TravelingRetninger

Dragende sø Mari El

Republic, iført gammel, og som driver til antikken af navnet Mari El, er en frugtbar hjørne af de mystiske, unikke søer. Uudforskede steder tiltrække den epos og legender turbulente historie Den Gyldne Horde. Modig Mari forblev særprægede og stolt, til at modstå presset fra den islamiske religion. Og afvise den kristne doktrin, Mari folk forblev tro mod deres guder.

Forest Lake - uspoleret kant af mirakler

Edge uberørte beskyttede farvande ligner skinnende og tiltrække til dig selv smaragder. Utvivlsomt, søen Mari El - en mystisk naturfænomen. De ønsker at nyde uendelige. Systemets unikke Karst sø bassin nostalgisk minder om den legendariske Sannikov Land.

Medfører og vinkede til hendes kølige farvande ramt det krystalklare vand overflade. Her er de mere end 200, omgivet af maleriske skov kuschami. Alt dette Lake Mary El, venter fans mistede verdener.

Den ældste dekoration kant Mari El - fra de mystiske dybder af Jorden Eye

Blandt alle disse skønheder står sø Hav øje (Mari El) ser ud i virkeligheden en kæmpe øje rettet ind i himlen. Den lever uberørt antikke kilder og smeltet sne. Gennemsigtighed sø vandsøjlen når omkring 6 meter. Alger, der er i vandet, giver det farve, der minder om havet. Et gammelt sagn fortæller, hvordan den 35-meter dybde slugt et bryllup midt i sjov. Sad gamle sagn, så elsket af folket. Legends dekorere disse steder og give sjælen og mysteriet om søen og den lille fantastisk Republikken Mari El.

I dem findes et stort udvalg af fisk. Trækfugle, ser ud til at have hjulpet flytte dammen husdyr, æg zanesya hans ben. I løbet af sommeren, 20-graders temperaturer gør søen Mari El i den hyggelige badeby.

Reduktion vandstanden foregår i begyndelsen af 80'erne, stoppede til glæde for den lokale befolkning og besøgende - elskere af eksotiske og ukendte.

Edge, der ligger tæt på Nizhny Novgorod jord, begyndte endda sammenligne med Schweiz. Renhed og jomfruelighed reservoirer af Mari Republik på ingen måde ringere end de berømte steder i Europa. I tider med satellitbilleder klart synlige Lake Mary El, et kort over som præsenteres med stor nøjagtighed. Undersøgelse kan det være alle de turister og fans af jagt, fiskeri, vil dyrelivet fotografering finde et sandt paradis, besøger steder af beskyttede farvande.

Der er blandt systemet og originale Zryv sø, hvis dybde i nogle steder mere end 56 meter. Fans af dykning, vil dykning får her en masse følelser, der ikke er ringere end i lysstyrke rejser med havdybder.

Sumpet slugt, reed krat rundt steder indhyllet i mystik - en reel arena for at søge efter gamle dinosaurer, gemmer sig fra civilisationen. Fantasier kommer til at tænke på, når du omfavne øjet sø Mari El uberørt natur kant, som giver folk deres varme og lys tristhed hemmeligheder at afdække fortiden. Yoshkar-Ola, hovedstaden i det land, der er berømt for sin fortid. Rig på historiske begivenheder, der fandt sted på skillevejen mellem den gamle Rus', Bulgar og Den Gyldne Horde, fascinerende mysterier og supplere det unikke i disse gamle steder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.