HjemlighedVærktøj og udstyr

Ovn-komfur til afhøring: hvad er det?

Dacha - drømmen om mange af vores landsmænd. De drømmer om dette hus på landet, som ville være i stand til komfortabelt at slappe af og glemme alt om de prøvelser af arbejde. Som regel et land hus er beregnet til at besøge det kun i de varmere måneder, men der er nogle undtagelser.

Hvordan til at annullere en tur til naturen på en dejlig efterårsdag? Og hvad man skal gøre, når nattemperaturen falder til under det normale, men hjemme det bliver koldt? Faktisk gik ikke godt på grund af at hjem natten ud!

Exit - komfur til afhøring. På trods af nogle aldrende opvarmning denne "instrument", udsigterne det har den dag i dag. Især i betragtning af, at ovnen er stærkt ændret og hvad lidt ligne deres prototyper, som blev husket os film om krigen.

fordele

Tror du, at brændeovne ikke er nogen fordele? Så er du meget forkert! Start med den kendsgerning, at en sådan ovnen ikke optager meget plads, er det ikke nødvendigt at udfylde for hendes solide fundament, at bruge en masse penge. Mange nuværende modeller har en komfortabel støbejern brænder, hvorpå der kan lave mad eller opvarme mad. Kort sagt, at give denne løsning er optimal!

Stål eller støbejern?

Hvis du har brug for en ovn til afhøring, så skal du vide om de materialer, som de nu gør. Selvfølgelig er de fleste af producenter bruger almindeligt stål. Det er billigt og relativt let.

Desværre, der er hendes og ulemper. Det brænder hurtigt nok og ikke holde varmen. Denne ovn er konstant behov for brændstof, eller i et par timer efter den sidste brændende træstammer, du vil føle sig kold.

I modsætning hertil jern er tung, og dens omkostninger er meget højere. Men det brændstof det brænder længere, og en ophobning af varme må ikke blive glemt. Desværre er den gennemsnitlige størrelse af ovnen for at give støbejern vejer meget, så ikke engang prøve at stramme den til loftet spinkelt hus på landet.

Men hvis du agter at bruge ovnen på nogen måde ofte, er det bedre at vælge støbejern. Endvidere kan der anvendes en sådan varmeindretning som brændstof, selv kul.

Hvad ellers?

Mærkeligt nok, men vores kunder er generelt meget mærkelige ideer om denne type af ovne. For eksempel, de selv ikke kan forestille sig, at en moderne brændeovn til at give meget vel kan være forbundet med konturen af brugsvand. Så hvis du vil, kan du ikke kun varme lidt plads, men også til at organisere et fuldgyldigt opvarmning temmelig stort hus på landet.

Den æstetiske side af tingene

Generelt dog at vende tilbage til begyndelsen af vores historie, endnu en gang vil jeg gerne bemærke, at moderne støbejernsovne, ovne til haven kan ligne kunstværker.

Gennembrudt støbning, smukke blyindfattede ruder på varmeresistent glas dør, samt det samlede indtryk af levende ild, nynner hende skabe en unik varme og charme. Enig i, at en banal centralvarme du dette er ikke ligefrem nå.

Før du installerer burzhujku i landet, sørg for at have en normal skorsten. Faktum er, at på grund af sin korte længde og nærhed til ovnen det er meget varmt. Følgelig er det nødvendigt at sikre en korrekt isolering til brand formål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.