SundhedOp med at ryge

Hvad gør cigaretter

Om nogle produkter siger, at hvis folk så, hvordan og hvorfra de er lavet, ville de aldrig behøver at købe dem og spise. Nu vil vi ikke uddybe, hvad der præcist de pågældende produkter, da det ville have til at støtte disse påstande i det mindste nogle fakta, og en sådan opgave foran os i øjeblikket, er ikke nødvendig. Nu er vi interesseret i et bestemt produkt, som regelmæssigt forsyner os med tobaksindustrien. Kan vi antager, at hvis rygerne har set, fra hvad der gør cigaretter, de ville opgive deres vaner, eller i det mindste reduceret antallet af røgede "kræft pinde" væsentligt, som "blidt" er ikke uden sin andel af sort humor kaldes cigaretten lægerne?

Hvis tanken om røgtobak tilhører indianerne, åbningen af cigaretter eller, snarere, cigaretter hører til deltagere i Krimkrigen. Det var dengang, at soldaterne i de russiske og tyrkiske hære indså at fylde tobak i papir liners ud af krudt. Så den metode, som britiske soldater, og snart i London, åbnede den første fabrik til fremstilling af cigaretter, brugte et lignende princip. Og da USA opfandt maskinen til fremstilling af cigaretter, blev det klart, at en ny industri har store perspektiver.

Det er klart, at et nyt marked straks havde alvorlig konkurrence, og tobak erhvervsfolk deltog til spørgsmålet om at reducere produktionsomkostningerne, hvilket er sjældent til det bedre effekt på kvaliteten. Så det er tilfældet med cigaretter. Tidspunkter, hvor der anvendes til fremstilling af naturlige tobaksblade, hurtigt passeret. Det var allerede kendt, at det hele, hele effekten af rygning - nikotin. Så det var nødvendigt for at sikre en tilstrækkelig indhold i cigaretten, og hun var fyldt med noget, der kan brænde og producere røg. Og de gik til prøve nogen i så meget.

Hvad gør moderne cigaretter - i dag, ikke hver ekspert til at gå hele ud. Aktivt begyndte at bruge tobak affald - "trash" chips, stilke, ribber og andre Dens syntetiske stoffer imprægneret med enhver art - foruden den obligatoriske vandige ekstrakt nikotin, det har en lang række kemikalier og fyldstoffer. Smag og aroma af dette blev mere skade på sundhed - også.

Læger har længe været slår alarm: den, hvor gør cigaretter, er for folk alvorligste fare. Harpiksen indeholder tobaksrøg, såsom benzopyren - en gennemprøvet kræftfremkaldende, hvilket er farligt selv i sporkoncentrationer grund af en udtalt evne til at bioakkumulere. Toksisk tungmetal cadmium ophobes i nyrerne og reducerer knogletæthed, den menneskelige krop bliver for kun ved rygning. Arsen er almindeligt kendt som en stærk gift, samt blåsyre, og polonium - som et radioaktivt element, der udsender alfapartikler. Og alle disse ting er indeholdt i harpiksen passiv rygning.

Historien om, hvordan cigaretter gør, vil bestemt være ufuldstændig uden omtale af filtrene. Faktisk før cigaretten blev udstyret med en asbest filter og derefter blev erstattet sekundær celluloseacetat med forskellige additiver, for eksempel - med aktivt kul. Til en vis grad af filteret, selvfølgelig, udfører opgaver, der pålægges det - det er nok overbevist alle, der spekulerede fra, hvad der gør cigaretter og "rensning" cigaretskod, afslører sværtet, gennemblødt mest beskidte filter. Men at sige, at filtrene er fuldt neutralisere skadelige og farlige stoffer, ak, er ikke nødvendig - noget han holder noget svækker, men noget frit og ulykker.

Det er ingen overdrivelse at sige, at alle de cigaretter, der ikke nyttige for organismen. Selv papir, lim, tjære og maling - fordi de ikke er beregnet til intern brug. I alt tobakken indeholder ca. 4 tusinde af forskellige kemiske forbindelser og cigaretrøg - alt 5000. Det periodiske system, de elsker at huske lægerne, hvile!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.