HjemlighedVærktøj og udstyr

Dæk skålen med en løfter: udvælgelse, installation, reparation

VVS-funktionalitet er i konstant vækst. Af interesse er en anden nyhed - et dække for skålen med løfteren.

Ved første øjekast ser det ud til, at dette ikke er en så vigtig del af det sanitære apparat. Men nogle gange er det ikke altid muligt at holde låget sænkes, med det resultat, at det falder ned og forårsage irritation. Når denne plast kan revne eller ridse overfladen af skålen vil forblive. I en sådan situation er det hjælper dække med løfteren.

Hvordan virker løfteren?

Virkningen af den nye enhed er jævnt og langsomt sænket låget på fælgen. Som et resultat, høje lyde ikke forekomme fra stød eller skade på overfladen af enheden. Keramik kræver altid omhyggelig håndtering, fordi at gendanne den til sin oprindelige tilstand er ikke mulig.

Lifter virksomhed bygger på princippet om dørlukkere, kun mindre. Mekanismen består af kun fjederen med stangen og hængsler. Det beregnes med vægten af låget til at bremse gradvist når sænke den. Denne funktion udføres af fjederen. Stangen tjener til at holde låget og dens fastgørelse i de nedre og øvre positioner.

Skil ikke strukturen. Når samles igen det vil ikke længere arbejde som før.

Mast låget manuelt. At sænke den bør gives en lille skub, hvorefter den begynder at bevæge sig uafhængigt ned under påvirkning af fjederen.

Dyre toilet lågløfter omfatter en bevægelsesføler, som et signal, som, når en person træder ind i toilettet den stiger, og når udgangen sænkes.

værdighed

Ikke alle kender fordelene ved at sidde med løfteren, der er som følger:

 • nem installation;
 • stille afstamning;
 • Automation dyrere modeller;
 • muligheden for at anvende for enhver toilet:
 • keramisk kant beskyttelse mod ridser og revner.

Lifter giver mulighed for en lang tid til at vedligeholde det æstetiske udseende af toilettet. Moderne modeller er ikke længere produceres uden det, fordi det er et mål for prestige.

Hvad skal man købe et toiletsæde?

Når du vælger et dække for en toiletkumme med en løfter, er prisen sat, men stadig skal købe en model kendte producenter. Opkøb fra en forhandler dyrt produkt, velrenommeret producent, modtager en garanti for kvalitet, og nogle gange muligheden for at erstatte den beskadigede element i driften af servicecentret. Priserne for dækslet løfteren med europæisk kvalitet starter fra $ 100 og derover, og luksus modeller - fra $ 1000.

Bør foretrækkes til amerikanske eller europæiske virksomheder, der producerer sanitetsprodukter, som længe har mestret sin produktion og fungerede godt. Hertil kommer, at de har en bred vifte af former, størrelser og farver, som gør det muligt at finde en passende design til det indre af et badeværelse.

Vælg en plads løfteren skal være baseret på følgende funktioner:

 • Ingen grund til at købe billige produkter, men bedre at stoppe valget på den gennemsnitlige prisklasse;
 • modellen bør mødes det indre af et badeværelse;
 • bør være opmærksomme på materialet af produktet;
 • enhed skal være praktisk, bekvem og passende størrelse til en toiletkumme;
 • inden de køber du nødt til at indsamle alle mulige oplysninger om produktet;
 • Den modeller kan have yderligere funktioner: bagerste sæder, automatisk løft låget på signalet tilstedeværelsessensor menneskelig et al.

materiale

Den mest almindelige låg til toiletkummen med microlift duroplast, kendetegnet ved høj styrke og modstandsdygtighed over for mekaniske skader. Materiale anvendes i lang tid, er modstandsdygtig over for aggressive kemiske miljøer, lette at rengøre, samtidig med at den oprindelige farve. Høj kvalitet hård plast, forskellige produkter af mærket Roca Dama Senso (Spanien). Låg Duroplast ofte findes i offentlige toiletter, men du kan bruge dem derhjemme.

Træ- betræk bruges også ofte, men de kræver særlig pleje.

På nogle modeller montere toilet låget let kan fjernes for at rense dem. De kan genkendes af funktionen Quick Release.

Dæk skålen med en løfter: Reparation

Holdbarheden af dækslet med løfteren er stærkt afhængig af den korrekte drift. Hvis det skarpt sænkes, mekanismen hurtigt mislykkes. For at bringe enheden i drift, kun et let tryk. Voksne hurtigt lære reglerne for brug af løfteren, men det virker ikke altid i børn. Den fjedermekanisme er ikke beregnet til en skarp nedgang. Det kan tåle en vis mængde af dækning sænke cykler, men kan miste deres ejendomme til en gang. Barske mekaniske virkninger fører til nedbrud, som ikke kan korrigeres.

Årsag hurtigt slid af løfteren mekanisme kan være det forkerte valg af modeller og fejl under installation og drift. Ved at købe dækning fra løfteren, er det nødvendigt at overveje følgende:

 • matcher formen af toiletkummen og en fremgangsmåde til fastgørelse;
 • vælge produkter tillid til producenterne;
 • stole på deres egne erfaringer.

Eksternt indretningen sænkemekanisme ser. Men det bør ikke skilles ad. Indstillingen sker ved fjeder, som er afbalanceret med vægten af dækslet.

demontering af låg

Et tegn på, at mekanismen er brudt, en sænkning af låget med et slag på randen af toiletkummen. Den nemmeste måde at dække kan udskiftes. Du skal bruge et værktøj:

 • egnet topnøgle;
 • tænger;
 • nedstryger.

Med langvarig brug af fastgørelsesgevind er forurenet og skru monteringen vanskelig. Den fastklemmes med en tang og drej bolten med en skruenøgle. Hvis han ikke give sin savet nedstryger.

Montering af nye sæder

Den nye cover er let at installere ved at indtaste toilet inventar ind i rillerne.

Så vride boltene. Tråd bør på forhånd smurt med silikone, så der senere kan de skrues af. Inden den endelige stramning af boltene tilpasset struktur, og styres ved sin tilslutning til randen af toiletkummen og højde. Når installationen er forpligtet til at læse instruktionen, hvor hver operation er malet detalje. Nogle produkter er udstyret med specielle hængsler og fjernes let. Om gyldigheden af en indstilling af sædet enhedens levetid afhænger af.

Det er særlig vigtig overvejelse for proceduren dæksel monteret palleløfter, når indretningen har flere funktioner. Når fejlagtig betjening kan nemt blive beskadiget.

Efter afmontering af enheden forstå løfteren på højre og venstre side. Hvis de indeholder cylindre med stempler, kontrollere fedtet indeni. Når en klynge på ét sted cylinderen det fordeles jævnt over hele overfladen og om nødvendigt, tilsættes til den nødvendige mængde, eller erstattes fuldstændigt. Med en manglende smøring eller ændrer dets struktur begynder at knirke låget, når det åbnes eller lukkes. Det er også vigtigt at anvende den korrekte sammensætning af smøremidlet.

Lifter til toilet låget separat i salget af svært at finde den gennemsnitlige bruger.

Komponenter til reparation servicecentre er, hvor de skal gå for at få hjælp. Det gør ikke ondt at spørge om reparationsomkostninger. Hvis det er af samme størrelsesorden til værdien af produktet, er det bedre at købe et nyt cover.

producenter

De mest kendte producenter af sanitetsprodukter produkter, herunder toiletsæder med pladser på løfteren er europæiske virksomheder. Spansk firma Roca producerer hætter med pneumatisk løfter Roca Dama Senso. De er lavet af rustfrit stål og er kendetegnet ved pålidelighed og holdbarhed. De funktionalitet kombineret med forskellige stilarter til valg af køberen. Alvorlige former modeller er velegnet til udendørs og en hængende toilet.

I Rusland, et joint venture Santek, der producerer disse produkter. Spansk produkter er af højere kvalitet materialer, men russisk er ikke meget ringere end dem til rimelige priser.

Produkter af høj kvalitet produceret af firmaer Gustavsberg (Sverige) og Orsa (Italien). De kan købes til gennemsnitlige priser, men der er en well-priced premium modeller.

Cover-toiletsæde med løfteren med nano er lavet af en kinesisk virksomhed Portu. Produkterne er af forskellige farver og nye stilarter.

konklusion

Dæk skålen med en løfter er tilgængelig, komplet med et toilet alle kendte sanitetsprodukter producenter, som en indikator for prestige produkter. Forkæl hende til at være forsigtig, fordi folde design af aktuatoren ikke kan repareres primært.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.