SundhedOp med at ryge

Princippet for driften af den elektroniske cigaret væske

Elektroniske cigaretter har vundet i popularitet ganske hurtigt. De optrådte første i Kina. I dette land, på grund af den høje befolkningstæthed i rygere havde problemer. Producenter af elektroniske cigaretter hævder, at de kan ryge helt hvor som helst med fremmede ubehageligt de ikke vil blive leveret.

Og det er sandt. Elektroniske cigaretter til andre er helt sikker, i modsætning til konventionelle røg, der inhaleres og andre. Dette træk skyldes det faktum, at princippet om driften af den elektroniske cigaret væske er baseret på fordampning, snarere end at brænde.

tid

Elektroniske cigaretter giver dig mulighed for at styre bare to rygning afhængighed:

 • fysisk: der er altid mulighed for at anvende patroner med nogle nikotinindhold, der vil gøre en glat overgang fra patronen med høj nikotin niveau til nikotin (dette bidrager til arbejdsprincippet af elektroniske cigaretter);
 • psykologisk: der er en fuldstændig simulering af en rygning proces, men nikotin i kroppen er ikke fodret.

Funktioner af den elektroniske cigaret enhed

Enhver sådan cigaret består af:

 • batteriet eller batteri, der leverer el;
 • Lyd-clearomizers fordamper opvarmning af væsken;
 • Forbrænding Simulator, som er på spidsen af selve cigaretten;
 • luft-touch lufttryk sensor;
 • en mikroprocessor (elektronisk enhed direkte cigaretter, hvilket udløser fordamperen);
 • en flydende patron (det kan være enten nikotin eller uden det).

Patronen er en forseglet beholder, som oprenses nikotin og aromastoffer som påkrævet for at simulere en cigaret lugt dyrt. Denne del af aftagelige indretning og kan udskiftes med et nyt, hvis nødvendigt. Patroner forskellige i mængden af nikotin, som træder i deres sammensætning: fra høj til ingen. Ifølge dette princip, identificere flere typer af elektroniske cigaretter:

 • Uden nikotin, det sikreste for kroppen;
 • meget lys - nikotinindhold ikke overstiger 11 mg;
 • Let - fra 12 til 16 mg nicotin;
 • stærk - omkring 18 mg;
 • meget stærk - nikotin niveau når et niveau på 24 mg.

Forskellige modeller kan være forbundet på forskellige måder, men princippet om driften af den elektroniske cigaret er altid den samme.

Ordningen af arbejdet

Hvad er det funktionsprincip af fordamperen til den elektroniske cigaret? Når rygeren gør tæthed, der er lanceringen af en mikroprocessor, som igen aktiverer varmelegemet af cigaretten. Dette resulterer i fordampning af væsken. Endvidere fra cigaretten begynder at adskille damp som er en efterligning af cigaretrøgen. Han går ind i rygerlunger, mætte så deres nikotin. Det er værd at bemærke, at princippet om betaling i elektroniske cigaretter af forskellige modeller af det Absolutte er den samme, fordi dette element bruges til at levere strøm til at aktivere fordamperen.

Nogle modeller af elektroniske cigaretter er næsten identisk i udseende i dette eksempel, nogle af dem er i slutningen af en speciel sensor, som fuldt ud simulerer henfald (princippet om driften af den elektroniske cigaret tillader det). Endvidere er indretningen ikke aktiveret med knappen, og ved at stramme, som i processen med at ryge cigaretter.

Sammensætningen af fluidet

Fluidet af en e-cigaret består af stoffer, som er sikre for kroppen (undtagen nikotin) og findes i mange fødevarer. Således komponenterne i patronen er:

 • fødevarer propylenglycol (kan findes i sammensætningen af kiks, chokolade og kulsyreholdige drikke) og glycerol (en del af valserne, chokolade) er nødvendig for at generere damp;
 • fødevarearomaer bibringer par smag (Yoghurt og sættes til tabletterne);
 • Nikotin er nødvendig for at eliminere den fysiske afhængighed, ofte omfattet af den særlige medicinsk tyggegummi og plastre til kampen mod rygning.

Hvis det ønskes, patronen til elektronisk cigaret du kan købe til producenten, hvis cigaretter i fortiden, du foretrækker at ryge.

Hvordan til at ryge e-cigaretter

Hvis problemerne ikke almindelige cigaretter ikke er der, den elektroniske analoge heraf bør bruges af alle de regler, idet princippet om driften af den elektroniske cigaret ejendommelige. Dette vedrører primært en fremgangsmåde til at holde en cigaret. Hold det bør være vandret med en svag hældning, samtidig skal sørge for, at ventilationsåbningerne ikke blokeres af fingrene.

Hvis enheden aktiveres ved at trykke på knappen, så skal du gøre det kun i det moment, som bør være lang og temmelig glat. Skarpe sug bør undgås, da dette kan forårsage kontakt med en væske forstøver og patron, som derefter ind i munden eller bare følger. Men du behøver ikke bekymre dig om det faktum, at enheden er så rodet op. Det er nok til at gøre det ud, tør den, og derefter fylder det.

Det er værd at bemærke, næsten smertefrit overgang fra konventionelle cigaretter til brugen af elektroniske analoge, da ingen uddannelse til at udføre er ikke nødvendig. De vigtigste ting - husk, at den fyldte patron altid skal være ved hånden, som nevovremya ended flydende elektroniske cigaret kan føre til en tilbagevenden til afhængighed.

Er der fare for rygning elektroniske cigaretter

På trods af, at princippet om den elektroniske cigaret er enkel og klar, kan det stadig være et spørgsmål relateret til sikker brug af denne enhed. Det er værd at huske, at ved at erstatte almindelige cigaretter til elektronisk, vil du stadig forbruge nikotin, men måske dens nummer vil være betydeligt mindre. Så ikke for meget at håbe, at med hjælp af denne enhed kan du hurtigt og let at give op afhængighed.

Faren for organismen kan bære og varianter, der er absolut en del af væsken, princippet om driften af den elektroniske cigaret tillader det. Desuden er det værd at huske, at disse produkter ikke er omfattet af obligatorisk certificering, hvilket betyder, at ingen af sikkerhedsgaranti vil give dig valget mellem elektroniske analoger.

Det er derfor, før du endelig beslutter om ophævelse af almindelige cigaretter til elektronisk, så tænk på, hvad det er værd. I mange lande, elektroniske cigaretter er omfattet af anti-rygning love, som gør deres anvendelse upraktisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.