ComputereComputerspil

Telefon Snap til "Varfeys": trin for trin guide

Når spil er blevet mere end bare underholdning, og hackere er begyndt at betale dem opmærksomhed. Nu overalt kan man høre, at nogen har hacket ind på din konto, men nogen gjorde og stjal. Men i spillet til at overføre penge, og en sådan konto kan koste en formue, såsom i "Varfeyse".

Om spillet og diskuteret i dag, nemlig hvordan man laver telefon snap til "Varfeys". Udvikler har indset straks, at det er nødvendigt så meget som muligt for at beskytte brugerkonti. Fordi ellers er der dårlige anmeldelser om beskyttelse, er det ikke den bedste måde påvirke omdømmet af spillet. Hertil kommer, efter binding til de spillere telefon konto bonusser, så mange, denne artikel bør være af interesse.

Hvorfor binde din telefon

Som nævnt ovenfor, bindingen til telefonen "Varfeys" kræves for en grund - til, hvordan du bedre kan beskytte spil konto tyveri. Men stadig værd at forklare, hvordan det virker beskyttelse.

Når bindingen er blevet gjort til "Varfeys" telefonnummer, alle aktive handlinger på din konto, vil systemet blive overvåget, og hvis nogen besked vil gå til dit værelse.

Denne beskyttelse er meget høj kvalitet. Lad os se på et eksempel for klarhed. Antag nogen fandt dit brugernavn og kodeord fra spillet. Han kunne nemt gå til din konto og spille på det, men når han ønsker at ændre adgangskoden for at tildele profilen af spilleren selv, vil det ikke fungere, fordi du har modtaget beskeder, at nogen forsøger at ændre password, og hvis det forsøger at gøre dig , skal du indtaste koden fra sms. Men skurken denne kode vil ikke være i stand til at se det, og ikke tillade ham at endelig tilrane din konto.

Sådan binde din telefon

Lad os nu tale om hvordan man laver telefon snap til "Varfeys". Dette gøres meget enkelt, men måske nogen vil have problemer, og detaljeret vejledning vil være lige i tide.

  1. Gå til spil site og logge ind på din profil.
  2. Log ind på din "Min konto".
  3. Find "SMS-meddelelse" og derned.
  4. På siden, skal du følge instruktionerne, udføre telefon binding.

Det er alt. Når du korrekt udføre alle de betingelser, binding til telefon "Varfeys" det vil blive gennemført.

Hvilke bonusser er givet efter telefonen bindinger

Som for bonusser, kan du læse om dem på siden, bindende, denne VIP-accelerator. Han er givet i 7 dage. Hvem spillede Warface, han ved, at denne bonus er en ganske vægt. Med hjælp fra nivellering accelerere på tidspunkter, som vil tjene flere penge, få erfaring af den karakter og leverandører.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.