HjemlighedVærktøj og udstyr

Dansk olie: ansøgning og egenskaber

På markedet for byggematerialer præsenterede i dag et utal belægninger. Der bør afsættes dansk smør blandt andre, som også kaldes den kinesiske træ. Denne sammensætning er lavet af tung olie, grøntsager og flere typer af kunstige olier.

tid

Det ovenfor beskrevne præparat anvendes til at hærde overfladen, basismaterialet giver resistens over for råd og vandtæthed. Brug blanding kan være for forskellige typer træ, hvilket giver den styrke og stabilitet til de negative processer. Brug sammensætning kan være til indendørs og udendørs brug. Olie udelukkende bruges på en ny eller godt rengjort træ.

Vigtige egenskaber

Dansk smør - et produkt, der er designet af eksperter til at beskytte træet. Som bruges rå nødder, hvis størrelse svarer til brasiliansk. De vokser hovedsageligt i Kina og i nogle områder i Sydamerika. Efter bearbejdning blev den resulterende olie blandet med den syntetiske harpiks, som giver det stabilitet kvalitet.

Ved fremstillingen anvendte proces og andre olier af naturlig oprindelse. For at reducere fluiditeten er de vigtigste ingredienser tilsat til tørrelegemerne og opløsningsmidler, der er i stand til at påføre sammensætningen med en børste eller klud. Dansk olie er forskellig fra andre overfladebehandlinger, at særlige komponenter, der anvendes i produktionen. Dette tillader materialet at trænge dybt ind i porerne i træet af enhver race.

Hvorfor vælge en dansk smør

Efter tørring af laget dannet på overfladen modstandsdygtig holdbar beskyttelse. Hvis sammenligningen af olie maling, er den første ikke danne en film på den begrundelse, at under operationen kunne skrælle, hudafskrabninger eller dækket med revner. Skader lag tørrer hurtigt, tager dette trin omkring 4 timer og slutværdien vil afhænge af luftfugtighed og lufttemperatur.

Overfladen er ikke klæbrig efter tørring og ikke tiltrækker snavs og støv. Disse træk af materialet med fordel forskellig fra linolie. Dansk olie kan anvendes som en imprægnering forud for produkter til behandling kompatible eksterne blandinger. Beskrevet sammensætning er perfekt til eksterne og interne værker. Oven på dette lag, hvis det ønskes, ændre udseendet af overfladen kan påføres maling eller lak.

Funktioner af ansøgningen

Dansk træolie påføres med pensel eller rent håndklæde. Et par minutter efter påføring på overfladen af blandingen overskuddet skal fjernes. Hvis behandlingen udføres en ny tømmer bør proceduren udføres to eller flere gange. Skills er ikke påkrævet ved anvendelsen af olien. For eksempel, hvis du bruger en pensel, er der ingen grund til at betjene det, som i lakken påføres. Til at udføre jævn bevægelse er påkrævet. Børste anvendes udelukkende til fordeling af sammensætningen på overfladen.

Med hjælp fra olien kan fremhæve naturlighed træet. Afsluttende lag vil være lidt skinne derigennem træstruktur vil være synligt. Hvis anvendelsen af den danske olie med deres egne hænder er udført, er det muligt at farve af blandingen til opnåelse af den ønskede nuance overflade. Undertiden er det nødvendigt at opdatere overfladen af produkter, som tidligere blev håndteret på anden vis. For denne store struktur beskrevet.

Hvis det på grundlag af tilgængelige voks, skal det fjernes med en ståluld, et rent håndklæde og mineralsk terpentin. Træprodukter, som er blevet behandlet med olie uden for lokalerne, kan kræve et ekstra lag af opdateringer en gang om året. Dette gælder for de tilfælde, hvor overfladen er stærkt brugt. Før denne base oprenses vand blandet med detergent. Det er vigtigt at sørge for, at produktet er helt tørt, først derefter kan du gå videre til håndtering.

Som en alternativ løsning til at rense, kan du bruge ståluld, rene håndklæder, og mineralsk terpentin. For at toplak få den mest attraktive, må det sidste lag slibes med sandpapir med minimal kornethed. Denne procedure vil fjerne kornene og skabe en silkeagtig overflade.

Beskrivelse "dansk olie," olie

Dansk Olie Dansk Olie er universel, kan det bruges på alle overflader og træprodukter, er det nødvendigt at skelne mellem dem:

 • haven design;
 • døren;
 • møbler;
 • lofter;
 • ramme;
 • vinduer;
 • vægge foring;
 • stativer.

Du kan give træet en vis tone, før du anvender denne olie. Andre olier kan ikke fjernes forud for yderligere bearbejdning.

Funktioner olie Rustins

Danske olie- Rustins skal anvendes på en glat, ren og poleret overflade, der skal være fri for snavs og andre urenheder. For at få det bedste resultat, skal der udføres belægning på tømmer, hvor luftfugtighedsgrænser fra 12 til 20%. bør ikke anvendes som grundlag for råtræ.

Hvis du nødt til at håndtere det fundament, som vil blive drevet udendørs, bør ansøgningen foretages mindst tre lag, uden at tage væk overskuddet. Bedste imprægnering lag og holdbarhed kan opnås, hvis materialet til dannelse af det første lag fortyndet mineralsk terpentin, tilsætning af en mængde på 20%.

Hvis du planlægger at anvende præparatet til de finer døre, anbefales det at begynde at rådføre sig med producenten. Hvis tømmeret drives udendørs, bør det behandles regelmæssigt beskrevet olie, især i åbne områder og vandrette flader.

olie Watco

Det er vigtigt at huske, at produkter af nåletræ og eg under indflydelse af negative forhold kan ændre farve, som et resultat af træet svampe vises. Træet skal behandles med et konserveringsmiddel til dannelse af det maksimale antal af lag. Kun på denne måde vil være i stand til at opnå en effektiv beskyttelse. Når det kommer til råtræ, det yderligere plet nuance. For at skjule materialets porer, der gælder især egetræ, anbefales det at behandle overfladen af olien med granuleret fyldstof.

Watco dansk smør, der udbydes til salg i 8 populære nuancer, nemlig:

 • "Frugt træ";
 • "Cherry";
 • "Light valnød";
 • "Medium valnød";
 • "Walnut";
 • "Sort valnød";
 • "Golden Oak";
 • "Naturlig farve".

Per 15 m2 af overflade, du bruger 1L blanding. Hvis det er en stram tømmer, derefter 1 l vil være nok kun til 10 m 2. Det gælder mere og nåletræ. En anvendelse til de udvendige overflader af en sådan olie er ikke egnet som gulvbelægning. Til fremstilling af basen, der skal anvendes nazhdachku gradation 220, bør de mangler der tidligere genoprettet.

Olien skal blandes før brug. Det er helt klar til brug. Hvis du planlægger at ansøge om anvendelsen af klude, bør hun ikke have lur. De områder, hvor olien absorberes ret hurtigt, skal du være videreforarbejdes.

Når dansk smør Watco Dansk Olie blev anvendt til det første lag, bør det overlades i en halv time for at tørre. Yderligere lag bør tørres i 15 minutter. Overfladen bliver derefter tørres af med en tør klud. Basen vil være klar til brug inden for 10 timer. Eventuelt polyurethanlak påføres ovenfra, men at udføre et sådant arbejde kan være inden for 72 timer efter endt olie.

konklusion

Yderligere oliering behandlet træ anbefales at udføre en gang om året. Udsatte sektioner og horisontale overflader kan kræve hyppigere oliering. Soft rock og eg er maksimalt modtagelige for ydre betingelser, især en høj luftfugtighed. At yde effektiv beskyttelse kræver yderligere coatinglag påføres. Dette gælder for de mest sårbare områder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.