SundhedOp med at ryge

Virkning af nikotin på den menneskelige krop. På farerne ved rygning

Mennesker røg i mange århundreder i træk. Men de færreste ved, hvordan cigaretten kom ind på territoriet af vores land.

Historien om forekomst af rygning i vores land

I Rusland, denne afhængighed optrådte under Ivan den Grusomme, som cubanske ambassadører præsenterede et par cigarer. Forud for denne betydningsfulde begivenhed kongelige adelige var rygning bare te og fundet glæde i det.

Større udbredelse af cigaretter opnået under Peter den Store, der, som bekendt, han elskede at spredes over hele vestlige vaner.

Først kun honoratiores havde råd cigarer, men med tiden og bønderne var i stand til at prøve selv effekten af nikotin.

Det har længe været bevist, at cigaret bringer en falsk følelse af munterhed og rolig, og skadevirkningerne af dem meget. Effekt af nikotin på den menneskelige krop er stor, vil vi tale om det.

Hvorfor folk ryger

Hver ryger med den erfaring engang røget deres første cigaret. Første gang det forårsager en hoste, kvalme, svimmelhed. Organisme kæmper protester. Hvis en person bryder selv, er nikotin i blodet fordelt og er vanedannende. Ligesom andre lægemidler, cigaretter forårsager stigningen i ånden, eufori, forbedring af hjerneaktivitet. Men alt dette har ingen langvarig effekt over tid fundet, at trykket stiger, hjertet slår fra den mindste stress, åndenød og hoste om natten.

Nikotin blod breder sig til alle nerveender, banker eller ændre nervesystemet og indre organer. Derfor eufori på sin side og på den anden side - højt blodtryk.

Skadevirkningerne af nikotin til kroppen

Mange tror, at nikotin ikke bærer nogen skade, men mere farlig røg, der udsendes i løbet af rygning. Det er også sandt: ved indånding sod og smog afregner i lungerne, men at nikotin gør en person igen og igen for at ryge en masse cigaretter, der forårsager stærkt vanedannende. Hvis hele dosis af lægemidlet, der er indeholdt i en cigaret, indtaste tiden i en persons vene, det var øjeblikkelig død. Det sparer kun at nikotin i lungerne absorberes i små doser, gradvist forgiftning og zashlakovyvaya krop.

Rygning kvinder og piger er mere tilbøjelige til at lide af infertilitet, blødning fra livmoderen, de ofte graviditet ender i abort.

Vigtigste symptomer på nikotin forgiftning

Selv de mest inkarnerede rygere til tider bringer lidelse rygning. Nikotin kan forårsage forgiftning organisme. Dette sker som følge af en overdosis, som opstår, når en person bruger mere end 5 pakker cigaretter om dagen.

De vigtigste symptomer på overdosering:

  • svær svimmelhed, desorientering;
  • opkastning;
  • springer i blodtryk, bevidstløshed
  • kramper;
  • lidelse eller respirationsstop.

Alle disse symptomer kan føre til døden. Så du skal ikke få sig selv til en ekstrem grad af nikotinafhængighed. Og, vigtigst af alt, er det nødvendigt i tide til at se en læge.

Hvorfor kan ryge i gravide og ammende

Rygning gravid kvinde er mindst afsky. Forgiftning selv, hun ikke tror, at de giftstoffer og barnet. Nikotin stor passerer placenta og forårsage uoprettelig skade på sundheden for krummer. Det bremser væksten og udviklingen af de indre organer, påvirker lungerne og centralnervesystemet.

Efter fødslen af barnet ved en meget høj risiko for allergiske reaktioner, tarm kolik, vuggedød manifesterer sig oftere end hos børn, hvis mødre var sund livsstil.

Der er også en myte, at gravide kvinder ikke bør pludseligt stoppe med at ryge, menes det, at det er skadeligt for barnet. Dette er naturligvis ikke sandt. At føde et sundt barn, er det bedre at holde op før undfangelsen. Testen for nikotin vil vise, hvordan din krop bliver renset.

Hvorfor du har brug for at stoppe med at ryge og andre

Effekt af nikotin på den menneskelige krop er velkendt for alle. Men kun i det 20. århundrede begyndte en aktiv kamp mod rygning. I løbet af det sidste århundrede, eneste i verden af denne vane, dræbte mere end 100 millioner mennesker.

Talrige dyreforsøg har vist, at mere udviklede nervesystem, jo større den skadelige virkning af nikotin. Det er overflødigt at sige, at mennesket står næsten i spidsen for kæden.

Desuden forskning tyder på, at aktiv rygning fratager en person i gennemsnit omkring 10 år af livet. Måske er det nødvendigt for disse år til bedre at bruge?

Rygestop - er at spare penge! Rygning - ikke en billig fornøjelse, i øvrigt i henhold til russisk lov, er der en række offentlige steder, hvor det er forbudt at gøre, og for ulovlig rygning vil være fint. De penge sparet er bedre at sætte på en uges ferie i udlandet.

Den rygning person er en kilde til fare for hans familie. Folk, der indånder røg mod deres vilje, kaldes passive rygere. Desuden skader fra dette er ofte endnu højere end den direkte anvendelse.

Behandling af nikotinafhængighed

Der er mange behandlinger af denne afhængighed. Et stort antal af ophavsret teknikker, kodning, tabletter og andre traditionelle eller ikke-traditionelle medicin årsager forvirret enhver person. Før du tager dig selv for at hjælpe nogle metode nikotinozavisimomu person bør lytte til beslutte, hvad livet vil være meget bedre efter rygning den sidste cigaret for ham.

Vi vil ikke diskutere i detaljer forfatterens teknikker, deres handling har ikke videnskabelige beviser og accepteres kun på tro.

Forskellige nikotin plastre, injektioner og piller for at lette overgangen til en sund livsstil, tyggegummi og mange andre har et videnskabeligt grundlag og er ofte ordineret narcologists at lette den generelle tilstand.

Alle op med at ryge, selvfølgelig, beskæftiger sig med spørgsmålet: "Hvad der kommer ud af nikotin". Dette spørgsmål kan besvares entydigt: nikotin gradvist, inden for en time efter den sidste stramning normaliserer blodtrykket, en uge senere - forstærkede smagsløg, og en måned går "rygerens hoste".

Efter et år med sundt liv halveres risikoen for slagtilfælde og hjerteanfald, kræft og mange andre.

Fremgangsmåder til at holde op

Kun få rygere anser sig afhængig. Den mest almindelige undskyldning: "Jeg kan holde op, men som endnu ikke vil." Og når sådan en person stadig beslutter at opgive cigaretter, er det som regel først beder om hjælp til folkemedicin, som tilbyder et stort udvalg af opskrifter. Her er et par effektive opskrifter.

  1. Mark Cigaret tobak, suge det i modermælk og rulle tilbage. Smag og lugt af cigaretter så bare ulækkert.
  2. Hver gang et anfald af lyst til at ryge har brug for at skylle munden med bouillon spole. Efter denne procedure, er det tabt permanent.
  3. Bouillon havre og fraråder brug af cigaretten. 1 kop havre hæld 1 liter vand og ulme time ved svag varme. Tag 1 glas 3 per time. Efter et par dage vil være let at reducere mængden af nikotin forbruges.

Indflydelsen af nikotin på den menneskelige krop er sådan, at han vil være desperate for at modstå, forsøger at genvinde sin normale dosis. Det vigtigste er at stoppe med at ryge blev støttet af alle slægtninge og venner af mennesker.

Folk healere anbefale at erstatte cigaretterne med noget andet. For eksempel til brug i sådanne øjeblikke jordnødder, solsikkefrø, ærter, og hans hænder har travlt, og disse produkter vil reducere cravings.

Nogen tid efter rygestop kan teste for nikotin, som vil fortælle, hvordan han kom ud af kroppen. Jo lavere koncentrationen i blodet, jo lettere vil det være en generel betingelse for den person.

Den negative effekt af rygestop på sundhed

Vi må forstå, at hvis en person røget i årevis 2-3 pakker om dagen, så rygestop kan ikke passere ubemærket. Kroppen har tilpasset over tid til "gift". Så vær ikke bange, hvis det efter rygestop i den første uge vil være søvnløshed eller, tværtimod, øget døsighed.

På grund af den "bryde" kan forekomme hovedpine eller tandpine. Nikotin påvirker blodkarrene og kan forekomme dens mangel på smertefulde spasmer.

Derudover kan der være problemer med tarmene, såsom forstoppelse eller diarré. Det siges, at alt dette er af kort varighed. Højst en uge kroppen vil vende tilbage til normal drift. Det er kun nødvendigt at have tålmodighed.

Human nervøs tilstand vil også være på grænsen af depression, irritabilitet, nedsat koncentration. Alt dette kan forklares ved det faktum, at nikotin længe har arbejdet på hjernen, og nu skal det på en måde klare sig uden den sædvanlige doping.

Mange mennesker, tværtimod, i de første timer efter afslutningen af fornemmelsen af at ryge en løftekraft energi.

Enhver tilstand på den person, vil afhænge af mange faktorer: alder, længde af rygning og kun de individuelle egenskaber af organismen.

De positive virkninger af rygestop på kroppen

Hvis en person bestået alle prøver negative, og han var i stand til at slippe af med denne vane, vil konsekvenserne være ekstremt positiv. Det vil kunne mærkes efter kun en uge efter den sidste pust.

Kvinder vil bemærke, at de har forbedret teint, han mistede sin zemlyanisty skygge forsvandt dårlig ånde. Hos mænd, ud over at forbedre styrken og øge det samlede niveau af vitalitet.

Mad bliver meget mere smag takket være genoprettelsen af smagsløgene.

Den skade af nikotin kan beskrives i lang tid, men vil være meget mere efter dens annullering fordele.

Hvad er et tilbud til læger

Læger skelner mellem to typer af nikotinafhængighed - fysisk og psykisk.

Psykisk afhængighed skyldes, at nikotin akkumuleres i centralnervesystemet organer, der forårsager tab af kontrol over sig selv, såvel som stærkt vanedannende, kun kan sammenlignes med binding af heroin.

Fysisk afhængighed er sådan, at efter et par dage efter starten af rygning, nikotin bliver en del af de metaboliske processer af vital aktivitet. Eksistensen af organismen fra nu, kan ikke ske uden nikotin.

For alle disse funktioner, hvis uafhængige forsøg på at stoppe med at ryge ikke har været en succes, er det nødvendigt at konsultere en læge.

I russiske klinikker i 2012 åbnet kontorer til at hjælpe stoppe med at ryge. Medicinsk personale behandlet hver patient grundigt at undersøge og foretage en individuel plan for at holde op denne afhængighed.

Læger anbefaler, at folk, der lider af forskellige kroniske sygdomme, alvorlige om deres sundhed og stoppe med at ryge med hjælp af moderne medicin.

Moderne cigaret bestået en lang evolution, første gang brugt tobak til håndrullede cigaretter, cigarer og så, endelig, cigaretter med alle mulige filtre. Men uanset formen af lægemidlet, effekten af nikotin på den menneskelige krop ingen kan bestride.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.