ForretningSpørg eksperten

Den anden taktik fra strategien, hvad er forskellen?

Den anden taktik fra strategien? Hvad er forskellen på disse to begreber? En klog mand sagde engang, at du har brug for at tænke strategisk og handle - taktisk. Strategien er et mere generelt begreb, planen, som kan bestå af flere taktikker. Taktik, til gengæld er fokuseret en del af den samlede plan. I første omgang er disse udtryk anvendes hovedsagelig i militær sammenhæng, er de nu bruges i en lang række forskellige dagligdags områder, herunder erhvervslivet. Hvad er forskellen på taktik og strategi, sådan tilsyneladende udskiftelige?

Den væsentligste forskel

Strategien adskiller sig fra taktik, som er helt forskellige taktik kan være dele af en enkelt strategi. For eksempel skal du skabe et brand (strategi) for at vinde en vis markedsandel. Du kan bruge midlerne til at fremme mærke som reklame med kendis involvering (taktik). Strategien omfatter planlægning under krigen, og de fredelige bestræbelser og de er involveret i gennemførelsen af målene taktik, er ansvarlig for kvaliteten og effektiviteten af de valgte metoder.

Strategi og taktik i erhvervslivet

Den anden taktik fra strategien? Ofte er disse begreber er indbyrdes forbundne og indbyrdes udskiftelige på nogen måde, så at adskille dem er undertiden meget vanskeligt. I enkle vendinger, den er ansvarlig for strategien hoved for taktik - alt andet. Det vigtigste er, at de arbejder i tandem, ellers ikke kan anses for effektiviteten i at nå målet. Hvis der er en strategi uden taktik, betyder det, at der er en masse tanker og ideer, men mangler visse nødvendige handlinger.

Hvis vi ser på omfanget af erhvervslivet, hver respekt organisation for succes kræver store "vinger" (bred strategisk tænkning) og store "fødder" (de konkrete skridt til at nå de mål). For klart at illustrere dette, kan du give et konkret eksempel for en bestemt industri. For eksempel, selskabets mål er at blive den førende med hensyn til salget i et markedssegment. Taktisk korrekt at tilbyde mere omkostningseffektive løsninger end dem af konkurrencedygtige virksomheder, og uden at gå på kompromis med kvaliteten af tjenesten.

Kunst strategi

Ordet strategi kommer fra det græske ord "strategos", som kan oversættes som "kunst" som en helhed. Det er ofte forveksles med taktik (det græske ord "taktike"), som kan oversættes som "organiseringen af hæren." Den oprindelige betydning af ordet "taktik" er "orden". Kinesiske general Sun Tzu beskrev skelnen som følger: "Alle mænd kan se den taktik, der bruges til at vinde, men ingen kan se den strategi, hvorigennem afholdt en stor sejr." Forskel mellem begreberne "taktik" og "strategi" ofte er, at strategien er designet til på lang sigt, og taktik - på kort sigt.

I den moderne forståelse af disse begreber går ud over den militære terminologi og kan bruges som en definition af en række forretningsmetoder. I sin kerne er strategien - er tankegangen aspekt af planlægning, ændre organiseringen af noget. Den fastlægger de mål, der skal nås, samt ideer til at nå disse mål. Til planlægning følge specifikke taktisk gennemtænkt handling. Den taktik anvendes, omfatter metoder og midler til udførelse planen.

Funktioner af målene

Gennemførelsen af det strategiske mål kan målrettet og bevidst at forbedre over tid. Henholdsvis vil ændre sig, og den plan for opnåelse af mål og målsætninger. Progressiv realisering og implementering af planlagt, samt den opnåede viden i løbet af denne tid, øger den overordnede strategiske forståelse og give vejledning om, hvordan det bedst kan lette processen med at opnå målene.

Strategi og taktik: hvad er forskellen?

Sage opkaldt Sun Tzu sagde engang, at strategien uden taktik - det er den langsomste vej til sejr og taktik uden en strategi - støjen før nederlag. Den anden taktik fra strategien? Strategien består i at identificere de grundlæggende funktioner i organisationen og brugen af effektive kombinationer af funktioner og styresystemer, der skal bruges til at nå målene.

Strategi er, hvad der vil eller ikke vil ske. Fransk forsker Michel de Certeau foreslår, at strategien er, i kraft, skaber sin egen selvstændige rum. Taktik i form af specifikke aktiviteter giver mulighed for at gennemføre den strategiske plan. Alene, er det umuligt at opnå en sejrrig resultat.

strategisk planlægning

Ganske ofte mennesker forveksler den strategi og taktik til at tro, at disse to begreber bruges i flæng inden for strategisk planlægning, men det er ikke. Strategien reagerer på spørgsmålet om, hvad vi ønsker at opnå, og den taktik - hvordan vi kommer til at nå deres mål. Det er forskellen mellem en taktik fra strategien. Således strategi fungerer som en guide til en række aktioner. Mange ejere af små virksomheder bruger en masse tid på at planlægge sin succes i erhvervslivet, de ikke klar over, hvor let det kan være. Det er vigtigt at lære at skelne mellem begreber som strategisk og taktisk planlægning.

Den anden taktik fra strategien? Vanskeligheden ligger i det faktum, at begge definitioner er nært beslægtede, og desværre bruges ofte i flæng. Imidlertid er den strategi uløseligt forbundet med tænkning processer, der kræves for at planlægge forandringer, valget af den videre fremgangsmåde, og så videre. Den definerer generelt de ønskede mål, og hvorfor har vi brug for at nå dem. Stage af strategisk planlægning omfatter forretningsideer, der forårsager en global følelse af noget, der kan komme som et resultat af at nå de opstillede mål.

Taktik - er specifikke foranstaltninger iværksat i forbindelse med gennemførelsen af den valgte strategi. De gør op, hvad der skal gøres, i hvilken rækkefølge, med hvilke midler og menneskelige ressourcer. Du kan bruge en række forskellige taktikker, som omfatter en række forskellige aktioner og bestræbelserne på at opnå et fælles mål. Tactic normalt kræver inddragelse af organisationen som helhed. Under den strategiske planlægning er nødvendigt for at afgøre, hvilke konkrete resultater, du ønsker at opnå (dine mål), og hvordan du vil måle disse resultater. Ved udarbejdelsen af listen over definerede strategiske mål, er det vigtigt at være mere opmærksom på den taktik, der skal bruges for at nå dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.