HjemlighedVærktøj og udstyr

Cleaver brænde: Håndlavede styrke og skønhed

Axe blev den konstante ledsager menneskets siden stenalderen. Hans "lillebror" - Cleaver - omkring samme alder som vores æra. Men lige siden han dukkede op, ingen brænde kan ikke undvære det. Nu manuelt arbejde er ikke længere den eneste, faktisk opfundet forskellige elektromekaniske og hydrauliske enheder, herunder med henblik på hurtigt og sikkert hugge brænde. Men når strømmen er hugget og nægter hydraulik, vil intet hjælpe - redning bortset hånd økse brænde. Og for at håndtere dem på en forretningsmæssig dygtigt og uden risiko for sundheden, har brug for at kende reglerne for behandling med dette værktøj.

Axe vil aldrig erstatte øksen til brænde, og omvendt. Disse to værktøjer supplerer hinanden, fordi de er beregnet til forskellige værker. Axe snitning træstammer, som derefter vil blive skåret i en hoftestykke. Cleaver opdele dem også til brænde.

Det er derfor, de er så forskellige endda i deres udseende. Akser, som vingen er beregnet til at skære træ, kortere, lettere og med tilstrækkelig formet økse håndtag. Choppere for hugge brænde betydeligt mere signifikant (3-4 kg) med lige og lang økseskaft (gennemsnit 70-80 cm) og uden spor af skatere. Dette er en grov og effektivt redskab.

Øget vægt og en lang økse håndtag give større fremdrift og kraft af virkningen. Alt andet, en smal klinge spaltekniven (70-80 mm) og alligevel tilspidset i en vinkel i området fra 40 til 60 grader. Meget af dette værktøj slagkraften er rettet på at rive træfibrene hinanden. De afviger vinkelret på den retning, som øksen til brænde er inkluderet i loggen. Dette forklarer den "dræbe" effektiviteten af dette værktøj.

Spaltekniven er ikke kun ret, men også en halvcirkelformet. Med sådan en form lettere at hakke råt træ og harpiksholdige logfiler. Opfylder og to-vejs splitter, brænde: på den ene side skærpet kniv, på den anden side - er dannet af en forhammer. Dette gøres for at køre i en særlig "genstridige" blok af træ eller stål kiler til ekspansion revner.

Til at hakke tynd og tørt træ der arbejder kort Cleaver økse håndtag med en længde på 40-60 cm. Hvis vi skal sætte det på træ og tyk blok af træ logs, kurset er økse-helten med en 915-mm økse håndtag.

Det bedste træ til økse - aske. Mindre holdbart birk, ahorn og bøg. Desuden kan økse være lavet af eg og akacie træ, men dette stadig forsøge ikke at bruge det. Dens specificitet er, at på denne længde økse det ikke slukke efter at have slået sin sving i et plan beliggende vinkelret på planet af håndfladen. Som de siger, "tørre dine hænder."

Ofte sker det, at ved anslag skal glide, og brænde splitter har hoftestykke økse håndtag. Dette bidrager til dens hurtigt slid det i monteringsstedet. For at beskytte det, anbefales det at ankomme til dette sted et stykke jern eller rulle et par omgange af aluminium wire.

FIREWOODPROCESSORS bestemt stillads eller dæk (wooden stump klart større i diameter end hver blok), den base, som skal være hård og ikke elastisk, for ikke at afbøde stød og ikke "spise" signifikant del af pulsen.

Hvert hit spaltekniven bør anvendes, trygt stående på bredt spredte ben, og blokken er bedre at sætte i en langt i forhold til piercing af de enkelte dæk. Dette gøres af sikkerhedsmæssige årsager: i tilfælde af en miss klinge votknetsya tung værktøj i en proximal del af dækket eller i jorden mellem hans ben.

Cleaver - en nødvendig ting i økonomien hårdtarbejdende selvstændige mænd. Med den rette pleje, vil dette værktøj tjene ham i mange år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.