensstemmelse med det arbejde, der skal udføres - det kan være et koben, skovl, stampning eller mejsel. Udstyret i de moderne modeller omfatter et sæt dyser, der adskiller sig i form, giver de den vigtigste opgave.

Ganske populære i dag elektrisk pneumatisk hammer, kan lav vægt for at tilvejebringe tilstrækkelig alvorlig slag til styrken. Dette værktøj er ganske simpelt på en konstruktiv måde, det svarer til punch, men ikke involverer overførselsmekanismen dale hammer roterende bevægelser. Ulemperne ved den elektriske model er, at værktøjet er meget afhængig af elektricitet, det vil sige, at arbejde med ham er kun mulig i nærheden af strømforsyningen. Godt i denne henseende hammer Makita.

Elværktøj i næsten alle henseender i høj grad overlegne konventionelle flishuggere. Han er i stand til at give en mere effektiv job end benzin og pneumatiske modstykker. Brugen af en jackhammer kræver lidt indsats for at stoppe, det vil sige, at trykke på enheden for mere kraftfulde angreb. Det faste materiale tilstopper arbejder top ved en dybde på ikke mere end to meter. Så jeg formår at få et hul, kan hvis diameter overstige fem meter.

Mejselhammer har så vigtige kendetegn som pålidelighed og enkelhed. Rammer de udøvende organer producere særlige Bout anbragt inde i huset, drevet af et drev. Materialet, der skal behandles, ødelagt på grund af hurtige frem- og tilbagegående gentagne bevægelser af de arbejdende dele af hammeren.

Pluggers, kan prisen på hvilken nå 50 tusind rubler og flere, kan tilhøre en af tre kategorier, afhængigt af dens vægt. Den letteste vejer mindre end 6 kg, de er ideelle til dekoration og reparationer. Gennemsnitlig vægt komponent er 7-10 kg, de udnyttes aktivt til at udføre forskellige handlinger i det vandrette plan. Kraftig model kan veje 30 kg. De anvendes aktivt til fundament og underjordiske arbejder.

At vælge den rigtige tryklufthammer, er det nødvendigt at bestemme det formål, hvortil den er erhvervet. Anvendelsesområde og driftsbetingelser viser, hvilke instrumenter egenskaber er mest foretrukne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.